Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En az yüzde 1,0 verelim benceBende en az 700 gram diyorum fazlasıda olursa tabi güzel olur
Takılmıştır sana o zamanBana laf söyledi lili canim![]()
Sen varya muhteşemsinYuruyusteydim dayima canta bitaktim kayinvalidemgilin evinin onunden gectim orayada ugradim az gonlububaldim simdi geri ciktim eve dogru hersey iki saati tamamlamak icin![]()
Onun kararına bırakmayın sen bilinçli bir annesin mutlaka okusunSormayaaa hep öylede düsünüyoruz iste napalim kendi bilir okumak isterse okuturuz caliscam derse calissin
Iyi aksamlar❤İyi akşamlar Hanımlar
6 eylul saat 13.00 den sonra bahanem yokKaptanım hep ileri tarihe atıyorsunuz bu challenge Sudem ile benim aramda başladı ve büyüdü bakalım çok güzel adımlar atacağız bu hafta sizi de bekleriz![]()
Hava sicak olunca dondurma sirasi cok galiba ama sosyal mesafeye uyulmamis :))Bedavami dagitiyorlar bu ne kalabalik yaa anlamiuorum bu insanlari virus zamani okadar dipdibe![]()
Tarihi kaydettim kaptanım benden kaçış yokIyi aksamlar❤
6 eylul saat 13.00 den sonra bahanem yok![]()
Yürümeeee lütfen okadar telefonu elime alabildim vallaaTakılmıştır sana o zamanmalum bende seviyorum sana takılmayı hem benide etiketlememişsin aynı iz üzerinden yürüyeyim
![]()
Zaten bir kizin okuması gerekiyo heleki bu zamanda eline ekmek alması lazim ama bu sene hazırlık yapmadi hic seneye gircek gene sinavaOnun kararına bırakmayın sen bilinçli bir annesin mutlaka okusun![]()
Tamam canim kacmam zaten hedefim 53 e inmek :))Tarihi kaydettim kaptanım benden kaçış yok![]()
Eskiden tercih yapip gitmediginde puan düşüyordu insallah puani etkilenmez canim istedigi yer gelirYürümeeee lütfen okadar telefonu elime alabildim vallaa
Zaten bir kizin okuması gerekiyo heleki bu zamanda eline ekmek alması lazim ama bu sene hazırlık yapmadi hic seneye gircek gene sinava
İnşallah canım yaEskiden tercih yapip gitmediginde puan düşüyordu insallah puani etkilenmez canim istedigi yer gelir
Afiyet olsun canim aksam asure olmamis ama her zaman asure yapilmiyorİyi akşamlar kızlar
Gün içinde fazla giremedim aşure yaptım tüm günümü aldı
Bugünkü menüm
Sabah (11.00) tam buğday ekmeğine yağsız tost , 3 zeytin, domates, salatalık, 1 armut , 1 tk bal
Akşam ( 19.00) bir dolu kase aşure
Gün içinde Dukan çayı içtim ve 2 lt de su
canım en az 700 dersek üstüne çıkmak için uğraşıriz.Hedef ulaşılır olsun.yuzde 1 de olur .Ama senin ilk haftansa ödem filan 3 kilo bile verirsin.Bende en az 700 gram diyorum fazlasıda olursa tabi güzel olur
Hesaplamak lazım.Ben 700-1000 arası diyorum.yuzde 1 i geçer zaten odaEn az yüzde 1,0 verelim bence
Ilk defa yapmama ragmen kardesim begendi guzel olmus dedi