- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
Gelir birazdan 1 gündür umarım açılır@Eliff Eylull gidersen degisik konulara banlanirsin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelir birazdan 1 gündür umarım açılır@Eliff Eylull gidersen degisik konulara banlanirsin![]()
Hadi hayırlı olsun gözünüz aydın bu telaşınızda bitmiş olduGunduzdu canim bitti cok şükür![]()
Dun aksam banliydi galiba 2 saate gelir sanirim :))Gelir birazdan 1 gündür umarım açılır
Sagol canim üzerimden yuk kalkti sanki rahatladimHadi hayırlı olsun gözünüz aydın bu telaşınızda bitmiş oldu
İnşallahhhOlsun emin adimlarla ilerliyorsun 68 ve daha altini birlikte gorecegiz![]()
Cok guzel spor yapiyorsun masallah bu sene 68 indiginde daha zayif gorunursunİnşallahhhbenim kemikler ince olduğundan 1 kilo bile 2 gibi duruyor sıkılaşmam da lazım. Göbek kol kalça Basen başka bişii kaldımı
![]()
Sendemi paylastin yaa yine gormedimPaylaştım 5 dk tuttum beğenmediniz diye düşündüm![]()
Tanidik çıkabilir ya da fotograflar daha sonra kullanilir diye uzun sureli tutmuyorumSendemi paylastin yaa yine gormedimO degilde ben neden paulasiyirsam kimse paylasmak istemiuor anlik hemen kaldiriyor. Kadinlar kulubu olunca galiba bir rahatlik hissediuordum demekki guvenilir degil, bir daha paylaşmayım bende
![]()
Neysem bundan sonra paylasmayayim artikTanidik çıkabilir ya da fotograflar daha sonra kullanilir diye uzun sureli tutmuyorum
Gerci kisa surede bile yapilabilir bunlar da sans artik :))
Ben hepinizin yerine bol bol paylaşırım tatlım.Neysem bundan sonra paylasmayayim artik

Aslına bakarsan hiç bir sosyal medya güvenli değilSendemi paylastin yaa yine gormedimO degilde ben neden paulasiyirsam kimse paylasmak istemiuor anlik hemen kaldiriyor. Kadinlar kulubu olunca galiba bir rahatlik hissediuordum demekki guvenilir degil, bir daha paylaşmayım bende
![]()
katılıyorum her yıl güzel bu yıl koranaya denk geldi![]()
görürsun bir araBende görmedim ☺
vuu hemen 70 yapalım seniBende 70 e ineyim bir foto koyarım ☺ her 10 kg de 1 fotoama sizin kadar hoş durmaz sanmıyorum benim vücut orantısız
inşallah diet ve sporla azcık toparlanırım
Harikaİnşallahhhbenim kemikler ince olduğundan 1 kilo bile 2 gibi duruyor sıkılaşmam da lazım. Göbek kol kalça Basen başka bişii kaldımı
![]()
Kesinlikle canım.Aslına bakarsan hiç bir sosyal medya güvenli değil ☹ Burada değişik konulara da giriyor insan kim olduğu belli olsun istemiyor tabi ki ❤![]()
Fit365 diye bir program canım
Sabah yaprak sarması mı
karabuğdayı direk yiyebiliyor musun ben sevememiştim