• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

@Nidsalii sportie sportie @selensu82 @hasbeenandgone @elifeylulll @medusares @leydii18 @Lili 38
Merhaba canlarım
Muhakkak kazanmamız gerekir spor ve diyet listesi olarak ne yapsak? Öneriler kurallar koyalım Cuma’ya kadar 💕💕💕

Canım hoşgeldin çok özledim seni 🥰🥰🥰

Sporla ilgili acayip bişey buldum buhün başladım hatta şimdi kardiom bitti kan ter içindeyim instada goozdeyle diye bir hesap var kadın antrenör , çok güzel videoları var acayip iyi. Birde danışanların before afterları var muhteşem ❤️❤️❤️

Canım hoşgeldin çok özledim seni 🥰🥰🥰

Sporla ilgili acayip bişey buldum buhün başladım hatta şimdi kardiom bitti kan ter içindeyim instada goozdeyle diye bir hesap var kadın antrenör , çok güzel videoları var acayip iyi. Birde danışanların before afterları var muhteşem ❤❤❤
Ben de Google yazıp bakayım
En az kaç puanlık spor yapalım sportiem

Bu kadar konuştunuz bendr akşam yemeğine çocuklar istedi poğça yaptım :tokat:

Tam buğdaylıydı yedimde POWERHACK POWERHACK acını paylaşıyorum rakip olsakta önce insanız.

Nereme vuracaksanız vurun dönim mi sırtımı :olamaz:
Bu iki elemanda cezayı hak etti ikincide topugunuza sıkarım :işsiz:

Ben de Google yazıp bakayım
En az kaç puanlık spor yapalım sportiem

İnstagram ın yokmu canım instagram hesabı birde youtube ta gozdeben diyebhesabı var

Ben 2 saati aşkın direnç ve kardio taptım valla 😅😅😅 720p. Ama yine kişiye göre değişir tabi ama senin minimum 300 olmalı tabi en az

Back
X