Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Herkese merhaba🙋‍♀️ ilk kez bir gruba giriyorum. Kilo vermek konusunda yardımlariniza onerilerinize ihtiyacım var. Kür, çay, zayiflama hapi, diyet önerisi gibi.
Hoşgeldin ❤️❤️❤️ Sağlıklı beslenerek kg vermeyi öneriyoruz 💕 ilk sayfadaki formu doldurduğunda hakkında Bilgi edinmiş olur aynı kglarda ki arkadaşlar desteklerini esirgemez 💕 zayıflama hapı ben hiç tavsiye etmiyorum hiç kullanmadım ön yargılıyım bu konuda

Herkese merhaba🙋‍♀️ ilk kez bir gruba giriyorum. Kilo vermek konusunda yardımlariniza onerilerinize ihtiyacım var. Kür, çay, zayiflama hapi, diyet önerisi gibi.
Zayıflama hapı yok bizde totoyu az sıkacaksın artık birlikte vericez hoş geldin ilk sayfada ki formu doldurursan seni tanimis oluruz canim:KK60:

sagol bitanem :KK60:
canim çörekotu yagini sabah aç karnına iç.
Kilo vermeni destekler.
Ölümden başka her derde deva.
Uyanınca
1 tatlı kaşığı iç
canim harikasın bugün off günü yaptım....yarın da bilemedim.... zaman gösterecek....:super:
Emeğin için sağol
ya neler öğreniyorum böyle
İlk defa duydum

@sportie de almıştı.
Kaç zamandır sorucam onada unutuyorum ise yaradi mi diye ..
O 2.5 ay önce almıştı.
Gelsin ona da soralım.

Sende ise yaramasina sevindim canım.
Ama irade istiyor.
Her gün usenmeden düzenli yaptığın için tebrikler..
tumden bakima girdim reset cekiyorum kendime 😂bende cok ise yaradi bende nette gördum yorumlar cok iyiydi deniyeyim dedim

pamuk musun nesin pamuk musun nesin mesala örnek menü atayım sana sporla destekliyoruz boyuna ve kg na göre sen miktarları biraz arttırabilirsin 💕

Eklentiler

• 6D85F62F-74F2-4174-BE4B-D68CC3B09C0D.webp
    6D85F62F-74F2-4174-BE4B-D68CC3B09C0D.webp
    53,7 KB · Görüntüleme: 27
Menü ve spor güzel olmuş canim. Benim de 35 dakika pilates var bugün sadece. Regl bitse de daha çok yapabilsem, yoğun diye yapamıyorum fazlasını.

Menumde sabah yumurta peynir zeytin yesillik var. Öğlen tavuklu kabak yemeği yedim. Akşam da yeşil mercimekli salata. Benim de çok tatlı istiyor ama dayanmaya çalışıyorum.
Malesef regl zamanlarım tatlı istiyor canım bol su içerek kendimi telkin ediyorum
Seninde menü güzel olmuş regl olunca spora çok zorlama ne kadar yapabilirsen insan agrisi olunca istemiyor pek

Malesef regl zamanlarım tatlı istiyor canım bol su içerek kendimi telkin ediyorum
Seninde menü güzel olmuş regl olunca spora çok zorlama ne kadar yapabilirsen insan agrisi olunca istemiyor pek
su ne mükemmel bir seçim💕 tebrik ederim 💐💐💐

Iyi geceler canım ❤
İyi geceler kaptanların en güzeli💕
düğün bugün değil pazar değil mi?
Bizde kamp planları yapıyoruz sizi de aramanızda görürsek eminim herkese güzel bir motivasyon olur tabi daha çok erken tarih olarak 13 eylülü düşündük

Afiyet olsun menüde sporda güzel yalnız gün içinde ekmek tüketimini biraz daha azaltabilirsin
Simdi 10 gunluk tatil donuşü mide büyüdü ondan canim yoksa ne guzel kucultmusdum sadece sabahlari 1 dilim tam buğday ekmegi yiyordum yine alisicaz mecbur enn kisa zamanda🤷‍♀️

İyi geceler kaptanların en güzeli💕
düğün bugün değil pazar değil mi?
Bizde kamp planları yapıyoruz sizi de aramanızda görürsek eminim herkese güzel bir motivasyon olur tabi daha çok erken tarih olarak 13 eylülü düşündük
13 eylule daha cokmus katilirim tabiki🥰
Bugun kina gecesi vardi canim dugun yarin gunduz olacak

Back
X