• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İyi akşamlar herkese ☺️ maşallah ne çok konusmussunuz. Bu hafta iş yerinde çok yoruluyorum. Her günüm yoğun geçiyor ☹️ akşam eve gel yemek hazirla. Ortalığı topla sil süpür yap akşam oluyor hemen o yüzden pek vakit ayiramiyorum kusura bakmayın. Hazır girmisken menü vereyim
13.00 1 kase ezogelin çorba, 1 adet haşlanmış tavuk but, 1 kase yoğurt, 3 aci biber tursusu, 1 dilim Ekmek. Hee öyle yemeginden önce 1 avuç badem yedim.
15.00 sade soda türk kahvesi
18.30 1 kase borba, 1 tabak kuru börülce, 1 kase cacık, 1 kase salata
Su 2 litre. Az sonra eliptige binecegim

Merhaba:KK54::kk77:
Sabah (07.30)
- 150 ml süt, küçük salkım üzüm
Kahvaltı (11.00)
- 1 tulum peynirli yumurta, 1 dilim peynir, 2 zeytin, 2 ceviz, salatalık, domates,yarım dilim ekmek
Ara (15.00)
- sade Türk kahvesi, 1 tane kuş lokumu
Akşam (19.30)
- 1 kepçe domates çorbası, 1 tane biber dolması, 1 kase salata, 3 kaşık yoğurt
Ara (21.00)
-sade Türk kahvesi
Su: 2 lt+ 1 lt dukan
Spor: 80 dk cardio
Toplam: 480p sportie sportie

Canım ana yemek nerede? Tost tek tip akşam yemeği olmamış galiba

Tatlım eltine de sana da çok geçmiş olsun umarım geçici bir rahatsızlıktır 💐💐💐💐
Kulak kristalleri oynamış baş dönmesi miğde bulantısı yapmış şimdi daha iyi yanına gittim geldim evde dinleniyor canım sağolasın

Kendi adıma Unutmadım ama yerimde sayıyorum nedense ☹☹☹ Hasta olduğum için olabilir boğazlarım şiş ağzımda aftlar çıktı geniz akıntım var ha bire öksürüyorum bir de egzama çıktı göğsümün altında bunlara rağmen bırakmadım yerimde sayıyorum sabah hala -200 deydim ☹☹☹
Çok geçmiş olsun helva artı getirmedimi sana ben olsam şimdi +1 kiloydum :KK17:

Sabah kahvaltim
IMG20200812130146.webp

Akşam yemeği
IMG20200812200221.webp

2 lt su

Back
X