- 27 Kasım 2016
- 4.385
- 18.343
- 208
Bugün işteydim eve döndümH hasbeenandgone canısı yarın mı işe dönüyorsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün işteydim eve döndümH hasbeenandgone canısı yarın mı işe dönüyorsun
Evet sonunda giresun sivasa kadar getirdim simdi esime devrettim direksiyonuya Ben benimkini kocaman oldu hala öper dururum....bazen dalga geçiyorum 8 yasinda ama benim gözümde hala küçücük op öp insan doyamıyor.Allah isteyen herkese nasip etsin.Amin.
Sonunda Giresun mu rota?
Canım ana yemek nerede? Tost tek tip akşam yemeği olmamış galibaMenüm
soğanlı yumurta
Zeytin peynir salatalık
2 çavdarlı etimek
Limonlu Ihlamur çayı
Ara bir tane armut
Saat 17:30
Bir tane küçük tost
biraz yesil salata
4 parca karpuz
2 lt su
Tatlım eltine de sana da çok geçmiş olsun umarım geçici bir rahatsızlıktırBugün kahvaltıyı geç yaptım hala acikmadim nedense ins Allah acikmadan yatarım![]()
Aralıklı oruç yapıyorsun değil mi ? Akşam yemek yok, bana az geldi ama kalori olarak bilmiyorum tabiki12agustos carsamba
Sabah 09.30
1dilim ekmek,1dilim peynir,zeytin,domates,salata,1yumurta,
Öğle 14.00
1tabak barbunya,5kasik bulgur,2kasik yogurt
1top dondurma
19.00
Protein süt
3litre su
Aralıklı oructa öğle yemeği olmazAralıklı oruç yapıyorsun değil mi ? Akşam yemek yok, bana az geldi ama kalori olarak bilmiyorum tabiki
Değişik saatlerde uygulananları var canım 1000 az bence sana yine de sen bilirsin en az 1200 civarı Alman gerekir yeşil salata vs yesen iyi olurAralıklı oructa öğle yemeği olmaz
Dondurma yedim diye sut içtim oda yeterli kalori hesaplasam anca 1000 vardir gecmez
Ben anlamam aralıklı oructan oylesine yemek yiyorumDeğişik saatlerde uygulananları var canım 1000 az bence sana yine de sen bilirsin en az 1200 civarı Alman gerekir yeşil salata vs yesen iyi olur
Kendi adıma Unutmadım ama yerimde sayıyorum nedense1 .grup
@Bonus
@retro_hippo
@selensu82
E Elif_Eylul
@medusares
@leydii18
@Kmsl Hnd
@gizemlicadiii
Zipzip-
@yet07
@asysss
2.grup
@Gulumse25
@donashippo
@PAPATYAM
@Orjinalisim
POWERHACK
@sudem34
Felicio
@Nidsalii
@sportie
@safsular
Kizlar cuma yarisini unutmadik degil mi![]()
Menun cook hafif olmus su icin tebrik ediyorumAyyy bugün menümü yazmadm beennnn
Sabah
1 bardak çay
Öğlen
Mevsin salatası
Akşam
Taze fasülye
Kefir
Veee 2 lt su![]()
200 de guzel canim sen iyi olda cook gecmis olsunKendi adıma Unutmadım ama yerimde sayıyorum nedense ☹☹☹ Hasta olduğum için olabilir boğazlarım şiş ağzımda aftlar çıktı geniz akıntım var ha bire öksürüyorum bir de egzama çıktı göğsümün altında bunlara rağmen bırakmadım yerimde sayıyorum sabah hala -200 deydim ☹☹☹
Sen daha iyi bilirsin ama yeşil salata ye bence yada lifli yeşillikli hafif bir şeylerBen anlamam aralıklı oructan oylesine yemek yiyorum![]()
![]()
Kız bugün carsamba 2gundur bulgurla barbunya yedim aksami yarini hafif gecireyim de şiş ve gaz olmasin zaten regl Günlerim geliyo sankiii
Kaptanım Hedeflerim gereği200 de guzel canim sen iyi olda cook gecmis olsun![]()
Yemek yememişsin akşam hariç canım sağlıksız değil mi?Ayyy bugün menümü yazmadm beennnn
Sabah
1 bardak çay
Öğlen
Mevsin salatası
Akşam
Taze fasülye
Kefir
Veee 2 lt su![]()
Kaptanım hiç birşey yememiş kiMenun cook hafif olmus su icin tebrik ediyorum![]()
Tşk ederim kaptanımmmmmmMenun cook hafif olmus su icin tebrik ediyorum![]()
Kahvaltı kültürüm malesef yokYemek yememişsin akşam hariç canım sağlıksız değil mi?
Yarin agir spor yapma canim bence hedefini tutturacaksinKaptanım Hedeflerim gereği
En az -600 olmam lazım bir -400 daha lazım bana ne yapsam acaba ?
Mevsim salatayi niye iyi birsey gibi dusundum bilmiyorum yoksa tek ogun olmusKaptanım hiç birşey yememiş ki![]()
Yarın ilk adımı atıp su gozdeeyle baslicam hayırlısı ile bugün 5km yol yürüdümÇok sevindim @Nidsalii zaten bu haftanınkini yayınlarım ordan devam edersin ❤
Canım üzme kendini ve inan ki geçer şu göbek
Al işte kanıtı bunun gibi nice kanıtlar var yeterki iste. 15bin dolar vereceğine bi antrenörle çalış 3 ay sonra sonuç al
Eki Görüntüle 2674436
Harikasın
Canım çok geçmiş olsun hem sana hem görümcene
İyi yolculuklar canım
@PAPATYAM canım maşallah kızlarına![]()
Sadece 2kilo vermen gerekiyo tedavi icin canimTşk ederim kaptanımmmmmm
Kahvaltı kültürüm malesef yok
Ancak haftasonları
Birde son 20 günüm tedaviye başlayacağm için kendimi sıkıyorm rejim yapanayacam artık![]()