- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel menun ablacim afiyet olsunİyi geceler. Bugünkü menüm.
Sabah 3 kaşık domates ve biber sote
1 kaşık peynirli omlet
3 sarma bulgurlu
1 tane kabak dolma
2 bardak çay.
Arada kayısı, erik, üzüm ( diş problemi olduğu için rondoda çekilmiş )
1 kase yoğurt . akşam yok.
2 kaşık çekilmiş meyve kuruları.4 lt su .ve
Orta boy fincanda şekersiz Türk kahve.
Teşekkür ederim canısı.Güzel menun ablacim afiyet olsun![]()
MerhabaMerhabalar![]()
Hos geldin canim@Nidsaliisportie @selensu82 @hasbeenandgone @elifeylulll @medusares @leydii18
Lili 38
Merhaba canlarım
Muhakkak kazanmamız gerekir spor ve diyet listesi olarak ne yapsak? Öneriler kurallar koyalım Cuma’ya kadar![]()
Önceleri bende öyle yapıyordum.2gundur karnıyarık yiyom yarinda bana kaldi sanirsam atmakta istemiyorum kimse yemedi isine geleni yiyolar evdekiler napimmm![]()
Afiyet olsun guzel menu ve sporBugünkü menüm
Sabah
Saat 9 da açkarnına 2 bardak su
4 kuru kayısı, 1 ceviz
Saat 10:30
1 yumurta ile omlet
1 domates, 1 yeşil biber, 1 salatalık
5 çiğ badem
2 tuzsuz etimek
Kibrit kutusu kadar beyaz peynir
3 yeşil zeytin
Bir lokma ekmek üzerine 1 çay kaşığı fıstık ezmesi
Saat 12:00
1 şekersiz Türk kahvesi
Öğle 14:30
1 muz, 5 çiğ badem,
Akşam 18:30
3 fırında kızarmış köfte
1 orta boy patates çok az yağlanmış fırında kızarmış
4 kaşık çoban salata
Saat 21:00
1 fincan Yeşilçay
Gün içinde 3 litre su bitti
Zipzip-
Egzersiz
30 dk leslie boosted _120 puan
10 dakika bölgesel kalça basen_ 60 puan
Toplam : 180 puan
sportie
Bugünkü raporumu veriyim
Sabah 11.30
Omlet
Hellim kızarmış yağsız
1 dilim b peynir
4 yeşil zeytin
2-3 ceviz
1 dilim dil peyniri
Bol söğüş yeşillik
Akşam 17.30
5 kaşık kabak spagetti
2 kaşık yoğurt
18.30
10 çilek
20,00
1 y kaşığı kalan hindi göğüs sote
Spor
90 dakika bögesel 540p
30 dakika hiit kardiom 180p
Top 720p
Bildiğiniz geberdim ama çokk güzeldi
Şimdi de kahvemi içiyorum![]()
Geçmiş olsunIyi aksamlar kizlar buaralar baya stresli sinirli gergin buhranli zamanlar icerisindeyim mutsuzum, buda bana bas agrisi kas agrisi göz agrisi bogaz agrisi eklem agrisi olarak dönüyor
Kendimi masil resetlesmki cikis yilu bulamadim iyi dusunmeye calisiyorum kendime yelkjn veriyorum ama cok kisa geri donus aliyorum. Bir muddet sonra kaldigim yerdem devam halde buluyorum kendimi![]()
Cokmu takiyosun bazi şeyleri kafana yada yolunda gitmeyen seylermi varIyi aksamlar kizlar buaralar baya stresli sinirli gergin buhranli zamanlar icerisindeyim mutsuzum, buda bana bas agrisi kas agrisi göz agrisi bogaz agrisi eklem agrisi olarak dönüyor
Kendimi masil resetlesmki cikis yilu bulamadim iyi dusunmeye calisiyorum kendime yelkjn veriyorum ama cok kisa geri donus aliyorum. Bir muddet sonra kaldigim yerdem devam halde buluyorum kendimi![]()
Ben gidiyorum etli yaprak sarayım erken biterse gelirim yoksa sabah görüşürüz![]()
Bu zamanda bide yatılı misafirValla bn bu işe ancak yarın başlıcam cnm Spor dahi yapamadım misafirim var ve eşli
Biz de kalıyorlar
Yolunda gitmeyen sey yok sukur ama kafama herseyi cok takiyorum aslimda 4 audir baya duzelttim bu huyumu ama yinede kurtulamamisim zaten imkansiz oyle ha deyince huyunu terketmek galibaCokmu takiyosun bazi şeyleri kafana yada yolunda gitmeyen seylermi var