Ben de olsaydım keşke asıl listede ama bekleyeceğim artık9.takim 1.gözüküyooo geneee![]()
sonuncu biz gözüküyoz
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de olsaydım keşke asıl listede ama bekleyeceğim artık9.takim 1.gözüküyooo geneee![]()
sonuncu biz gözüküyoz
![]()
Evet canim olsun 2hafta cabuk gecerBen de olsaydım keşke asıl listede ama bekleyeceğim artık
Vuuuuu gazozcu geldi herkese dağıt sonunculugun üstüne soğuk gazoz iyi gider hoş geldin![]()
Çok güzel görünüyorsun canımEki Görüntüle 2675196 Eki Görüntüle 2675197 umarım bu sefer olurson halim diyecektim. Güzel başladım fakat yanlarım gitmedi istediğim gibi ama en azından eskisinden daha iyi görünüyorum diyecektim. Sonra sizin fikrinizi soracaktım
![]()
Sağol yavrumVallaaaa alemsinnn![]()
![]()
![]()
Ne zaman verdin sen bizimkilere gazozu hepsi gitmişSağol yavrum![]()
Ya sorma yerkende aslında yarısında artık içim de almadı da çöpe yazık olmasın okadar malzemeye emeğe diye bitirdim.Afiyet olsun canım.
Bayramda baklava bile yemedin.
Kaptandan izin istesen de ödül olarak verirdi zaten.
Her hafta Maşallah duzenli kilo veriyorsun.
1 kilo ve daha fazla veriyorsun.
Ödülü hakettin yani.
Yine de ceza verirse çek cezanı sana spor olarak geri dönecek.![]()
Ne aceleci çıktı bunlar ya beni beklemeden kaçtılarNe zaman verdin sen bizimkilere gazozu hepsi gitmiş![]()
![]()
Gelirler birazdan ancaNe aceleci çıktı bunlar ya beni beklemeden kaçtılar![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Çok güzel eksi tebrik ederim![]()
Vayyy beeee buneeee![]()
![]()
![]()
Bravo harikasın tebrikler![]()
Çok çok çok teşekkür ederim yaaaa oofff bugün iyi duygusal bağladımÇok güzel görünüyorsun canım