• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aslında çok dengeli ama sabah bal şeker. Bal kabağı şeker, pilav şeker, bitter şeker
Aynı gün olmamasına dikkat et cnm
dogru söyluyorsun ..bebis emziriyorum hala yemegi azaltinca sutumde azaldi biraz tatli ve ekmek bu hafta ilave ettim mecbur..kontrollu devam eder umarim .. uyarinla bir farkindalik oldu 🤔😘😘😘😘

Ben bir süredir düzenli yuruyemiyorum malesef. Keşke tekrar düzene koysam bana kilo verdiren en iyi spor kendileri.
Aynen ben de yürüyüşle çok güzel kilolar verdim
Her iki doğum sonrası ve aralarda koşu bandimla yürüyerek kilo verdim
Koşu bandı benim için candır hatta hep evlerimin salonunda olurdu bu sefer boş odada duruyor ama yine de açtım bugün başladım yürümeye

27 ağustos
09.00
1 yumırta
Biraz peynir
13.30
Az ekmekli et döner
1 bardak ayran
18.30
Yarım tabak zeytinyağlı kabak
1 kase yoğurt
Su 3 ü geçtiö
Spor 1 saat iç bacak kalça
360p
Zipzip- Zipzip- H hasbeenandgone N Nidsalii
Perşembe diye daha da az yemişsin canım. Tartıya yansısın inşallah ben kilo almışım menü paylaşmamamdan da belli olmuştur zaten 😂...
Geçen hafta 53.90 bu hafta 54.40
500 gr almışım
Ama benim için çok birşey farketmediği için vermeye çalışmıcam Tabii ki almamaya çalışıcam.......@Zipzip-

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var. Kardeşim ikizlere hamile, sorunlu bir hamilelik yaşadı hep yattı. Şu an 34 haftalık oldu ama bebeklerin kilo alımı durmuş, biri 1600 biri 1700 Gr imiş. Eğer kilo almazlarsa doktor en fazla iki hafta daha bekleyip bebekleri alacakmış ama çok küçükler. Bebeklerin büyümesini sağlayacak besinler ya da yöntemler var mi, belki deneyiminiz vardır bu konuda. Tabiki doktorunun önerileri var ve onları yapıyor ama sonuç alamıyor.
@selensu82 canım senin ikizlerin vardı. Var mı soyleyebilecegin birşeyler.
Çok geçmiş olsun canım bilgim yok maalesef

Günaydın güzel bir gün dilerim💕💕💕
İlk bildirim benden gelsin Zipzip- Zipzip-
Geçen Cuma Kg 59,90
Bu Cuma Kg 58,80
Fark 1,10 kg
Yüzde 1,84
E Elif_Eylul ben -1 iddiamı yaptım canım

Eklentiler

• 92CF7297-6AE0-4694-BDC1-9862C0543F66.webp
    92CF7297-6AE0-4694-BDC1-9862C0543F66.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 13