- 3 Haziran 2017
- 4.191
- 21.415
- 308
- 43
Benimde yoktu su son 3 aya kadar ama simdi bagimli oldum hayretler icerisindeyim bende kendimeHiç aram yok tşk ederim içmiş kadar oldum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde yoktu su son 3 aya kadar ama simdi bagimli oldum hayretler icerisindeyim bende kendimeHiç aram yok tşk ederim içmiş kadar oldum![]()
Ben bayadır bağımlısıyım bide şekeri bırakınca diğer kahveleri içermez oldumBenimde yoktu su son 3 aya kadar ama simdi bagimli oldum hayretler icerisindeyim bende kendime![]()
yaaaaa dedim ben sana 8 beşkala yapicaklarEee ne yapiyorsunuz bakalim daha sonuclar belli olmamis![]()
Erken yaptilar yaa birinciyizyaaaaa dedim ben sana 8 beşkala yapicaklar![]()
Bende sekeri biraktim kahveyide sekersiz iciyorum kasigin ucuyla tarcin katiyorumBen bayadır bağımlısıyım bide şekeri bırakınca diğer kahveleri içermez oldum![]()
Tarçından nefret ettigimi soylemismiydimBende sekeri biraktim kahveyide sekersiz iciyorum kasigin ucuyla tarcin katiyorum
Soylemediysende söylemiş oldunTarçından nefret ettigimi soylemismiydim![]()
Tarcinin kokusunu 5 km oteden alabilriimSoylemediysende söylemiş oldun![]()
Gordum canim 2 gun once Allah sifa versin insallah bir an once iyilesirKazen covid olmus![]()
Sen harika bir insansın iyi ki varsınLili 38 canım tebrik ederim mezun kilonun bile altına indin
bide beni geçtin
Haftanin kazananı sensin.
Felicio balım sen nasıl iradeli sin öyle.Masallah
Allahim nazardan korusun.
Koyduğun hedefin bile üstüne çıktın.Hedeflerin gitgide büyüyor.Eskiden 900 gram derdin.Cok güzel bir ivme yakaladın.Hic kaybetme bu azmini.
@PAPATYAM rakibem süpersin canım.istikrarli biçimde ilerliyorsun hep ileri.... süper
![]()