• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

En Büyük TÜRKİYE:KK200::KK49:En Büyük TÜRKİYE:KK200::KK47::KK47:Selam ve iyi geceler. Şükür kavuşturana. Nasılsınız canım takımım . Son birkaç gündür sorunlar yaşadım :skandal::skandal::KK54::KK17::KK17: ama şükür döndüm. İNŞALLAH birdaha olmaz bu ayrılık .
15969195301254123473577027172392.webp

En Büyük TÜRKİYE:KK200::KK49:En Büyük TÜRKİYE:KK200::KK47::KK47:Selam ve iyi geceler. Şükür kavuşturana. Nasılsınız canım takımım . Son birkaç gündür sorunlar yaşadım :skandal::skandal::KK54::KK17::KK17: ama şükür döndüm. İNŞALLAH birdaha olmaz bu ayrılık .Eki Görüntüle 2672942
Hoş geldin ablacım siteye giriş yapamamişsin haberini aldık çok sevindim geldiğine :KK36:

Ocak batıran bu nasıl bir menü kek simit poğaça pizza gözüme gözükme kendi cezanı kendin ver :KK14:
Hiçte bile canım hepsi 2 dilim ekmekten kalorisi fazla değil yani ölçü gayet yerinde 😘

Poaça 1 küçük ısırık
Pizza tam 2 lokma
Keki zaten kendim yaptım 1 ince dilim
Çeyrek simit = 1 dikim ekmek

Hesaplamaları yaptımda geldim heralde 🤩

Hiçte bile canım hepsi 2 dilim ekmekten kalorisi fazla değil yani ölçü gayet yerinde 😘

Poaça 1 küçük ısırık
Pizza tam 2 lokma
Keki zaten kendim yaptım 1 ince dilim
Çeyrek simit = 1 dikim ekmek

Hesaplamaları yaptımda geldim heralde 🤩
Senin kekin incesi bile bir karış uzunlukta abla :KK70: :KK70:

Ellerine sağlık canım bizim grup kesin kazanır 😍 bi kere benim tatlı kızlarım var @Nidsalii @Felicio 🥰🥰🥰

Takımın kalanına bayıldım kilo verme makinesi bizde Gulumse24 Gulumse24
@PAPATYAM motivasyonu ve istikrarı harika hedefine temkinli davranıyo ama çok daha altına ineceğine eminim
@sudem34 harika bir motivasyon yakaladı sporunu yapıyor muhteşem başarır, motivasyonuneksik komayız zaten
Vişneli eliptiği yeni de aldı terleri dökmeye başladı bile
Orjinalisim Orjinalisim çok iyi kilo vericek inanıyorum
@donashippo canım sende alt katta mıydın 🥰 artık düğün uğruna atacak kilosunu 😘

Yani şampiyon belli 🤩🤩🤩
Kesinşikle vereceğim. Bizim gurup harika . Ve biz kazanacağız. :KK200: En Büyük TÜRKİYE En Büyük TÜRKİYE En Büyük TÜRKİYE

Teşekkür ederim . Evet sorun yaşadım ama şükür artık burdayım.:KK73::KK73::KK73::KK37::KK37::KK37:
Abla 2 grup seklince yarışma yapıyoruz sen benim takimimdasin Eylülun 4 kadar sürecek hedef kilo belirledik senin hedefin kaç o zamana kadar yazalım abla iş inada bindi :-) ona göre sıfır kacamakla bitirmemiz lazım bundan sonra kemerkeri biraz daha sıkıyoruz tamammi senden umutluyum ins Allah :KK36::KK36:

Bende yazayım menümü
Sabah kahvaltim Eki Görüntüle 2672917
Peyniri yemedim 2 küçük dilim kepek ekmek

Akşam yemegi piknikteEki Görüntüle 2672918
Yerken aklıma geldi çektim eti bitiremedim
2 bardak cola :olamaz:

Ara öğün Eki Görüntüle 2672919
Türk ve dibek karışık
Piknikte yürüyüş yaptık ama saat tutmadım
2 lt yakın su içtim

Sende 2 dilim ekmek yemişin 😄😄😄
Benim karbonla eşitler 😅

Kola light ya da şekersizse kalorisi yokki sadece bağırsakları etkiler

Ben yokum🙈 ara ara okuyorum konuları kaçırıyorum. Nasıl bir yarış cnm
Takimi ikiye böldük takim ici yarısiyoruz istersen senide ekleriz canim listeye senin misafirlerin var yoğunsun diye eklememistim
En Büyük TÜRKİYE:KK200::KK49:En Büyük TÜRKİYE:KK200::KK47::KK47:Selam ve iyi geceler. Şükür kavuşturana. Nasılsınız canım takımım . Son birkaç gündür sorunlar yaşadım :skandal::skandal::KK54::KK17::KK17: ama şükür döndüm. İNŞALLAH birdaha olmaz bu ayrılık .Eki Görüntüle 2672942
Hosgeldin ablacim❤
Menun az geldi aksam yemegide yememissin

Back
X