- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
İvettt cunku tutturamiyom rezil olmakta var bunun ucunda100 gram mi vereceksin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İvettt cunku tutturamiyom rezil olmakta var bunun ucunda100 gram mi vereceksin![]()
Bu ay tedaviye başlayacağım için ben hedef belirlemesem olur mu ki kaptanım ?Gulumse24
Bonus
retro_hippo
sportie
N Nidsalii
medusares
@Themarginal
Felicio
Lili 38
leydii18
E Elif_Eylul
AseliccA
sudem34
sudal
PAPATYAM
@Hedef 55 kilo
@Mayamca
@Visneli_Turtam
selensu82
H hasbeenandgone
Orjinalisim
B Burcuelif26
yet07
Kmsl Hnd
Kizlar hepinizden aylik hedeflerinizi bekliyorum bir kisi baslatsin devam ederiz
O zaman gelince yeniden hedef belirleriz![]()
Kaptanim giresundan gelincemi gorussek Allah izin verirse tabiGulumse24
Bonus
retro_hippo
sportie
N Nidsalii
medusares
@Themarginal
Felicio
Lili 38
leydii18
E Elif_Eylul
AseliccA
sudem34
sudal
PAPATYAM
@Hedef 55 kilo
@Mayamca
@Visneli_Turtam
selensu82
H hasbeenandgone
Orjinalisim
B Burcuelif26
yet07
Kmsl Hnd
Kizlar hepinizden aylik hedeflerinizi bekliyorum bir kisi baslatsin devam ederiz
28 agustos olsun cumaya denk geliyorTarih ne olacak 1 eylül mü ?
200 gram olsun bariİvettt cunku tutturamiyom rezil olmakta var bunun ucunda![]()
![]()
Tamam canim olur tedavi surecinde kilo artisin olursa ilaclar izne ayirabiliriz seni canimBu ay tedaviye başlayacağım için ben hedef belirlemesem olur mu ki kaptanım ?
Anam bu ne herkes kaciyor hedeftenKaptanim giresundan gelincemi gorussek Allah izin verirse tabi![]()
Yine ele başı benGulumse24
Bonus
retro_hippo
sportie
N Nidsalii
medusares
@Themarginal
Felicio
Lili 38
leydii18
E Elif_Eylul
AseliccA
sudem34
sudal
PAPATYAM
@Hedef 55 kilo
@Mayamca
@Visneli_Turtam
selensu82
H hasbeenandgone
Orjinalisim
B Burcuelif26
yet07
Kmsl Hnd
28 agustos olsun cumaya denk geliyor
200 gram olsun bari
Tamam canim olur tedavi surecinde kilo artisin olursa ilaclar izne ayirabiliriz seni canim![]()
Ben yazacaktim herkesmi birrseyler bahane etmis diye ama hani kilo alip gelirsem ona gore seydim dedimdiAnam bu ne herkes kaciyor hedeften![]()
O zaman hedefleri uzatalim 4 eylul yapalim28 ağustos tatildeyim canım tartı bildiremem maalesef en erken 31 inde tartı veririm o da 57.000
Abla sen 55 kilosun 57 nerden çıktı kilo almiycaz vericez sen yanlış anladın olayı1 eylül için 57. Diyebiliriz benim için
Hedefi erteleriz olmazsa bir bakalim canim duruma eylulde bomba gibi baslarizBen yazacaktim jerkesmo birrseyler bahane etmis diye ama hani kilo alip gelirsem ona gore seydim dedimdiokadar cok istiyorsan yarim kilocukla baslatalim ozaman neydim
![]()
3 hafta icin 6 kilo cok fazla degil mi canim 83 olsun hedefin ulasinca daha cok mutlu olursun[
Gulumse24
Bonus
retro_hippo
sportie
N Nidsalii
medusares
@Themarginal
Felicio
Lili 38
leydii18
E Elif_Eylul
AseliccA : 80
sudem34
sudal
PAPATYAM
@Hedef 55 kilo
@Mayamca
@Visneli_Turtam
selensu82
H hasbeenandgone
Orjinalisim
B Burcuelif26
yet07
Kmsl Hnd
Abla sen 55 kilosun 57 nerden çıktı kilo almiycaz vericez sen yanlış anladın olayı![]()
Pınar başından gelemiyon sendeBen yazacaktim herkesmi birrseyler bahane etmis diye ama hani kilo alip gelirsem ona gore seydim dedimdiokadar cok istiyorsan yarim kilocukla baslatalim ozaman neydim
![]()