Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım pek dikkat etmiyor acikcasiayy bu motivasyonla ben bu hafta yine sıkarım kendimi...
Kıskananlar çatlasın
ben verdiysem herkes verir
vuu 27 koca sene...
Elinde salladigin şeyi biliyor musun?
Ben dün öğrendim de
Maşallah ablana.
Kardeşin ne yapıyor?
Kilosunu koruyabiliyor mu?
Kaptanım 1. /2. Takım sonuçları onlara da müsait oldunuzsa paylaşsanız
Ya bu hafta bu kapışmayi merakla izliycem.Sen daha zorlusun, bugüne kadar koyduğun her hedefe ulaştın. Güzel kilo ver ama beni ezip geçme olur mu![]()

Canim o sabah erken saatlere kaldi kardesim gelecek yemek hazirliyorum bir yandanKaptanım 1. /2. Takım sonuçları onlara da müsait oldunuzsa paylaşsanız ❤❤❤
O zaman dişe diş göze göz diyelim, daha çok gaza geliriz. Tüm hafta uğraşırım artık senleO biraz zor görünüyor denerim![]()
Vücut kitle indeksi 29 un üstü risk canım.Yok canım pek dikkat etmiyor acikcasi

Afiyet olsunCanim o sabah erken saatlere kaldi kardesim gelecek yemek hazirliyorum bir yandan
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 689.ETAP
TAKIM DERECELERİ
![]()
1. (6.takim) ==> %1.005![]()
![]()
2. (9.takim) ==> %0,642![]()
![]()
3. (5.takim) ==> % 0,550![]()
![]()
BİREYSEL DERECELER
![]()
1.hadikonusalim==>%3.40==> 9.TAKIM
2.redsonja87 ==> %2.24==> 5. TAKIM
3.birmuhendisanne ==> %2.22==> 6.TAKIM
ETAP SONUNCUSU
bnnu ==> -%-1.32==> 4.TAKIM
Ben de pek bir severim uğraşmayıO zaman dişe diş göze göz diyelim, daha çok gaza geliriz. Tüm hafta uğraşırım artık senle![]()
Ben kazanacam, paraları bana bas olur muYa bu hafta bu kapışmayi merakla izliycem.
Çekirdek de aldım zaten.
Ama ikisi de en sevdiklerim![]()
![]()
![]()
![]()
Canım o iki listeyi paylasman mümkünse ben yaparım hesabı. O listeleri bulmam zor ama.Canim o sabah erken saatlere kaldi kardesim gelecek yemek hazirliyorum bir yandan
Olabiliriz bence, mesela ben bugün de kaçamak yapmadımBen de pek bir severim uğraşmayıruh ikizi miyiz neyiz
![]()
Elimde salladığım şeyi mendil diye kabul ediyorum kuzum.ayy bu motivasyonla ben bu hafta yine sıkarım kendimi...
Kıskananlar çatlasın
ben verdiysem herkes verir
vuu 27 koca sene...
Elinde salladigin şeyi biliyor musun?
Ben dün öğrendim de
Maşallah ablana.
Kardeşin ne yapıyor?
Kilosunu koruyabiliyor mu?
Bende yapmadım ama sporda yapmadımOlabiliriz bence, mesela ben bugün de kaçamak yapmadımyenecem seni
![]()
En son paylaşılan grup listesi buydu
2. dalga ne zaman gelecek feliciom. Başladığında etiket isterim. Şipora başlicim. Gönlümde ikinci takım var![]()