• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bedavami dagitiyorlar bu ne kalabalik yaa anlamiuorum bu insanlari virus zamani okadar dipdibe 😬😬😬

Eklentiler

• 20200830_202924.webp
    20200830_202924.webp
    25 KB · Görüntüleme: 29
Takılmıştır sana o zaman 😂 malum bende seviyorum sana takılmayı hem benide etiketlememişsin aynı iz üzerinden yürüyeyim😂
Yürümeeee lütfen okadar telefonu elime alabildim vallaa😏
Onun kararına bırakmayın sen bilinçli bir annesin mutlaka okusun 💕
Zaten bir kizin okuması gerekiyo heleki bu zamanda eline ekmek alması lazim ama bu sene hazırlık yapmadi hic seneye gircek gene sinava

Yürümeeee lütfen okadar telefonu elime alabildim vallaa😏

Zaten bir kizin okuması gerekiyo heleki bu zamanda eline ekmek alması lazim ama bu sene hazırlık yapmadi hic seneye gircek gene sinava
Eskiden tercih yapip gitmediginde puan düşüyordu insallah puani etkilenmez canim istedigi yer gelir

İyi akşamlar kızlar :KK54:
Gün içinde fazla giremedim aşure yaptım tüm günümü aldı :kk77:
Bugünkü menüm
Sabah (11.00) tam buğday ekmeğine yağsız tost , 3 zeytin, domates, salatalık, 1 armut , 1 tk bal
Akşam ( 19.00) bir dolu kase aşure
Gün içinde Dukan çayı içtim ve 2 lt de su

İyi akşamlar kızlar :KK54:
Gün içinde fazla giremedim aşure yaptım tüm günümü aldı :kk77:
Bugünkü menüm
Sabah (11.00) tam buğday ekmeğine yağsız tost , 3 zeytin, domates, salatalık, 1 armut , 1 tk bal
Akşam ( 19.00) bir dolu kase aşure
Gün içinde Dukan çayı içtim ve 2 lt de su
Afiyet olsun canim aksam asure olmamis ama her zaman asure yapilmiyor😊

Bende en az 700 gram diyorum fazlasıda olursa tabi güzel olur
canım en az 700 dersek üstüne çıkmak için uğraşıriz.Hedef ulaşılır olsun.yuzde 1 de olur .Ama senin ilk haftansa ödem filan 3 kilo bile verirsin.😁😁😁😁
sudem34 sudem34 sonngulen sonngulen Süper ikili gününüz nasıl geçti ❤ Ben yokken çok fazla katılımcı toplamışsınız 🧿🧿🧿 ilk bildirim geldi bile ❤❤❤
😁😁😁iyiydi canım ben çok yoruldum eşimi geçecem diye postacı gibi yürüdüm üst bacak alt bacak nasıl ağrıdı😜😜😜😜😜çalışmayan bütün kaslar çalıştı galiba😁😁😁😁
En az yüzde 1,0 verelim bence
Hesaplamak lazım.Ben 700-1000 arası diyorum.yuzde 1 i geçer zaten oda🤣🤣🤣

Back
X