• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ellerine sağlık canım 😘
Tşk ederim ablacım bugün ilk defa silikon kek kalıbı ve süt yerine su kullandim deneme yaptim kabardikca kabardi taşacak zannettim valla o günden sonra kek sevmeyen ben canım kek çekti normalde hiç sevmem yaban gelir bana ben şerbetli tatliciyim aslında hep senin yüzünden oldu:KK48:

Tşk ederim ablacım bugün ilk defa silikon kek kalıbı ve süt yerine su kullandim deneme yaptim kabardikca kabardi taşacak zannettim valla o günden sonra kek sevmeyen ben canım kek çekti normalde hiç sevmem yaban gelir bana ben şerbetli tatliciyim aslında hep senin yüzünden oldu:KK48:
Tabi yap yap başkalarının üstüne at:eek::eek::eek::eek:çok ta güzel yapmışsın 🧿

Yok canım ben nedir ne değildir doktordan öğrenmek için gidiyorum. Muayene etsin ne diyecek. Her gün yeni bir yerde çıkıyor. Çok moralim bozuluyor. 😔 çok şükür ağrım yok ama huylanma karıncalanma gibi oluyor.
K vitaminin kullanıldığını okudum bir yerde. K vitaminli kremler ve diyet olarak da. Bol yeşillik kısaca 😂
yarin mutlaka haber et.Merak ettim şimdi.
Meyve bu nasıl gelmez akla:63:

Birazcık:KK48:

Bu kiloda bu istikrar çok özeniyorum:cool:

Çok fazla değil mi:KK57: suyun fazlası zehirlemede yapar çok fazla wc ye çıkmakta sağlıklı değildir kiloya uygun suyu dengeleyip wc düzenlensin ilerde sonra sıkıntı olur:KK57:

Ya bende Eylül sonu artık İstanbul da olcam Anadoludayım bende:spor:

Benide alsanıza bende geliyim:skandal:

Akşam çorba salata yoğurt daha uygun olur bence kilo verme zamanı yulaf çok uygun gelmiyor bana

Cheescake in meşhur Bi yer var çok güzel gelirsem söylerim:ıslık:
baya kalabalık İstanbul ekibi.
super
Şu sınavlar:KK43: bu dönem sınavlara gir gir bezdim bu hafta sonuda var stres hak getire rahat olmak lazım yoksa geçmiyor bu dönemler Ama bende olamıyorum:işsiz:
canim kacinci senedesin?
Mezuniyet ne zaman?
Kızlar siz nerdeydiniz bakem sudem34 sudem34
Avrupa beybisi
Kızlar deli gibi eğitim programları araştırıyorum

Pt olucam inşallah 🤩
super
Adres yanlış oldu ben heveslendim 😂😂😂
Topuğuna sıktı

İşte regl öncesi günlerde bir iki gün deli gibi oluyorum . Sadece 1 gün olursa iyi uzarsa kötü oluyor maalesef

Temiz 55 kesin olmalıyım
Bnm spiral sonrası bir türlü tam olamama günlerimin uzaması falan bunlsr yüzünden yeme dürtüm daha da uzuyor inş yarını kazasız atlatırım Allahım çok amin

Back
X