- 3 Haziran 2017
- 4.191
- 21.415
- 308
- 43
Daha iyiyim canim zaten anlik anlik olur duygu degisimlerimGünaydın lilimmoraller yerinde mi
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha iyiyim canim zaten anlik anlik olur duygu degisimlerimGünaydın lilimmoraller yerinde mi
![]()
GünaydınGünaydın![]()
GunaydinGunaydin kizlar sabahimiz haftamiz hayr olsun![]()
Allah razi olsun canim nede guzel duygularla ifade egmissin beni canimsin zaten ben kendimden cok cevreme kafa yordugumdan xevremdekinolaylardan etkilendigimden ve bunu nekadar yorpulemek istesemde basaramayisimdan dolayi boyle oluyorum diye dusunuyorumcanim menun cok guzel.su hariç 9 daki yediklerini 10.30 da yesen if yapmış olursun
canim şehir değişikliği normal bence.
Bdv ye bakıyorum hep tatilden konular
Başka şehirde başka ortamda sin
Kendi evin kendi düzenin yok
Evet değişiklik güzel ama
Sen titiz birisin
canim neler yaşamışsin sen öyle.
Allah yardım etsin.
Kafaya tatacagina konuş çöz sorununu
Ben hayatta hiç birşeyi içime atamam.
Derdim neyse gider söylerim.
canim başiniz sağolsun.herkes be sıkıntılar yaşıyor....burda gülüp eğleniyoruz ama hepimizin türlü türlü derdi var işte.
Allah sağlık versin.
canim regl haftanın olabilir mi?
Bak ben eskiden karnım ağrır di.
Şimdi regl zamanı başım ağrıyor.
Bugün yürüyüş sonrası boosted yapayim dedim baktım kan basincim yükseliyor ağrımaya başlayacak yarı bıraktım
Vitaminini al eksik etme....meyve tüket...
Canim Sen kendi dışındaki konulardan da çok üzülüyorsun....bu huyunu bırak....elinde olmayan şeyler için üzülme...
Sen sağlıklı ol ki çevrene ışık saç.
Ki zaten takıma geldiğin ilk günden beri hepinize neşe ve enerji kattin.
Her eve lazım senden.....her kadına senin gibi bir arkadaş lazım.....her insanın hayatına dokunmalisin...
Aynenn Rabbim in diledigi ve musadesi kadar olur hersey diyerek rahatlatmaya calisiuorum elimden geldihince hatta gecen ruyamda bir konuya asiri uzuluyorum cumhur baskanim ruyamda diyorki uzulme Allah in izin verdiği musade ettigi kadar olur hersey diyor, sen bu cumleyi kurunca ruyam geldi aklima geldiCanım Cenabı Allahın dilediğinin dışında hiçbirşey olmaz. Gönlünü ferah tut. Dualara sarıl derim. Hatta iki rekat namaz kıl. Yüreğini Rabbine teslim et. Emin ol rahatlayacaksın.. Duamız seninle.
Hic tanimadigim bile olsa musterisi az olan dukkan esnafini gorup uzulmemek icin yolunu degistiren gormeyince sanki dukkan dolup tasmistiir belki deyip polyannacilik oynayip kendini mutlu etmeye çalışan bir insanim benCanım afiyet olsun, yine sporlu günlerine geri dönsen hani
Canım afiyet olsunyürüyüş yokmu şekerim ❤
Harikasıntakımın parlayan yıldızı da sensin, süper gidiyorsun 2 ay sonra bambaşka sen olucaksın ❤
Canım benim duygular karşılıklızaman geçtikçe sporu daha yoğun yapmaya başlarsın merak etme, spor desteği her türlü veririm
Belki bilmiyosundur , spor antrenörüyüm ben aynı zamanda step aerobik antrenörüyüm , ama bunişi hiç yapmadım
Canım benim ne kadar gereksiz bu kafaya takmalar. Bak biraz önce Naim Süleymanoğlu nun filmini izledik. Ağlamaktan gözlerim şişti. İnsanlar neler yaşamışlar inanılır gibi değil
Bak seyretmeni tavsiye ederim eğer izlemediysen
Allahaşkına takma kafana , kendine edersin biliyosun
Hepimiz gereksiz şeylere takıntı yapıyoruz hiç bir zamanda değmiyor 3 günlük dünyada![]()
Olur tabi gel birlikte yiyelim ama kimseye söyleme![]()
Canım afiyet olsun, yine sporlu günlerine geri dönsen hani
Canım afiyet olsunyürüyüş yokmu şekerim
Harikasıntakımın parlayan yıldızı da sensin, süper gidiyorsun 2 ay sonra bambaşka sen olucaksın
Canım benim duygular karşılıklızaman geçtikçe sporu daha yoğun yapmaya başlarsın merak etme, spor desteği her türlü veririm
Belki bilmiyosundur , spor antrenörüyüm ben aynı zamanda step aerobik antrenörüyüm , ama bunişi hiç yapmadım
Canım benim ne kadar gereksiz bu kafaya takmalar. Bak biraz önce Naim Süleymanoğlu nun filmini izledik. Ağlamaktan gözlerim şişti. İnsanlar neler yaşamışlar inanılır gibi değil
Bak seyretmeni tavsiye ederim eğer izlemediysen
Allahaşkına takma kafana , kendine edersin biliyosun
Hepimiz gereksiz şeylere takıntı yapıyoruz hiç bir zamanda değmiyor 3 günlük dünyada![]()
SüpersinnnnnKızlar yeni spor programıma bayıldım
Beni gerçekten bayılttı perişan haldeyim
Süper kol- bacak-basen çalıştım 1 saat şimdi gidip duşa giricem
O kadar kondisyonum olmasına rağmen kaslarım atıyor 2 hafta sonra bir değişim olurmu bakalım, tatilin ilk günleri bari incecik salınıyım![]()
Pazartesi gunleri de kilo bildirimimiz varya hafta sonu kacamagini engellemek icinBugün kilomu bildiriyoruzben orayı atladım sanırım
Pazartesi gunleri de kilo bildirimimiz varya hafta sonu kacamagini engellemek icin
Bende 65 ile başladım benimde hedef 55 , nasıl memnun musun 55 kilodan canım özendir beniGünaydın lilimmoraller yerinde mi
![]()
Oluyor arada durgunluk canım benim.77.800 le güne merhaba dedim 600 gram fazlam var nedeni belli değil dün uykusuz kaldim kızım ufak burnu tıkandı başındayım.
Ben inemicem galiba 60 Lara hayal oldu bana 1 aydır 78 77 arasındayım tartıya cikmasammi artık napsam
Canım seninki duyarlı olmak.Allah razi olsun canim nede guzel duygularla ifade egmissin beni canimsin zaten ben kendimden cok cevreme kafa yordugumdan xevremdekinolaylardan etkilendigimden ve bunu nekadar yorpulemek istesemde basaramayisimdan dolayi boyle oluyorum diye dusunuyorum
Aynenn Rabbim in diledigi ve musadesi kadar olur hersey diyerek rahatlatmaya calisiuorum elimden geldihince hatta gecen ruyamda bir konuya asiri uzuluyorum cumhur baskanim ruyamda diyorki uzulme Allah in izin verdiği musade ettigi kadar olur hersey diyor, sen bu cumleyi kurunca ruyam geldi aklima geldi
Hic tanimadigim bile olsa musterisi az olan dukkan esnafini gorup uzulmemek icin yolunu degistiren gormeyince sanki dukkan dolup tasmistiir belki deyip polyannacilik oynayip kendini mutlu etmeye çalışan bir insanim ben![]()
Sen başla ben sana yetişicem haftayaNiyet ettim niyet eyledim 21 gün şekersiz orucunu arkadaşımretro_hippo ile tutmaya
İnsllallah canım ya 600 gramı nerden nasıl aldım aklım almıyor kaçamak yapsam amenna eiiptik ye yapıyorum sinir geldiOluyor arada durgunluk canım benim.pes etmek yok. Yaklaşık bir haftadır belki de fazla ben aynı kiloda kaldım ; hatta 1 kilo aldım ama pes etmek yok.
yılmadan hedefe koşuyoruz. Takımcek yanındayız.
![]()
Pazartesi gunleri kilo bildiirimi yapiyoruzBugün kilomu bildiriyoruzben orayı atladım sanırım
Hosgeldin canim yoktun kac gundurGünaydın
Geçen hafta 79.2
Bu hafta 79 .4
Aylık hedef 76
bayramda bıraz dikkat edemedim ama bugünden itibaren yine diyete devam