• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun sebzelere tuz atma zeytinin tuzu yeterli bence ben niye zeytin sevmiyorum ya 2 tane zor yiyorum heveslendim
Emin ol bende az yiyorum küçük kızımda yiyor diye koydum yoksa tabağın hepsi bitmedi 5 zeytin yeşillik ve domates kaldı bile

Çok tatlılarrrr😍

Benimde var hatta ilaç kullanıyorum arada☺ ama evimde kedi ve 3 kuş var🤭 kaplumbağamız ölmeyeydi 3 cins hayvanını olacaktı ama nasip🙈

Hakkında hayırlısı olsun umarım istediğin gibi olur🙏

🤭Umarım yaptığın güzel özeleştiri işe yarar. Harekete geç 👏👏👍
Yaaa ne güzel 😍 kardeş kardeş buyuyolardir 😁 anneminde hem kedisi hem kuşu var kedi arada kuş kafesine falan zıplıyor ama daha zarar vermedi şükür 😁

Bende bi tek yeşil yiyebiliyorum siyahı sevemedim😅
onun kalorisi daha düşük zaten.
Iyi yapıyorsun.
Benim yavru da sadece yeşil sever aynı sen
Ya ben kilo veremiyorum artık neden Kaç haftadır gramla oynuyorum yine eksim yok :işsiz:
Bence fazla ye .
1000 kalori ama sağlıklı beslen dene.

30 dakika zayıflama kemeri yaptım.
1 demlik çay içtim. :KK50:
Bide kahve içeyim.:kahve:

Tünaydın herkese ❤️❤️❤️
Ya ben kilo veremiyorum artık neden Kaç haftadır gramla oynuyorum yine eksim yok :işsiz:
Direnç kg sunda olabilir misin? Az sabret verirsin
onun kalorisi daha düşük zaten.
Iyi yapıyorsun.
Benim yavru da sadece yeşil sever aynı sen

Bence fazla ye .
1000 kalori ama sağlıklı beslen dene.

30 dakika zayıflama kemeri yaptım.
1 demlik çay içtim. :KK50:
Bide kahve içeyim.:kahve:
Aynen Az yedin çok kg vereceksin diye birşey yok doğru beslenip daha çoğunu verebiliyor insan 💕

Kahvaltı sonrası kahvemi içeyim sonra temizlik sonra spor yagmurda yağıyor misss

Eklentiler

• IMG_20200820_122413_355.webp
    IMG_20200820_122413_355.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 19
Afiyet olsun canim burdada bugun çilediii bayaaa :KK60:
Sabah 10 gibi baya yağdı arada ciseliyor bizimde canım :) ama o yağmurun kokusu serinliği bir başka oluyor ferahlık ve rahatlama hissi geliyor alerjim var zaten herşeye yağmur yağdıginda rahat ediyorum

Sabah 10 gibi baya yağdı arada ciseliyor bizimde canım :) ama o yağmurun kokusu serinliği bir başka oluyor ferahlık ve rahatlama hissi geliyor alerjim var zaten herşeye yağmur yağdıginda rahat ediyorum
Bende cok seviyorum esinti yagmur serinlik kar😀😀

Back
X