• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın kızlar yine paketim bitiyor.
Kk için çerezler filan kapalı ne alıntı yapılıyor.
Ne komik muhteşem atılıyor.
Beğen bile baya zor oluyor.
Felicio Felicio canım haydi go go spora💃💃💃💃 Songül yatsın dinlensin.🙃😜😜😜
Canım sitede galiba benim paketim full beğeniyorum sonra bakıyorum beğenmedi görünüyor 🧿 bugün başla dediğin için spor yapacağım bugün geceye kadar planlarım 💕 Henüz adımımı dahi atmadım kolumu bile kaldırmadım Bu hafta seninle de 10000 adım yada spor yarışması yapalım mi kendi aramızda challenge olsun 💕 ne dersin?

Günaydın kızlar yine paketim bitiyor.
Kk için çerezler filan kapalı ne alıntı yapılıyor.
Ne komik muhteşem atılıyor.
Beğen bile baya zor oluyor.
Felicio Felicio canım haydi go go spora💃💃💃💃 Songül yatsın dinlensin.🙃😜😜😜
Ohoooo Songül sabah sporunu çoktan yaptı 😂😂 akşama ikinci turu dönecek 🤩

Canım sitede galiba benim paketim full beğeniyorum sonra bakıyorum beğenmedi görünüyor 🧿 bugün başla dediğin için spor yapacağım bugün geceye kadar planlarım 💕 Henüz adımımı dahi atmadım kolumu bile kaldırmadım Bu hafta seninle de 10000 adım yada spor yarışması yapalım mi kendi aramızda challenge olsun 💕 ne dersin?
Ohhh ohhh yat sen canım, yorma kendini. Ben senin yerine de yapcam söz 😂😂

benim koca geldi gun ortasi aksam beyti yapsana diye basladi 😖 nefsime hakim olabilsem ahhh
amaa amaa aldigi kadayif tan yarim porsiyon yedim normalde paketin dibine kadar yer kalan parcalarida siyirirdim 😂 cok tehlike cok ...paketin yarisini komsuya gnderdim yemiyeyim diye komsum bilmiyorduuu😌

Sabah 40 akşam 40 dk Tempolu yürümeye başladım bu ara.bugün geç kalkınca yürüyüşte bu saate kaldı ancak bitti.
Allah nasip ederse Yarın Aşure yapacağım bugün hazırlayayım malzemeleride yarın sabahtan pişireyim biraz bende.
IMG_20200829_133744.webp

hafta içi 5 gün güzel olur.istersen yarın da dahil edebiliriz.benim ayak bacak çok yorgun bugün pazar ev filan uğraşayim hem de az vücut dinlensin.
Sen karar ver 10.000 adım yarın mı pazartesi mı başlayalım.
Bide sadece yürüyüşte ki mı mı saycaz yoksa hepsi mi ?

Back
X