- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Evetakıllıyım demii![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evetakıllıyım demii![]()
Canim bitkisel protein de alabilirsin.Benimde proteinim çok az oluyor sadece yumurta peynir yoğurtla destekliyorum evde hiç yemedikleri için et tavuk olmuyor![]()
Canımın içi akşam yemegin ne?Kıymalı ve sebzeli menemen de
Domates, yeşil biber, soğan, sarımsak, kıyma, ve yumurta var ama . Ve bol peynirli omlet![]()
Saol canimEvet Evet daha dikkatli ol abla Aman yavaş yavaş alıştır
Kimi kiz
Bu hafta eski uyeleri almasaydik ucuncu olurduk ama haftaya birinci olacağız6.olduk kizlar![]()
şşşş şşş tamam tamam kapa konuyu meraba bu ada
Yapacak birşey yok takim zaten azaldiBu hafta eski uyeleri almasaydik ucuncu olurduk ama haftaya birinci olacağız![]()
Birinci olmadiktan sonra ucuncu olmanin onemi yok dedim ve ekledimYapacak birşey yok takim zaten azaldi![]()
Doğru soylemissin canim herkes 2kilo vermesi lazim 1.olmamiz icin her haftada 2kiloverilip yuzdeler nasilda yukseliyosaBirinci olmadiktan sonra ucuncu olmanin onemi yok dedim ve ekledim![]()

Bu hafta eski uyeleri almasaydik ucuncu olurduk ama haftaya birinci olacağız![]()
o konuya ben gitmedim kuzenim girdi ama ben topparladım tartışmayı falan asla öyle konulara bakmam
Önemli olan saglikli ve kalici kilo vermek canimDoğru soylemissin canim herkes 2kilo vermesi lazim 1.olmamiz icin her haftada 2kiloverilip yuzdeler nasilda yukseliyosa![]()
Oglen pogaca olmasa guzel olurmus canimspam yememişim sıkıntı yok
sabah kahvaltı 8
ılık limonlu suyumu içtim
1 tane haşlanmış yumurta, 1 tane salatalık, 1 tane domates, kibrit kutusu kadar peynir, biraz dereotu, biraz maydonoz,2 dilim kepek ekmeği,1 fincan yeşil çay
öğlen ;
1 tane çörekli poğaça, 3 tane ceviz
akşam yemeği 6.30 ;
6 kaşık mantı , 1 kase salata ,4 kaşık kurufasülye
spor
YOK
Afiyet olsun canim cuma ödülü olsunMenüm
Kalkınca ılık limonlu su
Sabah
domates salatalik biber
3 tane sucuk
4 çatal tavada yumurta
1 dilim peynir
1 kaşık çökelek
1 dilim çavdar ekmeği
2 fincan çay
Ara yok
Akşam 16.00
Adana kebap ne zamandır canım çekiyordu
Iki lokmasını lavasla yedim gerisini salata ve 1 bardak ayranla yedim
Ara 3 incir
Komşu içli köfte verdi 1 tane haşlanmış yedim
3 litreden fazla su icmisimdir
35dk leslie boosted 140 puan
12000 adım 180 puan toplam 320
☹☹☹☹
olabilir ama ilk değil 3 olcak allahın izniyle çenem dursa iyiydide işteÖnemli olan saglikli ve kalici kilo vermek canim
Oglen pogaca olmasa guzel olurmus canim
Belki gece banlanabilirsin ama ilk baninsa bir gun diye biliyorum ban suresini
Afiyet olsun canim cuma ödülü olsun![]()
Guzel menu spor canım afiyet olsunselam kizlar menum
sabah yulafli omlet 1 tti kasigi teryag ve tahinpekmez yanina bitki cayi
oglen meyveli yogurt
aksam yemegi yesil mercimek yemegi 5 kasik 3 catal mkrna 1 fincan yesilcau 1 kare bitteer
20 dk bölgesel calisma
12.000adim