- 17 Mart 2010
- 26.693
- 68.383
- 1.123
kız yorma kendini boşverOhoooo Songül sabah sporunu çoktan yaptıakşama ikinci turu dönecek
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız yorma kendini boşverOhoooo Songül sabah sporunu çoktan yaptıakşama ikinci turu dönecek
![]()
valla buna sesli güldümİyi ki varsınız yaa,sizin inadiniza tek lokma kaçamak yapmıyorum![]()
canım hoşgeldinMerhaba herkese.sudem'in daveti üzerine geldim.
Eski bir yarışmacıyım, tekrar başlıyorum. Adım Funda, yaş 33, kilo 94. Uzun bir yolculuk olacak, dilerim birlikte başarırız.
Aslında iki gündür 13. takımda deneme süresine başlamıştım ama paylaşım azlığından dolayı ayrılmayı tercih ettiğimi yazdım. Sanırım sizin için sorun olmaz.
Yürüyüş yapanlar gördüm, çok sevindim. Ben de yürüyorum her gün. :)
teşekkür ederiz.Dün birinci olmuşsunuz, kişisel yüzdeler de süper. Tebrikler herkese. :)
hosgeldin canimMerhaba herkese.sudem'in daveti üzerine geldim.
Eski bir yarışmacıyım, tekrar başlıyorum. Adım Funda, yaş 33, kilo 94. Uzun bir yolculuk olacak, dilerim birlikte başarırız.
Aslında iki gündür 13. takımda deneme süresine başlamıştım ama paylaşım azlığından dolayı ayrılmayı tercih ettiğimi yazdım. Sanırım sizin için sorun olmaz.
Söylemem kiGöstereceğim sana gününübende kaçamak yapmıyorum
ne kadar yaptın spor? Bende güneş batınca yürüyüşe çıkacağım
benim de hdefim her gun 10.000 adim ..kapisalimhafta içi 5 gün güzel olur.istersen yarın da dahil edebiliriz.benim ayak bacak çok yorgun bugün pazar ev filan uğraşayim hem de az vücut dinlensin.
Sen karar ver 10.000 adım yarın mı pazartesi mı başlayalım.
Bide sadece yürüyüşte ki mı mı saycaz yoksa hepsi mi ?
vah yazık biz karpuzSizi yendigimde ödül olarak yerim kuşum![]()
İkimizden biri çok pis hezimete uğrayacağız bu gidişleHep Leyla Leyla geziyorum zaten doğdum doğalıben o gün songülen olacağım adımı altın harflerle yazdıracağım
canım hoşgeldin
İlk sayfada yarışma koşulları kendini tanıtım formu spor puanları filan var.
Takım olarak aktifiz genelde .
Eğer sürekli gelirsen çok iyi yol katedersin.
Günlük meni ve spor puanlarını yazıp @nidsalli etiketliyorsun.
hosgeldin canim![]()
teşekkür ederiz.
Başarımiza başarı katmaya ne dersin?![]()
Songül ya burcun ne seninSen o gün yenilince ancak Leyla Leyla ortada dolasacaksin canım![]()
bekliyoruzGelirim tabii ki, gelmez miyim.
Hoş buldum. :)
Çok isterim. :)
İlk sayfaya bakıp geleyim.
bence ikinizde muhteşem bir yüzdeyle gelecek sinizİkimizden biri çok pis hezimete uğrayacağız bu gidişle![]()
Hoşgeldin canım aramıza ben elif 31 yaşındayim bekarim ankarada yasiyorumMerhaba herkese.sudem'in daveti üzerine geldim.
Teşekkür ederizDün birinci olmuşsunuz, kişisel yüzdeler de süper. Tebrikler herkese. :)
kapısalim gülüm de benim paket Çarşamba yenileniyor.benim de hdefim her gun 10.000 adim ..kapisalimsudem34
Senin eve internet paketi sart canimkapısalim gülüm de benim paket Çarşamba yenileniyor.çok kötü zamana denk geldi
500 MB neye yetecek
![]()
Zaten çocuklu ve kocalilar için diyet coookk zor. Benim canım tatlı çekerken neler yiyorlar önümdebenim koca geldi gun ortasi aksam beyti yapsana diye basladinefsime hakim olabilsem ahhh
amaa amaa aldigi kadayif tan yarim porsiyon yedim normalde paketin dibine kadar yer kalan parcalarida siyirirdimcok tehlike cok ...paketin yarisini komsuya gnderdim yemiyeyim diye komsum bilmiyorduuu
![]()
Büyük gün gelsinSen o gün yenilince ancak Leyla Leyla ortada dolasacaksin canım![]()