• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kardesim staja gidiyor ya iste ankaranin en islek yerlerinden geciyor diyor ki heryer cok kalabalik kafeler dolu
Burasidaaa ayniii kimsenin umrunda degil bugun bas bas bağırdı milli egitim bakanı evde kalin okullarda acilsin diye

Canim geçerli mazeretleri var mı işte?
Bizim kiracı kendi isteyerek çıktı.Ev büyük iki aile idi.Biri ayrı eve çıkınca öbürü de küçük eve çıktı yani .
Yazdığım yanlış anlaşılmasın.
Yönetici gıcık biraz babam kiracıyı ezdirmedi yani.
Bizimde dış cephe yapılıyor 8.500 ödüycez.
Ev masraf hep.
Teras için de 6 bin harcadık daha önce
Müteahhit sorunlu bence apartmandakler dava açmayi düşünüyor çünkü ev çok eksik yapıldı çatısinda terasta tuğlalık yok bi sürü eksik yapıldı duvarlar çatladı bide 35-45 bin. Masraf çıkardı ev alırken o kısmına bakmak lazım ben artık eski binaların sağlam olduğu düşünüyorum yeni evler gerçekten çok problemli

Müteahhit sorunlu bence apartmandakler dava açmayi düşünüyor çünkü ev çok eksik yapıldı çatısinda terasta tuğlalık yok bi sürü eksik yapıldı duvarlar çatladı bide 35-45 bin. Masraf çıkardı ev alırken o kısmına bakmak lazım ben artık eski binaların sağlam olduğu düşünüyorum yeni evler gerçekten çok problemli
Deprem yönetmeliğine göre yapılmış ilk evler daha dayanıklı dir ama evlerin de bir ömrü var.
Hele nemli iklimlerde ev sabit eşyaları bile mahfoluyor.
Ablam yeni ev aldı dediğin gibi yalap salap
Abim aldı yarım bırakmışlar eksiği var.
Hayırlısı boşver ya sağlık olsun

Deprem yönetmeliğine göre yapılmış ilk evler daha dayanıklı dir ama evlerin de bir ömrü var.
Hele nemli iklimlerde ev sabit eşyaları bile mahfoluyor.
Ablam yeni ev aldı dediğin gibi yalap salap
Abim aldı yarım bırakmışlar eksiği var.
Hayırlısı boşver ya sağlık olsun
Bizim 6 senelik ev bekarken aldım evlenmeye tam 1 ay kala 🤪🤪 orda otururum dedim adam istemedı kiraya verdim ilk oturanlar yeni evlenenlerdi bu ikinci kiracimiz
Evde eksikliği ikinci kiracı da çıkıyor ilk de yaşamadım 🙄🙄

Selamlar 🙋‍♀️
Menümü vereyim,
Sabah 08,:30 aç karnına 1 bardak limonlu 1 bardak normal su
Şekersiz türk kahvesi, 3 kuru kayısı, 1 ceviz

Kahvaltı 12:30
Yarım haşlanmış yumurta
1 simit
100 gr kadar beyaz peynir
3 yeşil zeytin
1 domates, 1 yeşil biber
Bir tatlı kaşığı kadar tahin helvası 🤪

Saat : 14:00 şekersiz kahve

Akşam 18:00

4 kaşık yeşil mercimek salatası
(içinde garnitür. Domates, roka, maydanoz, ceviz, yeşil mercimek, limon suyu ve az zeytin yağı. Birde turşu ama yarım kornişon vardı)
1 Bardak ayran

Saat 20:00 maden suyu
3 litre su bitti
Şimdi yeşilçayımı içiyorum
Zipzip- Zipzip-

Egzersiz

1 saat Tempolu yürüyüş _150 puan
30 dk boosted _ 120 puan
10 dk bölgesel : 60 puan

Toplam : 330 puan

sportie sportie

Selam kizlar bugun menum sabah 9.30
menemen yanina 1 fincan yesil cay
öglen 13.00 1 kase kabak crbasi ve 2 tane pide ( kucuk biyut kendim yaptim kiyma ve sebzeli yagsiz) yinede 2 ci olmasaydi iyiyidi😶
aksam 19.00 kibrit kutusu buyuklugunde peynirle salata yedim sadece ..spor 9500 adim

sabah kahvaltı 11;
1 yarım domates, 1 tane salatalık, kibrit kutusu kadar peynir, 1 dilim tam buğday ekmeği
akşam yemeği 6:
4 kaşık bulgur pilavı,5 kaşık siyah mercimek yemeği,
ara öğün 8;
1 kase üzüm,3 tane pişmaniye, 5 tane çakıl çikolata
4 litre su
spor;
yok
70 kilonun altına düşene kadar spor yapmamaya karar verdim bu sorun olur mu

Back
X