• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ful enerji ve motivasyonla burdayız , kendimizi yeni baştan yaratıyorux 😍

Yemin ederim sesli sesli gülüyorum sen çok yaşa, Allah biran önce duanı kabul etsin yavrucuğunun haberi gelsin. Bak biz bu yarışı kazanıcaz ya sana hediye bebiş müjdesi gelecek 🥰 70 in altına in bebek gelicek 😍

Ohhh afiyet olsun , ben zero içiyorum tadını daha çok seviyorum 😍

Ayyy çok sevindim @vişneli turtam sende sevindinmi bakem 🤩

Kaparım kaptım , kız vişneli mahçup etme beni haaa. Gebertirim seni 🤣🤣🤣

Sağol kaptancım 😘. Bak @visneli turtam. Zaten seni 1. Takım istememiş 🤣🤣🤣

Ben boşuna demedim sana kilo verme makinası diye 🤩🤩🤩 bravo tebrikler 👋👋👋

Harikasın canım en güzel günlerindesin çok güzel eksiler gelecek ilk önceler kıymetini bil bu günlerin , ama sakın eksik beslenme protein sebze kalsiyum eksik wtme 🥰

Bizden varmı banlanan 🧐

Bende kahvaltıcıyım 😎

Canım koşkoş. Neler oldu burda neler bak aynı takımdayız incelersin geçmişi zaten dur durak olmadan şahane olucaz 😘

Misss 👍👋👋👋🥰
Ağzın bal yesin ablacım :KK68::KK68:ins Allah tedaviye gerek kalmadan gelir eşşek sıpası dua edin müminin mümine ettiği dua.geri cevrilmezmis rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla

Eklentiler

• 20200809_134219.webp
    20200809_134219.webp
    45,6 KB · Görüntüleme: 32
Uc gundur bizim burda da dugunler oluyor sabah 9 da basladigi gunleride biliyorum :-)
Burdada saat 8 de gelin çıkarmaya geliyorlar davul zurna sesi bıktım artık valla sabahın köründe ne iştah var millette gelini kayinvalidenin evine götürüyorlar akşam doğru kuaför ordanda salona bana çok saçma geliyor buranın adetleri sabahın köründe niye yani salona giderken gelsin götürsünler akşam nöbetten gelip uyuyan insanlar var uyuyan bebekler var yorgun anneler var hala alişamadim

Ağzın bal yesin ablacım :KK68::KK68:ins Allah tedaviye gerek kalmadan gelir eşşek sıpası dua edin müminin mümine ettiği dua.geri cevrilmezmis rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla
Rabbim kalbine gore verir inşAllah canim heristeyene nasip etsin🙏
Tuvalete çıkmayışımın 5. Gününü kutluyorum
Ne kadar da mesudum 😄
Benimde 3günüm yanliz degilsin karnim davul oldu

Sabah parka gittik kahvaltıya esim kaynanam kayınpeder borekciden alicaklar ben yemicem dedim kaynanamla iyice kaptirdin hasta olucaksin ye işte dedi eşimde bana ters bakıp 2 poagaca almış yedim ama sinir küpü oldum asla bir daha yemem onlarla şimdide sporumdayim
Öğle yemeği yemedim aç değilim sinirden
Sabah 9 da yedik

Eklentiler

• IMG_20200809_140135.webp
    IMG_20200809_140135.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 22
Back
X