• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

@sportie ablacım izne ayrıldığı için bugünden itibaren spor puanlarını ben tutacağım:KK49:
Grup sonuçlarınıda haftalık yapalım diye karar vermişken artık kilo yanında spor puanlarınıda bakacağız yenilenlerede ceza olacak:KK59: herkes yavaştan spora başlamalı artık kilolar güzel güzel verildi artık hedefler daha da ileri alındı yavaş yavaşta incelmeye başlayıp fitleşelim:KK76: herkes kendi sporunu yapabilir Ama isteyenler olursa küçük Bi kaç fikir vereyim diyorum yaparım diyen olursa haftalık videolar atar program yaparız:KK73:
Genel sporlar bakarsak leslie ve yürüyüş var hedeflerde bel inceltme karın gitsin gibilerde vardı🤔
1.
Eki Görüntüle 2675844
2.Eki Görüntüle 2675845
3. Eki Görüntüle 2675846
4. Eki Görüntüle 2675848
En kolaydan en zora kadar karın egzersizleri bu 4 videodan birini kendi kondisyonunuza göre seçerek yapılan sporların yanına bölgesel olarak ekleyelim eklemek isteyenlere her hafta bütün bölgeler içinde videolar eklerim çok güzel incelmeler alacağımıza eminim:KK76:
4 Eylül hedeflerin yanına yarından itibaren ölçüleride alalım bence sporlarıda artık düzene oturtalım 4 Eylül de tekrar ölçüleri aldığımızda farkı çok net göreceğiz:KK59: ölçüler konusunda da hemfikir olursak alıp beni etiketleyebilirsiniz hepsini özenle tutacağım sonra hep birlikte toplu Bir rapor tutarız:KK49:
Bugünden itibaren sporları bekliyorum etiketlemeyi unutmayın etiketlenmeyince gözden kaçırabilirim:olamaz: Haydi fit olmaya:duduk:
Zipzip- Zipzip- @Felicio @leydii18 @PAPATYAM @hasbeenandgone @Bonus @selensu82 @sudem34 @donashippo @Visneli_Turtam @Mayamca @Hedef 55 kilo @yet07 @sudal Bal0ncuk Bal0ncuk @Burcuelif26 @Orjinalisim @Lili 38 E Elif_Eylul retro_hippo retro_hippo @gizemlicadiii Gulumse24 Gulumse24 Kmsl Hnd Kmsl Hnd @safsular @asysss @Yarenzzzz @snglmlk @Tesnim1989
Herkesi etiketledim sanırım😂
Spor yapmayı sevmiyorum 😭

Daha iyiyim sanırım... Olmuşla ölmüşe çare yok
Madem başladm bu işe.. Bitirmem lazım :KK70:
Asıl sen nasılsın ağrıların dindimi 😐
İyiyim iyiyim şukur agrim geçti regl iste nasil geleceği belli olmuyo😁

Kızımla yürüyüş yaptık biraz da koştuk

Eklentiler

• 0C7E4BBB-2FBA-47E4-ACD2-34FD1B2A1DEC.webp
    0C7E4BBB-2FBA-47E4-ACD2-34FD1B2A1DEC.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 19
Evet evet giyinip süslenip geziyokiii:KK31::KK70::KK70::KK70:
Yaaaa hahahhahaha ayyyy bende öyleydim
Anne evinde :D
Evlendikten sonra dönüp bakıyorumda bu benmiyim diyorum :D
Hele üniv gidince tatike memlekete geldiğimde içtiğim su bardağını kaldırmazdm
Ayyy anammm benim ya ne çekmiş :D

Anne evinde :KK70:
Evlendikten sonra dönüp bakıyorumda bu benmiyim diyorum :KK70:
Ayyy anammm benim ya ne çekmiş :KK70:
Ben pıtı pıtı hepsini yapıyorum eve geldim mi ikinci gün dinlenmişsindir misafirlik bir gün yeter diyip kaldırır hep beni gençlik falan hak getire:KK70:

Anne evinde :KK70:
Evlendikten sonra dönüp bakıyorumda bu benmiyim diyorum :KK70:
Ayyy anammm benim ya ne çekmiş :KK70:
Pissss :ıslık: :ıslık: :ıslık:
O anaları varyaaa eli öpülesiii anaları

Ben pıtı pıtı hepsini yapıyorum eve geldim mi ikinci gün dinlenmişsindir misafirlik bir gün yeter diyip kaldırır hep beni gençlik falan hak getire:KK70:
Ben babamın kızıyım annem derdi evlenince beni rezil edecek anası birşey öğretmedi diyecekker evi kokacak bilmem ne
Babam rahat bırak kızı derdi
Şimdi tam bir temizlik hastasıym evim bal dök yala... İnsan yapmasada annesini örnek alıyormuş ama annemede yapmadğm zamanlara üzülüyorm.. Şimdi başım ağırsa ah desem annem başımda kıyamam.. Keşke bende ona zamanında yapsaymşm 😐😐😐

Back
X