• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

canim menun cok guzel.su hariç 9 daki yediklerini 10.30 da yesen if yapmış olursun
canim şehir değişikliği normal bence.
Bdv ye bakıyorum hep tatilden konular
Başka şehirde başka ortamda sin
Kendi evin kendi düzenin yok
Evet değişiklik güzel ama
Sen titiz birisin

canim neler yaşamışsin sen öyle.
Allah yardım etsin.
Kafaya tatacagina konuş çöz sorununu
Ben hayatta hiç birşeyi içime atamam.
Derdim neyse gider söylerim.
canim başiniz sağolsun.herkes be sıkıntılar yaşıyor....burda gülüp eğleniyoruz ama hepimizin türlü türlü derdi var işte.
Allah sağlık versin.
canim regl haftanın olabilir mi?
Bak ben eskiden karnım ağrır di.
Şimdi regl zamanı başım ağrıyor.
Bugün yürüyüş sonrası boosted yapayim dedim baktım kan basincim yükseliyor ağrımaya başlayacak yarı bıraktım

Vitaminini al eksik etme....meyve tüket...

Canim Sen kendi dışındaki konulardan da çok üzülüyorsun....bu huyunu bırak....elinde olmayan şeyler için üzülme...

Sen sağlıklı ol ki çevrene ışık saç.

Ki zaten takıma geldiğin ilk günden beri hepinize neşe ve enerji kattin.

Her eve lazım senden.....her kadına senin gibi bir arkadaş lazım.....her insanın hayatına dokunmalisin...
Allah razi olsun canim nede guzel duygularla ifade egmissin beni canimsin zaten ben kendimden cok cevreme kafa yordugumdan xevremdekinolaylardan etkilendigimden ve bunu nekadar yorpulemek istesemde basaramayisimdan dolayi boyle oluyorum diye dusunuyorum🥺
Canım Cenabı Allahın dilediğinin dışında hiçbirşey olmaz. Gönlünü ferah tut. Dualara sarıl derim. Hatta iki rekat namaz kıl. Yüreğini Rabbine teslim et. Emin ol rahatlayacaksın. :dua::dua::KK24::KK68:. Duamız seninle.
Aynenn Rabbim in diledigi ve musadesi kadar olur hersey diyerek rahatlatmaya calisiuorum elimden geldihince hatta gecen ruyamda bir konuya asiri uzuluyorum cumhur baskanim ruyamda diyorki uzulme Allah in izin verdiği musade ettigi kadar olur hersey diyor, sen bu cumleyi kurunca ruyam geldi aklima geldi🥰
Canım afiyet olsun, yine sporlu günlerine geri dönsen hani😍

Canım afiyet olsun 😍 yürüyüş yokmu şekerim ❤

Harikasın 😘 takımın parlayan yıldızı da sensin, süper gidiyorsun 2 ay sonra bambaşka sen olucaksın ❤

Canım benim duygular karşılıklı 😍 zaman geçtikçe sporu daha yoğun yapmaya başlarsın merak etme, spor desteği her türlü veririm 😘
Belki bilmiyosundur , spor antrenörüyüm ben aynı zamanda step aerobik antrenörüyüm , ama bunişi hiç yapmadım 🥰

Canım benim ne kadar gereksiz bu kafaya takmalar. Bak biraz önce Naim Süleymanoğlu nun filmini izledik. Ağlamaktan gözlerim şişti. İnsanlar neler yaşamışlar inanılır gibi değil
Bak seyretmeni tavsiye ederim eğer izlemediysen
Allahaşkına takma kafana , kendine edersin biliyosun
Hepimiz gereksiz şeylere takıntı yapıyoruz hiç bir zamanda değmiyor 3 günlük dünyada 🥰🥰🥰
Hic tanimadigim bile olsa musterisi az olan dukkan esnafini gorup uzulmemek icin yolunu degistiren gormeyince sanki dukkan dolup tasmistiir belki deyip polyannacilik oynayip kendini mutlu etmeye çalışan bir insanim ben🙈

Son düzenleme:
Olur tabi gel birlikte yiyelim ama kimseye söyleme :sus:
👍☺️☺️☺️😘
Canım afiyet olsun, yine sporlu günlerine geri dönsen hani😍

Canım afiyet olsun 😍 yürüyüş yokmu şekerim ❤️

Harikasın 😘 takımın parlayan yıldızı da sensin, süper gidiyorsun 2 ay sonra bambaşka sen olucaksın ❤️

Canım benim duygular karşılıklı 😍 zaman geçtikçe sporu daha yoğun yapmaya başlarsın merak etme, spor desteği her türlü veririm 😘
Belki bilmiyosundur , spor antrenörüyüm ben aynı zamanda step aerobik antrenörüyüm , ama bunişi hiç yapmadım 🥰

Canım benim ne kadar gereksiz bu kafaya takmalar. Bak biraz önce Naim Süleymanoğlu nun filmini izledik. Ağlamaktan gözlerim şişti. İnsanlar neler yaşamışlar inanılır gibi değil
Bak seyretmeni tavsiye ederim eğer izlemediysen
Allahaşkına takma kafana , kendine edersin biliyosun
Hepimiz gereksiz şeylere takıntı yapıyoruz hiç bir zamanda değmiyor 3 günlük dünyada 🥰🥰🥰
🙋‍♀️😘🙏🙏🙏
Kızlar yeni spor programıma bayıldım 😍
Beni gerçekten bayılttı perişan haldeyim
Süper kol- bacak-basen çalıştım 1 saat şimdi gidip duşa giricem
O kadar kondisyonum olmasına rağmen kaslarım atıyor 2 hafta sonra bir değişim olurmu bakalım, tatilin ilk günleri bari incecik salınıyım 🤣
Süpersinnnnn🧿🧿🧿

77.800 le güne merhaba dedim 600 gram fazlam var nedeni belli değil dün uykusuz kaldim kızım ufak burnu tıkandı başındayım.
Ben inemicem galiba 60 Lara hayal oldu bana 1 aydır 78 77 arasındayım tartıya cikmasammi artık napsam
Oluyor arada durgunluk canım benim.:KK76::KK76::KK12: pes etmek yok. Yaklaşık bir haftadır belki de fazla ben aynı kiloda kaldım ; hatta 1 kilo aldım ama pes etmek yok.:KK6::spor::KK20::KK23::super::super:yılmadan hedefe koşuyoruz. Takımcek yanındayız.😍😍😍😘😘😘

Allah razi olsun canim nede guzel duygularla ifade egmissin beni canimsin zaten ben kendimden cok cevreme kafa yordugumdan xevremdekinolaylardan etkilendigimden ve bunu nekadar yorpulemek istesemde basaramayisimdan dolayi boyle oluyorum diye dusunuyorum🥺
Aynenn Rabbim in diledigi ve musadesi kadar olur hersey diyerek rahatlatmaya calisiuorum elimden geldihince hatta gecen ruyamda bir konuya asiri uzuluyorum cumhur baskanim ruyamda diyorki uzulme Allah in izin verdiği musade ettigi kadar olur hersey diyor, sen bu cumleyi kurunca ruyam geldi aklima geldi🥰
Hic tanimadigim bile olsa musterisi az olan dukkan esnafini gorup uzulmemek icin yolunu degistiren gormeyince sanki dukkan dolup tasmistiir belki deyip polyannacilik oynayip kendini mutlu etmeye çalışan bir insanim ben🙈
Canım seninki duyarlı olmak.
Duyarlı insanlar empati kurup hissederler.
Mutlu olmaları çok kolay olduğu gibi uzulmeleri de kolaydır.
Insanların yaptıkları şeylere değil onu neden yaptıklarını hissederler.
Sebebini bulurlar bilirler.
Bir çocuğun gözündeki neşeyi üzüntüyü görebilir duyarlı kişi.

Oluyor arada durgunluk canım benim.:KK76::KK76::KK12: pes etmek yok. Yaklaşık bir haftadır belki de fazla ben aynı kiloda kaldım ; hatta 1 kilo aldım ama pes etmek yok.:KK6::spor::KK20::KK23::super::super:yılmadan hedefe koşuyoruz. Takımcek yanındayız.😍😍😍😘😘😘
İnsllallah canım ya 600 gramı nerden nasıl aldım aklım almıyor kaçamak yapsam amenna eiiptik ye yapıyorum sinir geldi

Back
X