- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Sağol canim 20aylikGeçmiş olsun kaç aylık Eylül kız??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canim 20aylikGeçmiş olsun kaç aylık Eylül kız??
Vayyyy zeynooo günaydın canim nasilsinGünaydın kızlar
Baya yeni üye görüyorum hoşgelmiş herkes
Günaydınlarr güzel pazarlarınız olsunben bi sınava gidip gelcem
![]()
Gece hicccc uyumadik haliyle erkende kalktik burnu tıkanmış eylülün ne eme bildi nede uyudu kucagimda gezdim bütün gece uyusun yeterki diye inşallah daha çok hasta olmadan atlatiriz
Sağol canımKıyamam , çok geçmiş olsun bitanem![]()
Günaydın canımGünaydın herkese
Günaydın canimGünaydın fıstıklar![]()
Gunaydin canım ❤Günaydın![]()
Gunaydin canım ❤Günaydın kızlar
Günaydın canim ❤Günaydın herkese
Gunaydin abla ❤Günaydın fıstıklar![]()
Geçmiş olsun eylüle şimdi daha mızmız olur ya dün bahçede ıslatıyor kendini demiştin o yizdenmi oldu acaba üşüttümü cadıGece hicccc uyumadik haliyle erkende kalktik burnu tıkanmış eylülün ne eme bildi nede uyudu kucagimda gezdim bütün gece uyusun yeterki diye inşallah daha çok hasta olmadan atlatiriz
Hoş geldin Zeyno napiyon yaaaa iyimisin özledim vallaGünaydın kızlar
Sağol canimyaaa o üstüstte yapti oyle sanirim oyuzden sicakti ama gecenede çeşme suyu soguk oluyo mizmizzz surekliGeçmiş olsun eylüle şimdi daha mızmız olur ya dün bahçede ıslatıyor kendini demiştin o yizdenmi oldu acaba üşüttümü cadı
hosbulduk canımHoş geldin Zeyno napiyon yaaaa iyimisin özledim valla![]()
İyiyim canım kv deyiz pazar döneriz eşim okula başlayacak artık evde oluruz aranıza katılmak için sabırsızlanıyorumVayyyy zeynooo günaydın canim nasilsin![]()
Akşama kadar sen daha ooo daha çok yaparsın
Gel gel bekliyoruzİyiyim canım kv deyiz pazar döneriz eşim okula başlayacak artık evde oluruz aranıza katılmak için sabırsızlanıyorum
Akşama kadar sen daha ooo daha çok yaparsın![]()