• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kizlar günaydın ♥

26.08.2020 menüm;

Sabah kahvaltısı yok, 1 küçük fincan sekersiz filtre kahve

Öğlen 12:15 yoğurdu, bulgur pilavının, corbanin yarisini, köftenin 1 tanesini ve kırmızı lahana salatasını yemedim.

Eki Görüntüle 2681082

13:15 1 sade türk kahvesi
1 sade soda

19:15 1 kase yoğurtlu musli

2 lt su
Spor yok.
Afiyet olsun canim az yemissin bir anda bu kadar azaltma istersen

Hayır canımm. Şindi duşa giriyorum. Ben kınayı çok seviyorum. Kınanın yoğun kızıllığına bayılıyorum.
Akşam kına yakmıştım saölarıma. Şimdi yıkayacağım . Sonrası kahvahvaltı. Birde ben yemekten sonra yürüyüş yapmayı seviyorum.
Mideye çöküp kalmasın hazmedelim ve eritelim diye :KK36: :KK68::KK68:
Ben de tüm yeme işini bitirip akşam yürümeyi seviyorum, günü temize çekmek gibi geliyor bana.

Mahalle karantinaya alınmak üzere abla internet elektrik kesintisi yaşandı malum kimsede girip bakamıyor Şu an benim işlerin aksamaması içinde Dün gece ev değiştirdim ben tartıyıda alamadım yoksa asla bildirimsiz bırakmam😶
Çok dikkat et canım kendine.

Günaydın Sadece o gün geç gelip erken çıkmıştım haftaya yine izinliyim canım senin nasıl gidiyor? Adapte olabildin mi? Seminerlerde sıkıntıdan patlamıyorsundur umarım 💕
Yok canım..
Bahçede yada balkonda vakit geçirmeye çalışıyor um mümkün mertebe
Toplantı da filan cift maske siperlik takıyorum.
Çok bunaltiyor.
Öksürüğe sebep oluyor.

İyiyim yani... Özlemişim çalışmayı.... arkadaşları....

Bana kilo verdiğin belli değil diyen arkadaş var ya ....herkes ona diyormuş sudem nasıl zayıfladı çok kilo vermiş filan.....

Oda bana diyoki kilo alınca verilince belli oluyor mu?
Bende dedim ki 1 kilo da alsan...1 kilo da versen belli olur....

Bana diyor ki evli çocuklu kadınlar kilo çok vermesin ....kemikleri çıkıyor.... :KK45:

Bende dedim ki aynalarla barıştım....
Çok mutluyum....aynanın karşısından hiç ayrılmıyor um....

Yok canım..
Çok bunaltiyor.
Öksürüğe sebep oluyor.

Bana kilo verdiğin belli değil diyen arkadaş var ya ....herkes ona diyormuş sudem nasıl zayıfladı çok kilo vermiş filan.....

Bana diyor ki evli çocuklu kadınlar kilo çok vermesin ....kemikleri çıkıyor.... :KK45:

Ne uyuzmuş yaaa😂😂😂

Yok canım..
Çok bunaltiyor.
Öksürüğe sebep oluyor.

Kiskanmis herhal 😂😂😂

Ben kacirmisim sizin okul acildimi
canım pazartesi açıldı...seminer var...
Mahalle karantinaya alınmak üzere abla internet elektrik kesintisi yaşandı malum kimsede girip bakamıyor Şu an benim işlerin aksamaması içinde Dün gece ev değiştirdim ben tartıyıda alamadım yoksa asla bildirimsiz bırakmam😶
canım sağlığına dikkat et....sağlığın herşeyden önemli....çok üzüldüm....ben sandım kilo aldın filan ...her hafta çok güzel kilo verdin....bı tanem sorumluluk sahibisin....hepimizi motive ediyorsun.... :KK60: :KK60: :KK60: :KK60: :KK60:
Kırşehir de mi başka eve taşındin?
Ne uyuzmuş yaaa😂😂😂
Kız öyle deme.....beni çok seviyor.....hatta en çok beni seviyor....:eğlence::eğlence::eğlence::eğlence::eğlence::eğlence:

Back
X