Diyet gibi düşünmesen yavaş yavaş yeniden düzen kur kendini iyi hissedince tam bir program yapar devam edersinDiyet modum o kadar düştü ki toplayamadım günlerdir.
Nasıl yeniden istek heves gelicek bilmiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diyet gibi düşünmesen yavaş yavaş yeniden düzen kur kendini iyi hissedince tam bir program yapar devam edersinDiyet modum o kadar düştü ki toplayamadım günlerdir.
İncir koparcam sanabize ne koparacan![]()
![]()
![]()
Eyvallah kardeşimHos geldin aga![]()
Yaa accık yollabiliyomusunuzTarladan geldim ama çok yoruldum
6bucuktan 12ye kadar incir topladik![]()
Kız kasayla yollarim sen iste nerde oturduguna bagliYaa accık yollabiliyomusunuz![]()
Küçük hedefler koy canım, belli bir liste üzerinden diyet yapmaya çalış. Belki böyle daha motive olursun.Diyet modum o kadar düştü ki toplayamadım günlerdir.
Ben mi demisim ne zaman demisim
Arada ufak tefek atıştırmalar yap canının istediğini bir lokma at ağzına. Diyetine devam et. Spora ağırlık ver onu yaptığın günler derim. Aniden tüm atıştırmalar kaçamaklar kalkınca zorlamak normal tabii ama kilo verdiğinde ki vücudunu ve kıyafetlerini hayal et. Hatta bir elbise yada pantolon koy başucuna. Bende işe yarıyor sanırım. Umarım çabuk sıyrılırsın bu moddan hızla devam edersinDiyet modum o kadar düştü ki toplayamadım günlerdir.
Bizim evde kondisyon bisikleti var canim ama eliptik kadar her tarafi calistirmiyorsportie abla eve almak için eliptik mi kondüsyon bisikleti mi? Fiyat farkı var baya eliptik çok iyi biliyorum ama bisiklette iyi sonuç vericekse çok para vermeden alınmış olur
en cok ne icin istiyorsun..elbiseler icin mi kendin esin yada cevrede özguven yada saglik vs artar nedenini bul onun ustune git ...yemegi cok seven biriyim ama zayiflamak daha cok mutlu ediyormus
Bizim evde kondisyon bisikleti var canim ama eliptik kadar her tarafi calistirmiyor
Spora birini daha aldımBen mi demisim ne zaman demisim
Zaten bugun tartim cok feci acilen toparlanmam lazim spora nerden baslasam ki acaba
Ben olsam böyle demezdimKız kasayla yollarim sen iste nerde oturduguna bagli![]()
Duzenli kullanirsan faydasida olur canimEvet öyle işte çıkamadığımız zaman yapmak için istiyoruz uygunda bişey olsun deyince mantıklı geliyo
Olur canim bakayimSpora birini daha aldımvideolar vardı ya abla mesajları atayım Sana onlara Bi bak istersen bi
![]()
Seninmi benimmiii kefir aldim akşamları yemek yemicemBen mi demisim ne zaman demisim
Zaten bugun tartim cok feci acilen toparlanmam lazim spora nerden baslasam ki acaba
Bende pek fayda etmiyor canım ama en etkili gün kurusu diye biliyorum benim ilk zamanlar fayda etmişti bağışıklık kazanınca oda etmemeye başladı gün kurusu al benceBen 5 gün olacak wc ye çıkamıyorumGulumse24 abla kuru erik mi fayda ediyordu bugün gidip alayım diyorum
Neden kız yollarim herkese de sen nerdesinBen olsam böyle demezdim![]()
Kefir icemem kiSeninmi benimmiii kefir aldim akşamları yemek yemicem![]()
Senin için en güzeli yürüyüş onada vaktin olmuyorsa koşu bandı al evde yürü eliptik seni çabuk yorar sıkılırsın sifirda alamazsan letgoya bak bonusEvet öyle işte çıkamadığımız zaman yapmak için istiyoruz uygunda bişey olsun deyince mantıklı geliyo