- 8 Eylül 2016
- 103.534
- 438.755
- 898
- 36
Gunaydin canım ❤Günaydın herkese![]()
![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin canım ❤Günaydın herkese![]()
![]()
![]()
Gunaydin canim ❤Günaydin :)
iki gözümün çiçeğeee gel ip atlamaya gidelim anca veririz kilolarıGünaydın herkese![]()
![]()
![]()
Hadiiii kaldir beni yataktan halaaa yatiyom sankiiiki gözümün çiçeğeee gel ip atlamaya gidelim anca veririz kiloları![]()
yatakmıHadiiii kaldir beni yataktan halaaa yatiyom sankii![]()
Napimmm bütün geceeee memeeee isteyen bir veledin varsa uyku kalmiyokiii sagolsun kaldirdi yarım saat once annee bapiyosunnn diyerek uyuyorum yat kizim diyorum burnuna yanaklarima saclarima parmak savuruyoyatakmı![]()
![]()
![]()
![]()
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaNapimmm bütün geceeee memeeee isteyen bir veledin varsa uyku kalmiyokiii sagolsun kaldirdi yarım saat once annee bapiyosunnn diyerek uyuyorum yat kizim diyorum burnuna yanaklarima saclarima parmak savuruyo![]()
Alkizzzzz senin olsun cokkk yaramazkiii kimse istemiyoooyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bana verrrr![]()
ben isterim tam benlikAlkizzzzz senin olsun cokkk yaramazkiii kimse istemiyooo![]()
![]()
![]()
Bas bas bagriyolar bana burda spor yap spor yap diye totumun ustune otursam yapcam oturamiyomkii buuu minnaklaben isterim tam benlik
oturan uslu çocuklar çok sıkıcı![]()
demek otursan kaç kilo olcanBas bas bagriyolar bana burda spor yap spor yap diye totumun ustune otursam yapcam oturamiyomkii buuu minnakla![]()
Bin masaAllah yaaaa
Şebekkk tamdaBin masaAllah yaaaa![]()
Oynayalimmi hem ben ziplayabiliyorum
Oynayalimmi hem ben ziplayabiliyorum
Sekilden sekile girebiliuorum
Hem biliyormusun kendim kesmeden once saclarimda uzun ve kivircikti hani bilgin olsun![]()
Amin cumlemsininkini hani baya bayada yazdi oglum haberin olsun![]()
![]()
rabbim nazarlardan korusun
yirim ben şunu.. maaşaallah