HoşgeldinHerkese merhabailk kez bir gruba giriyorum. Kilo vermek konusunda yardımlariniza onerilerinize ihtiyacım var. Kür, çay, zayiflama hapi, diyet önerisi gibi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HoşgeldinHerkese merhabailk kez bir gruba giriyorum. Kilo vermek konusunda yardımlariniza onerilerinize ihtiyacım var. Kür, çay, zayiflama hapi, diyet önerisi gibi.
Zayıflama hapı yok bizde totoyu az sıkacaksın artık birlikte vericez hoş geldin ilk sayfada ki formu doldurursan seni tanimis oluruz canimHerkese merhabailk kez bir gruba giriyorum. Kilo vermek konusunda yardımlariniza onerilerinize ihtiyacım var. Kür, çay, zayiflama hapi, diyet önerisi gibi.
tumden bakima girdim reset cekiyorum kendimesagol bitanem![]()
canim çörekotu yagini sabah aç karnına iç.
Kilo vermeni destekler.
Ölümden başka her derde deva.
Uyanınca
1 tatlı kaşığı iç
canim harikasın bugün off günü yaptım....yarın da bilemedim.... zaman gösterecek....
Emeğin için sağol
ya neler öğreniyorum böyle
İlk defa duydum
@sportie de almıştı.
Kaç zamandır sorucam onada unutuyorum ise yaradi mi diye ..
O 2.5 ay önce almıştı.
Gelsin ona da soralım.
Sende ise yaramasina sevindim canım.
Ama irade istiyor.
Her gün usenmeden düzenli yaptığın için tebrikler..
Malesef regl zamanlarım tatlı istiyor canım bol su içerek kendimi telkin ediyorumMenü ve spor güzel olmuş canim. Benim de 35 dakika pilates var bugün sadece. Regl bitse de daha çok yapabilsem, yoğun diye yapamıyorum fazlasını.
Menumde sabah yumurta peynir zeytin yesillik var. Öğlen tavuklu kabak yemeği yedim. Akşam da yeşil mercimekli salata. Benim de çok tatlı istiyor ama dayanmaya çalışıyorum.
Daha gelmedi ama yarın belkiİsal olursun kız sürekli kayısı yemişsin
su ne mükemmel bir seçimMalesef regl zamanlarım tatlı istiyor canım bol su içerek kendimi telkin ediyorum
Seninde menü güzel olmuş regl olunca spora çok zorlama ne kadar yapabilirsen insan agrisi olunca istemiyor pek
Tmm canım katilayim ihtiyacim var zatenLili 38 Lilim 13 eylülde başlatacağımız kampa sen de katılıyorsun değil mi kamplar sensiz olmuyor
Şu ilk yaptığımız listeyi düşünüyorum 5 günde 3 kg sana uygun mu?
Iyi geceler canım ❤İyi geceler
bugün ay böyle sarı ve aynı şekildi![]()
Bu arada kilomuz çok yakıntumden bakima girdim reset cekiyorum kendimebende cok ise yaradi bende nette gördum yorumlar cok iyiydi deniyeyim dedim
İyi geceler kaptanların en güzeliIyi geceler canım ❤
Simdi 10 gunluk tatil donuşü mide büyüdü ondan canim yoksa ne guzel kucultmusdum sadece sabahlari 1 dilim tam buğday ekmegi yiyordum yine alisicaz mecbur enn kisa zamandaAfiyet olsun menüde sporda güzel yalnız gün içinde ekmek tüketimini biraz daha azaltabilirsin
Iyi geceler bende uyuyacagim insaAllah cok uykum vardi 1 saat once, suan kactiIyi geceler kizlar cok yoruldum geçmişe sabah bakacagim![]()
13 eylule daha cokmus katilirim tabikiİyi geceler kaptanların en güzeli
düğün bugün değil pazar değil mi?
Bizde kamp planları yapıyoruz sizi de aramanızda görürsek eminim herkese güzel bir motivasyon olur tabi daha çok erken tarih olarak 13 eylülü düşündük
İhtiyacın yok ama bizim sana ihtiyacımız varTmm canım katilayim ihtiyacim var zaten![]()
İyi geceler kaptanim Allah rahatlık versin hoş geldin güle güleIyi geceler kizlar cok yoruldum geçmişe sabah bakacagim![]()