• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ah kuzum beni tanısan hiç bu lafı demezdin :KK70: :KK70:
ben ve eşimden korkmak :KK70: :KK70:
genelde tam tersi oluyor ben baskınım valla beynini yerim.. hele bi gıkını çıkarsın :KK70:

ben kendim istemedim eskiden facem var dondurdum şimdi inst. millet gerçekten cılkını çıkardı..
sahte mutluluklar abartı paylaşımlar gına geldi..
adabında kullanılmıyor hiç birşey... (DÜZGÜN kullananlar dahil değil) asla lafım burdakilere değil lütfen yanlış anlaşılma olmasın
Ayda yilda bir girerim instaya facemi dondurali yillar oldu hicde ustume alinmadim🤣🤣🤣

Ya hadi kiyafeti cik yine asiri fazla geldi anlamadim bende🤷‍♀️
Sen sabah wc sonrasi iç çamaşırıyla tartilmiyormusun ne kıyafeti saç tokasini bile çıkarıyorlar :-) gerçi dün kıyafetle tartildiysan bugünde öyle tartilman lazım kıyafette tartıda fark gösteriyor

Sevinsen ne yapacaktin merak ettim :KK70:
Ne bilim dun kayinvalidemle dukkanda karsilastik esime arabayla gitmeyim ben yuruyum sen cocuklari birakirsin dedim kayinvalidem bi mudahale etti nereye yuruyeceksin kasik kadar kalmissin bu nakadar zayiflama yeter sakin yurume falan😬 tamm anne dedim esime ver arabanin anahtarini ben gidiyorum dedim 🙄ve uzaklastim oradan🤣🤣🤣

Sen sabah wc sonrasi iç çamaşırıyla tartilmiyormusun ne kıyafeti saç tokasini bile çıkarıyorlar :-) gerçi dün kıyafetle tartildiysan bugünde öyle tartilman lazım kıyafette tartıda fark gösteriyor
Dun ic camasir ve tokamla bugun ise herbirseyimle tartildim🤣🤣🤣

Ne bilim dun kayinvalidemle dukkanda karsilastik esk.e arabayla gieyim ben yuruyum sen cicuklari birakirsin dedim kayinvalidem bi mudahale etti nereye yuruyeceksin kasik kadar kalmissin bu nakadar zayiflama yeter sakin yurume falan😬 tamm anne dedim esime ver arabanin anahtarini ben gidiyorum dedim 🙄ve uzaklastim oradan🤣🤣🤣
Hep ôyle kandırıyorlar bizi boşver

Canim kemigin inceyse cok fit görünürsun.
Ben iri kemikliyim.
Alt bedenim 42 nin altına hiç düşmez.
Leğen kemiklerim çok geniş.
67 de olsam aynı yani.
Üstüm ince baya.
2021 de 6 li kilolarda olucaz o zaman ikimizde hayırlisiyla inşallah.
Eski günlerde ki gibi.
Zaten o zamana ikimizde mezun oluruz .
Korumaya geçeriz.
Burda koruma menüsü
Koruma kilosu paylaşırız :KK5: :KK5: :KK5: :KK5:
İnşallah 🙏🙏
Selensum sen verirsin yeter ki iste 🧿

Hoşgeldiniz 55 çok cazip geliyor bana da 💕

Süper fark arkadaşım gurur duydum🧿

Bayramda hepimiz biraz öyle oldu☹ Motive olmak şart

Çok kıskandım bu ne biçim kg 🤩🤩🤩

Sevgili Turtam Süt yapmayacaksın sanırım geçen zorlamıştı senineyseki doğru yolu bulup kabağa yöneldin arkadaşım çok kafaya takıyorsun sen verirsin azıcık relax ol yemekte ye sporda yap

baktım gelmemiş güzel photon sportiem ❤❤❤ Çok örnek alıyorum seni 😍

Ödemdir o sana hep güveniyorum hedefine az kaldı verirsin şişlik o kesin

Bende gurur duydum aynen devam canım🧿

Sınavlar ne zaman kaptanım çalışmaya başlamak lazım hızlıdan ❤💕

Ben de okudum biran önce başlasan keşke, başlamamış halin buysa başlamışından korktum azıcık 😘

Geçmiş olsun hasta değilsindir kontroldür umarım 💕

Ahhh gülümsem bana da kızsın aynısından ben de istiyorum retro ❤

Umarım herşey gönlünüzce olur 💐

Senin torunların bile var hemde çok tatlı 🧿 umarım gönlünce olur herşey ❤

Hoşgeldiniz💐

Çok çabuk pes etmiştin bak hatırladım😂 umarım isteklerin en kısa zamanda olur 💐

Ben anlamam bu konulardan ama yapılacak şeyleri ertelememeye çalış istediğin de kalbinden geçene göre olsun canım

Hoşgeldiniz💐

İşte onu görmek istiyorum 🧿en kısa zamanda 🧿

Hoşgeldiniz 💐

Bak nasıl hesap soruyoruz kaçma ama olur mu💕

Geçmiş olsun az dinlensen mi Lilim 💐💐💐💐

Hala 52 sin bu da başarı 🧿 bir tik daha adapte olsan aslında çok güzel düzen oturtursun sen❤
Yok cnm 2 ay önce karpal tunel ameliyatı oldum da sol elimden fiziğe gidiyorum her sabah. Sağol
Günaydın günaydın gunayyyydiiiiiinnnnnnnnnn 🥰
Günaydın...
Günaydınnlarrr :KK68:
Günaydın...
Günaydın...
günaydın kızlar :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36: :KK36:
Günaydın...
Günaydın..
Günaydınnnnnnn hayırlı sabahlarrrrrr :KK68: :KK68: :KK68: :KK68: :KK68: :KK68: :KK68: :KK68: :KK68:
Günaydın..
Gunaydin sabah tartida 64 100 gordum şok oldumm😱Daha dun 62 100 dum
😱😱
Dün kamber biberleri almişim eve gidince onu yapmışım et gibi oluyor sivribiberi pek sevmem..bide kırmızı kamberleri çok severim :)
bugün de ne pişirecegimi karar veremedim yoğurt çorbasi var.
Eşime yetmez bu çorba..
spora henüz başlamadim başlasam iyi olucak. kurbanbayramindan beri sırt agrisi çekiyorum.
Zipzip- Zipzip-
Geçmiş olsun 🙏🙏

Yeni gelen arkadaşlar gülümse için o sarmalar normal. Başka bir şey yemediyse kilo almaz o bunlarla....
Sarmalarim kıymalı bulgurlu 1 kiloya yakın kıymaya 1 su bardağı bulgur koydum taş çatlasın 1 yemek kaşığı bulgur yemisimdir sarmalarda oda en fazla şeklini söylüyorum çok desinler bugün yine yiycem :p

Back
X