• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Meyve bu nasıl gelmez akla:63:

Birazcık:KK48:

Bu kiloda bu istikrar çok özeniyorum:cool:

Çok fazla değil mi:KK57: suyun fazlası zehirlemede yapar çok fazla wc ye çıkmakta sağlıklı değildir kiloya uygun suyu dengeleyip wc düzenlensin ilerde sonra sıkıntı olur:KK57:

Ya bende Eylül sonu artık İstanbul da olcam Anadoludayım bende:spor:

Benide alsanıza bende geliyim:skandal:

Akşam çorba salata yoğurt daha uygun olur bence kilo verme zamanı yulaf çok uygun gelmiyor bana

Cheescake in meşhur Bi yer var çok güzel gelirsem söylerim:ıslık:
bencede 3 litre yaptım gitti:ıslık::ıslık::ıslık:

Peki kışın icebiliyor musun?
Hava soğuk buz gibi gram ter yok.
Şekeri ne filan hiç baktirdin mi?
Ailede diyabet filan var mı hiç?
dedem ,nenem 2 tane teyzem ,1 tane dayım diyabet hastası kışın ılık limonlu suyu çok severim kışın azalıyor tabi ama okadar çok değil 1 litre falan daha az içiyorum en fazla okadar düşüyor sadece okullar varken içemiyordum okadar akşam gelip kana kana içiyodum ama

Sağol tatlışım :KK60:
Pzti bizi ne bekliyor ne var söppprayyzzzz olaraktan 😄yeni beslenme düzenimiz nedir
Bnm bi toparlanmam lazım sadece haftaya bi gün kız kıza bir yemeğe gidip rakı içcez hangi gün bilmiyorum😁
Ha birde bn bu haftasonu 2 gün üst üste birer kadeh şarap içtim yazamadım kızlar
İçki kalorili ama 1 er kadeh şarap Candır kg yapmaz kan yapar ❤️ Arada kaçamak olmalı nihayetinde sen korumadasın 💕
Haftaya nidsalii sporu ele alıyor bir spor seferberliği başlatacak❤️ Biz de yine bir kamp yapabiliriz sadece hava değişiminden hasta oldugum icin Geçmesini bekliyorum size güzel bir program bakayım beğenirseniz uygularız hep beraber 😍😘

Bence çok yedim cnm regl iken içimde bir canavar var😄olmam da çok uzun sürüyor bıktım yeminlen 🐷tartı bana gülmeyecek beybisi amma kabak detoksu mu yapsak ya

İşte regl öncesi günlerde bir iki gün deli gibi oluyorum . Sadece 1 gün olursa iyi uzarsa kötü oluyor maalesef

Temiz 55 kesin olmalıyım

Canımsınnnn❤❤❤❤

Kişiye özel program yazma beslenme listesi falan
Antrenman videoları vs vs doğumgünüme kendime hediye bu olsun istiyorum 😍

Aranızdan kabul eden olursa model olarak çalışmak isterim 😍
Nasıl model:ıslık: valla sen varsan abla ben talip olurum Ama kendime güvenmiyorum:KK48:

Back
X