• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yap kuzum...iki saat pedal kalçalarını müthiş sıkılaştırıp dikleştirir. Çocuk sayısı artabilir o kadar da olsun napalim. :KK54:
Her gün 2 saat yapacağım kendime söz verdim.
Hem hızla kalori yakicam hemde vicudumu şekle sokucam karın germe istedim çok ama 15 bin diyor hocalar 15 bin beni aşıyor suu konumda zaten ekonomi sıkıntıda malumunuz.
Kendim birşeyler yapmaya calisicam çocuk sayısı isteyene versin rabbim ben 2 kızımla çok ama çok mutluyum abla meme ucum yok benim süt bezelerimde doktor gebe kalma dedi hem safra yok hem meme o yüzden kucultturdum ben

Her gün 2 saat yapacağım kendime söz verdim.
Hem hızla kalori yakicam hemde vicudumu şekle sokucam karın germe istedim çok ama 15 bin diyor hocalar 15 bin beni aşıyor suu konumda zaten ekonomi sıkıntıda malumunuz.
Kendim birşeyler yapmaya calisicam çocuk sayısı isteyene versin rabbim ben 2 kızımla çok ama çok mutluyum abla meme ucum yok benim süt bezelerimde doktor gebe kalma dedi hem safra yok hem meme o yüzden kucultturdum ben
Çocuk konusunda şaka yaptım tatlım... :confused:
Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Spor yapmayı alışkanlığa donusturursen karın germeye de çok ihtiyacın kalmayacak. Güzel şeyler olacak kokusu gelmeye başladı :KK68::KK68::KK68:

Çocuk konusunda şaka yaptım tatlım... :confused:
Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Spor yapmayı alışkanlığa donusturursen karın germeye de çok ihtiyacın kalmayacak. Güzel şeyler olacak kokusu gelmeye başladı :KK68::KK68::KK68:
İnşallah abla hiç ameliyata giresjm gelmiyor maddi manevi zorluğu var alisicam ama 2 dk yaptım biraz paslanmisim paslarimdan arinayim :)

Birazdan erciyese gelmis olucaz develi tarafindan geldik erciyese gelip halka tatli yemeden olmaz sicak halka ama hava buz 😍@gizemlicadiii gizosum bilir, hem ödül olsun banada
Off bayılırım halka tatlısına😊 en son nezaman yedim hatırlamıyorum sanırım ocak ayındaydı🙈

Bugünkü menüm
Sabah aç karnına 2 bardak su 2 kuru kayısı 1 ceviz

Kahvaltı 11:30
Tam buğdaylı sandviç ekmeğine peynirli domatesli tost
1 domates, 1 salatalık,
6 çiğ badem
1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi
3 şekersiz çay
1 şekersiz Türk kahvesi

Öğle 14:30
1 adet kivi
2 çiğ badem

Saat 16:00 1 salatalık

Akşam 18:00
4 yemek kaşığı etli taze fasulye yemeği
2 etimek tuzsuz
1 bardak ayran

Saat 22:00 gibi yeşilçayımı içerim artık

Egzerziz

30 squat _ 5 puan
70 dk Tempolu yürüyüş _ 175 puan
Toplam = 180 puan
Bugün başka yürümem artık ayağım su topladı yine bu defa diğer ayağım 🙈 ayakkabıdan diil galiba çünkü yeni ayakkabı aldım. uzun süre hareketsiz kalınca ayaklar şaşırdı birden bu hareketliliğe bence😆

Sabah heryeri temizledim simdikkk eline bir dondurma vermişler sonra bu heryeri dondurma yapmis ne hali kaldi ne koltuk minderleri örtüleri makinaya attim şimdi halıyı cikarttim yerleri şimdi vileda yapiyo minnak olan :işsiz:
😱😱😱 Ama sen o halini görünce nasıl olmuştur bızdıpın yüzü.
gözümün önüne geldi şimdi 😘
Hoş olmamış ama ilerde güleceksin bu hallerine emin ol. Hepimizin başına gelmiştir., 🤭
Kolay gelsin🙋‍♀️

😱😱😱 Ama sen o halini görünce nasıl olmuştur bızdıpın yüzü.
gözümün önüne geldi şimdi 😘
Hoş olmamış ama ilerde güleceksin bu hallerine emin ol. Hepimizin başına gelmiştir., 🤭
Kolay gelsin🙋‍♀️
sağol canim :KK22::KK70::KK70:

Back
X