- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O bakıp besledigin canlar için minnettarim sanaKeşke benim olsa biri, gözüm gibi bakardım. o kadar çok seviyorum ki hayvanları, bahcede besliyorum kaç tanesini. İnşallah gönlüne göre birilerini bulursun canım.
Pek severim geceyiİşte bir gece kuşu daha![]()
Iyiyim canım sen nasilsinNasılsınız kızlar eve daha yeni girebildim sabah dan beri disaridayim
Kilo aldım canım, dikkat etmedim sürekli evde olunca. Bariz bir şekilde yedim. Tekrar başladım ama çok şükür.Ateşte tadı başka oluyor , ben seni neden daha zayıf hatırlıyorum yada kilo mu aldın
Cok uykum geldi :))Sessizlik sessizlikk![]()
![]()
![]()
![]()
Uzakta mıydı bilmiyorum ama gözün aydın canım.Annem geldi bende bakamiyorum pek zaten telefonumu ele geçiren bir bebe var![]()
Benimde ama uyumuyorumCok uykum geldi :))
yok canim bir minibüsle geliniyoooUzakta mıydı bilmiyorum ama gözün aydın canım.
bitmeyen salı yapmışlarSessizlik sessizlikk![]()
![]()
![]()
![]()
Evde sessizlik var ama öğle uykusunu hic sevmiyorum uyursam daha kotu oluyorumBenimde ama uyumuyorum![]()
Ahhhh kiyamam sana kiz saatleri ileri alsana caktirmadanbitmeyen salı yapmışlar![]()
Canimmm çok sağol. Elimden geleni yapıyorum valla, hayvanlara karşı sevgim çok büyük. Tırtıl bile besledim biliyor musun bahçede bulup. Öyle bir güzelliğe dönüştüler ki sonunda. İnsan nasıl sevmez bunları. Hangi sehirdeydin sen.O bakıp besledigin canlar için minnettarim sana ❤ keşke sen gibi biri karşıma çıkar da gözüm arkada kalmaz.
Keskeeee ben uyusammm annem var yoksaa oooooo cup yatagaaaaEvde sessizlik var ama öğle uykusunu hic sevmiyorum uyursam daha kotu oluyorum
eve gidip uyumak istiyorumAhhhh kiyamam sana kiz saatleri ileri alsana caktirmadan![]()
![]()
![]()
TirtilmiiiCanimmm çok sağol. Elimden geleni yapıyorum valla, hayvanlara karşı sevgim çok büyük. Tırtıl bile besledim biliyor musun bahçede bulup. Öyle bir güzelliğe dönüştüler ki sonunda. İnsan nasıl sevmez bunları. Hangi sehirdeydin sen.
Gül diye demiştim ama kusura bakma canin sıkkın geneeve gidip uyumak istiyorum
hiç keyfim yok![]()