• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Iyi akşamlar herkese :KK36:
Bugünkü menüm
10:00 kahvaltı
Peynir zeytin ekşi mayalı ekmek 3-4 dilim (küçük dilimleri) domates salatası azıcık bal tereyağı
16:00 Ara:1 şeftali
19:00 Aksam
şehriye çorbası + yoğurtlu makarna yağsız haşlanmış 10 tane badem
Ara: çayın yanında iki tane hosbes gofret yedim :(
Spor: 30 dk yürüyüş
Nasıl etiketleniyor çözemedim ben biri anlatabilir mi

En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 689.ETAP En Büyük TÜRKİYE TAKIM DERECELERİ
spor-smileyi-hareketli-resim-0294.gif

1. (6.takim) ==> %1.005
galip-smileyi-hareketli-resim-0014.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0014.gif

2. (9.takim) ==> %0,642
galip-smileyi-hareketli-resim-0008.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0008.gif

3. (5.takim) ==> % 0,550
galip-smileyi-hareketli-resim-0015.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0015.gif

BİREYSEL DERECELER
spor-smileyi-hareketli-resim-0331.gif

1.hadikonusalim==>%3.40==> 9.TAKIM

2.redsonja87 ==> %2.24==> 5. TAKIM

3. @birmuhendisanne ==> %2.22==> 6.TAKIM

ETAP SONUNCUSU
bnnu ==> -%-1.32==> 4.TAKIM
Herkesi tebrik ederimmm:KK9::KK9:utandım😶

Iyi akşamlar herkese :KK36:
Bugünkü menüm
10:00 kahvaltı
Peynir zeytin ekşi mayalı ekmek 3-4 dilim (küçük dilimleri) domates salatası azıcık bal tereyağı
16:00 Ara:1 şeftali
19:00 Aksam
şehriye çorbası + yoğurtlu makarna yağsız haşlanmış 10 tane badem
Ara: çayın yanında iki tane hosbes gofret yedim :KK43:
Spor: 30 dk yürüyüş
Nasıl etiketleniyor çözemedim ben biri anlatabilir mi
Aramıza hoşgeldin tekrar canım. Menun malesef iyi değil ama zaman içinde düzene girecektir eminim.
Etiket yapmak için @ bu işareti koyduktan sonra boşluk bırakmadan kişinin ismini yazacaksın ve bir boşluk bırakacaksın. İsmi yazarken otomatik çıkıyor zaten.

İyi aksamlar Hanımlar
Sabah Kahvaltısı:2 haslanmis yumurta,domates,salatalık,kapyabiber,2 bardak yeşilçay
Ara:Beyaz leblebi
Öğle yemeği:Büyük bir kase ev yoğurdu,1 tane şeftali
Akşam yemeği:Barbunyali salata
10000 adım :150 puan
Leslie 3 mil:180 puan
Cardio 20 dakika:120 puan
Toplam:450 puan

N Nidsalii , Zipzip- Zipzip-

Umarım inatçı sezeryan gobegim gider bu kadar spora erimesi hala😔
Gidicek ınsallah canım o göbüşler inatciysa biz daha da inatciyiz

Bu hafta ki sporlar yine iyi değil:işsiz:hiç fayda etmiyor mu ne:olamaz: yarın başka bir programla geleceğim:spor: baktım bir hafta daha olmadı kpss sonrası başka bişi bakacağım:kahve: yine etiketlerim herkesi falan bakalım tüm grubun o listede olması lazım:duduk:
Tarlada incir toplamanın da puanina bakarmisin lutfen :işsiz:

Ben kazanacam, paraları bana bas olur mu 😂😂
kaç para basıyim? :KK73:
Hemen:KK8::KK8::KK8::KK8:
Elimde salladığım şeyi mendil diye kabul ediyorum kuzum. :olamaz:
Yaşa takıldım şimdiye emekli olacaktım .
ha ha zipzip olmasa ben de hala mendil sanıyordum ta ki düne kadar:olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz:
Bende yapmadım ama sporda yapmadım 😂😂😂 pazartesi sporada başlayacağım seni yenmek için gerekirse 24 saat 😂
Leyla yarın sabah spora başlıyorsun.:spor::spor::spor::spor::spor::spor::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:
Rakip güçlü eski kaptan yardımcısı işin uzmanı:olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz:
1 kalori 1 kaloridir.:KK8::KK8::KK8::KK8:
Bol protein al.
Sen seni tutuyorum:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

Aramıza hoşgeldin tekrar canım. Menun malesef iyi değil ama zaman içinde düzene girecektir eminim.
Etiket yapmak için @ bu işareti koyduktan sonra boşluk bırakmadan kişinin ismini yazacaksın ve bir boşluk bırakacaksın. İsmi yazarken otomatik çıkıyor zaten.
Hoşbuldum teşekkürler evet öyle oldu bugün maalesef duzelticem ama teşekkürler
Basitmiş ben kod gircez filan sandım 😅
Teşekkür ederim 😊

ha ha zipzip olmasa ben de hala mendil sanıyordum ta ki düne kadar:olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz:

Leyla yarın sabah spora başlıyorsun.:spor::spor::spor::spor::spor::spor::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:
Rakip güçlü eski kaptan yardımcısı işin uzmanı:olamaz::olamaz::olamaz::olamaz::olamaz:
Bol protein al.
Yaşasın 😍😍😍 tamam canım yarın yaparım evdeyim zaten 😘

Bu hafta ki sporlar yine iyi değil:işsiz:hiç fayda etmiyor mu ne:olamaz: yarın başka bir programla geleceğim:spor: baktım bir hafta daha olmadı kpss sonrası başka bişi bakacağım:kahve: yine etiketlerim herkesi falan bakalım tüm grubun o listede olması lazım:duduk:
Bence çok da iyi yapıyorlar özellikle bakıyorum bence herkes adapte oldu gibi geliyor bana listeyi görünce daha net fikrimiz olur

Bol protein al.
Vayyyyy demek beni değil onu tutuyorsun. Büyük hezimet yaşayacaksınız 😂😂

Back
X