• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Merhaba herkese. :KK54: sudem'in daveti üzerine geldim.
Eski bir yarışmacıyım, tekrar başlıyorum. Adım Funda, yaş 33, kilo 94. Uzun bir yolculuk olacak, dilerim birlikte başarırız.

Aslında iki gündür 13. takımda deneme süresine başlamıştım ama paylaşım azlığından dolayı ayrılmayı tercih ettiğimi yazdım. Sanırım sizin için sorun olmaz.

Yürüyüş yapanlar gördüm, çok sevindim. Ben de yürüyorum her gün. :)

İyi ki varsınız yaa,sizin inadiniza tek lokma kaçamak yapmıyorum 😂😂
valla buna sesli güldüm 🤭🤭🤭🤭
Kız sen Leyla yı tanımıyorsun o akrep burcu tuttuğunu koparır o....bugün bı callenick filan yapar akşama 800 puan spor ağzın açık kalır 🤓🤓🤓🤓🤓🤓

Eski bir yarışmacıyım, tekrar başlıyorum. Adım Funda, yaş 33, kilo 94. Uzun bir yolculuk olacak, dilerim birlikte başarırız.

Aslında iki gündür 13. takımda deneme süresine başlamıştım ama paylaşım azlığından dolayı ayrılmayı tercih ettiğimi yazdım. Sanırım sizin için sorun olmaz.

canım hoşgeldin 🤩
İlk sayfada yarışma koşulları kendini tanıtım formu spor puanları filan var.

Takım olarak aktifiz genelde .
Eğer sürekli gelirsen çok iyi yol katedersin.

Günlük meni ve spor puanlarını yazıp @nidsalli etiketliyorsun.

hosgeldin canim🤗

hafta içi 5 gün güzel olur.istersen yarın da dahil edebiliriz.benim ayak bacak çok yorgun bugün pazar ev filan uğraşayim hem de az vücut dinlensin.
Sen karar ver 10.000 adım yarın mı pazartesi mı başlayalım.
Bide sadece yürüyüşte ki mı mı saycaz yoksa hepsi mi ?
benim de hdefim her gun 10.000 adim ..kapisalim sudem34 sudem34

canım hoşgeldin 🤩
İlk sayfada yarışma koşulları kendini tanıtım formu spor puanları filan var.

Takım olarak aktifiz genelde .
Eğer sürekli gelirsen çok iyi yol katedersin.

Günlük meni ve spor puanlarını yazıp @nidsalli etiketliyorsun.

Gelirim tabii ki, gelmez miyim. :rolleyes:

hosgeldin canim
🤗

Hoş buldum. :)

teşekkür ederiz.
Başarımiza başarı katmaya ne dersin?🤔

Çok isterim. :)

İlk sayfaya bakıp geleyim.

Hoşgeldin canım aramıza ben elif 31 yaşındayim bekarim ankarada yasiyorum
Izne mi mo ayrılmıştın bilgilerini kontrol edeyim 2 hafta deneme suremiz var katilimin guzel olursa yarisma listesine dahil olursun
Haftalik spor yarismasi yapiyoruz takim olarak ben de sinavi atlattiktan sonra düzenli spora baslayacagim
Hedefine birlikte ulaşırız inşallah 🥰🥰
Dün birinci olmuşsunuz, kişisel yüzdeler de süper. Tebrikler herkese. :)
Teşekkür ederiz 🥰🥰

benim koca geldi gun ortasi aksam beyti yapsana diye basladi 😖 nefsime hakim olabilsem ahhh
amaa amaa aldigi kadayif tan yarim porsiyon yedim normalde paketin dibine kadar yer kalan parcalarida siyirirdim 😂 cok tehlike cok ...paketin yarisini komsuya gnderdim yemiyeyim diye komsum bilmiyorduuu😌
Zaten çocuklu ve kocalilar için diyet coookk zor. Benim canım tatlı çekerken neler yiyorlar önümde 😭😭

Back
X