Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun canim az yemissin bir anda bu kadar azaltma istersenKizlar günaydın ♥
26.08.2020 menüm;
Sabah kahvaltısı yok, 1 küçük fincan sekersiz filtre kahve
Öğlen 12:15 yoğurdu, bulgur pilavının, corbanin yarisini, köftenin 1 tanesini ve kırmızı lahana salatasını yemedim.
Eki Görüntüle 2681082
13:15 1 sade türk kahvesi
1 sade soda
19:15 1 kase yoğurtlu musli
2 lt su
Spor yok.
Ben de tüm yeme işini bitirip akşam yürümeyi seviyorum, günü temize çekmek gibi geliyor bana.Hayır canımm. Şindi duşa giriyorum. Ben kınayı çok seviyorum. Kınanın yoğun kızıllığına bayılıyorum.
Akşam kına yakmıştım saölarıma. Şimdi yıkayacağım . Sonrası kahvahvaltı. Birde ben yemekten sonra yürüyüş yapmayı seviyorum.
Mideye çöküp kalmasın hazmedelim ve eritelim diye![]()
![]()
Cnm özellikle yememezlik yapmadım aslında, dün iştahım pek yoktu. Normalde yiyerek zayıflama taraftarıyımAfiyet olsun canim az yemissin bir anda bu kadar azaltma istersen
Gelir ama listede değilimGünaydın
Bugün Perşembe yarına güzel eksiler gelir mi![]()
Anladim canim benimde istahim gitse keske bu ara savas veriyorum istahimla :))Cnm özellikle yememezlik yapmadım aslında, dün iştahım pek yoktu. Normalde yiyerek zayıflama taraftarıyım ☺
Çok dikkat et canım kendine.Mahalle karantinaya alınmak üzere abla internet elektrik kesintisi yaşandı malum kimsede girip bakamıyor Şu an benim işlerin aksamaması içinde Dün gece ev değiştirdim ben tartıyıda alamadım yoksa asla bildirimsiz bırakmam![]()
Tahtalara vurayım cnmAnladim canim benimde istahim gitse keske bu ara savas veriyorum istahimla :))
Tamam canım sağol
Vur vur nede olsa gozler renkli nazarım degmesinTahtalara vurayım cnmaylardır deli gibi abur cubur yedim, pazartesiden beri psikolojik olarak yiyemiyorum.
Evet cnm, listede olmak ekstra ekstra dikkat etmem icin motive ediyor beni.Vur vur nede olsa gozler renkli nazarım degmesin
Listede olmanin etkisi galiba canim![]()
Incir toplamaya gidiyor canim 12 -1 gibi gelir
Benn kendi adima noo hala tatilde aldiklarimla savasiyorumGünaydın
Bugün Perşembe yarına güzel eksiler gelir mi![]()
bizde hiç bu incirlerden nasibimizi almadık ama neyseeeeeeeeeeeeeeIncir toplamaya gidiyor canim 12 -1 gibi gelir![]()
Yok canım..Günaydın Sadece o gün geç gelip erken çıkmıştım haftaya yine izinliyim canım senin nasıl gidiyor? Adapte olabildin mi? Seminerlerde sıkıntıdan patlamıyorsundur umarım![]()
Ne uyuzmuş yaaaYok canım..
Bahçede yada balkonda vakit geçirmeye çalışıyor um mümkün mertebe
Toplantı da filan cift maske siperlik takıyorum.
Çok bunaltiyor.
Öksürüğe sebep oluyor.
İyiyim yani... Özlemişim çalışmayı.... arkadaşları....
Bana kilo verdiğin belli değil diyen arkadaş var ya ....herkes ona diyormuş sudem nasıl zayıfladı çok kilo vermiş filan.....
Oda bana diyoki kilo alınca verilince belli oluyor mu?
Bende dedim ki 1 kilo da alsan...1 kilo da versen belli olur....
Bana diyor ki evli çocuklu kadınlar kilo çok vermesin ....kemikleri çıkıyor....
Bende dedim ki aynalarla barıştım....
Çok mutluyum....aynanın karşısından hiç ayrılmıyor um....
Kiskanmis herhalYok canım..
Bahçede yada balkonda vakit geçirmeye çalışıyor um mümkün mertebe
Toplantı da filan cift maske siperlik takıyorum.
Çok bunaltiyor.
Öksürüğe sebep oluyor.
İyiyim yani... Özlemişim çalışmayı.... arkadaşları....
Bana kilo verdiğin belli değil diyen arkadaş var ya ....herkes ona diyormuş sudem nasıl zayıfladı çok kilo vermiş filan.....
Oda bana diyoki kilo alınca verilince belli oluyor mu?
Bende dedim ki 1 kilo da alsan...1 kilo da versen belli olur....
Bana diyor ki evli çocuklu kadınlar kilo çok vermesin ....kemikleri çıkıyor....
Bende dedim ki aynalarla barıştım....
Çok mutluyum....aynanın karşısından hiç ayrılmıyor um....
canım pazartesi açıldı...seminer var...Ben kacirmisim sizin okul acildimi
canım sağlığına dikkat et....sağlığın herşeyden önemli....çok üzüldüm....ben sandım kilo aldın filan ...her hafta çok güzel kilo verdin....bı tanem sorumluluk sahibisin....hepimizi motive ediyorsun....Mahalle karantinaya alınmak üzere abla internet elektrik kesintisi yaşandı malum kimsede girip bakamıyor Şu an benim işlerin aksamaması içinde Dün gece ev değiştirdim ben tartıyıda alamadım yoksa asla bildirimsiz bırakmam![]()
Kız öyle deme.....beni çok seviyor.....hatta en çok beni seviyor....Ne uyuzmuş yaaa![]()

Herkes öyle diyor da ben konduramiyorum..Kiskanmis herhal![]()