• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Dikkatimden birsey kacmaz kolay kolay:-)
Bence paylasabilirsin burda kilo verildikce insan daha cok mutlu oluyor
Songulunde gecici bir artisi var yarin eksileri gorecektir 😊
Bakalım artık .😍😍😍
İlk kez tartı fotosu bile çektim.🤣🤣🤣🤣
Paylaşınca 10 dk geçince silinmiyor demi bizim kendi fotolarimiz da kalıyor.😉😉😉😉

Ben mezun olmadım ama bu defa olurum umarım. :) Doktora gittim bugün, "58 olman lazım en az" dedi. :KK17: Haydi hayırlısı. Ben estetik olarak çok gerek görmüyorum 58'e ama sağlık daha öncekli.

Ben akşama kadar kaçıyorum kızlar. Bayağı bir boya badana işim var. Ev işi olarak spora ekleyebilirim herhalde onu da. :KK53:
Kolay gelsin canim 😘😘

Canım fırçayı sabah akşam , kremi de akşam fırçadan sonra sürüyodum. Yeni olarak spor öncesi krem sürüyorum

Canım benim hoşbuldum , bol bol dondurma yedim valla , başka kaçamaklarda oldu olmaz mı 😍 tatil sonuçta

Hoşbuldum canım 😍

Hoşbuldum kankim 😘

Harikasın canım nasıl bi incelme öyle tebrik ederim 👋👋👋
Bacak fırçasını heves edip bırakıyorum ise yariyormu

Nasilsin.kizlar
İstanbul bugünde çok sıcak
Hani virüs sıcaklarda mutasyona uğrayacaktı
Sayılar gittikçe artıyo
🤔
Iyiyim canim sen nasilsin
Havalar tekrardan isindi
Virus sicakta mutasyona ugrar, daha az etkisi olur dediler ama bizimde etkimiz buyuk,tatillerden ,dugunlerden ,eglencelerden vazgecmedik toplum olarak

Canım fırçayı sabah akşam , kremi de akşam fırçadan sonra sürüyodum. Yeni olarak spor öncesi krem sürüyorum

Canım benim hoşbuldum , bol bol dondurma yedim valla , başka kaçamaklarda oldu olmaz mı 😍 tatil sonuçta

Hoşbuldum canım 😍

Hoşbuldum kankim 😘

Harikasın canım nasıl bi incelme öyle tebrik ederim 👋👋👋
sağol canım 😘😘😘😘
Ben mezun olmadım ama bu defa olurum umarım. :) Doktora gittim bugün, "58 olman lazım en az" dedi. :KK17: Haydi hayırlısı. Ben estetik olarak çok gerek görmüyorum 58'e ama sağlık daha öncekli.

Ben akşama kadar kaçıyorum kızlar. Bayağı bir boya badana işim var. Ev işi olarak spora ekleyebilirim herhalde onu da. :KK53:
Canım kısa hedef tut.
68 de olsan fıstık gibi olursun.
Zaten çok güzelsin.
Bu sefer bırakmak yok.
Haftada 1 kaçamak hakkı var.
Canın çok çektiği şeyi cuma ya da cumartesi yersin diyetin de bozulmaz

Bacak fırçasını heves edip bırakıyorum ise yariyormu

Öncelikle hoşgeldin 😍 1 hafta tatildeydim yeni geldim, mezun üyelerdenim. Daha da incelmek istiyorum, sporla aram iyidir 😍

Nickin çok hoşuma gitti, squat düzenli yapıyomusun peki,

Tek başına fırça yetmiyor tabi

Bol bol su, minimum şeker, spor, selülit kremi ve fırça

Hep birlikte şahane sonuç alıyorsun gerçekten

Hepsini uyguladığım için güzel sonuç aldım ben, tavsiye ederim. İstikrar disiplin şart tabi 👍

Vücut ölçülerimi aldım kızlar.
Son 11 günlük fark

Boyun 1 cm
Bel 5 cm
Göbek 2 cm
Basen 2 cm
Bacak 2 cm incelmiş

50 günlük toplam fark.

Boyun 2 cm
Göğüs 3 cm
Kol 4 cm
Bel 9 cm
Göbek 6 cm
Basen 8 cm
Bacak 8 cm incelmiş.

Maşallah diyeyim kendime😍😍😍
En sorunlu bölgelerimden daha fazla incelmek mutlu etti.🥰🥰🥰🥰

Darısı isteyen herkesin başına 😘😘😘😘
sportie sportie Zipzip- Zipzip- Felicio Felicio @snglmlk

Kızlar merak edersiniz diye etiketledim.🤗🤗🤗🤗
Tebrik ederim azminle inceldin 🧿🧿🧿🧿

Çok b*katan bir gün. Hemen iş bitsin eve gideyim diye bakıyorum. Modum çok düşük. Dokunsalar ağlayacak gibiyim. İş yerinde sabah eşimle telefonla konuşuyorduk evle alakalı birşeyler anlatıyordu. Amirim de kapat telefonu dedi. Eşim konuşurken bolemedim kapatamadim. Arkasından takmiyon heralde sen beni kapat o telefonu diyorum dedi. Eşime sonra konuşalım dedim kapattım. Allah im sonrası ver yansın. Sabahtan beri düşük moddayim
Resmen düşürmüş modunu 😟Ayy çok sinir olduğum yönetici tipi 😡 yetenekleriyle ön plana çıkamayıp başkalarını ezmeye çalışarak yükselmeye çalışanlar 😡
Bizim bankanın bazı bölümlerinde de var bu tipitiplerden 😟

8.hafta boyunca nota almadığımiz icin ödül olarak takimin analizi yapildi kizlar bakmak isterseniz linkini bırakıyorum
Bu neki 1. Siradayim 😍😍

Vücut ölçülerimi aldım kızlar.
Son 11 günlük fark

Boyun 1 cm
Bel 5 cm
Göbek 2 cm
Basen 2 cm
Bacak 2 cm incelmiş

50 günlük toplam fark.

Boyun 2 cm
Göğüs 3 cm
Kol 4 cm
Bel 9 cm
Göbek 6 cm
Basen 8 cm
Bacak 8 cm incelmiş.

Maşallah diyeyim kendime😍😍😍
En sorunlu bölgelerimden daha fazla incelmek mutlu etti.🥰🥰🥰🥰

Darısı isteyen herkesin başına 😘😘😘😘
sportie sportie Zipzip- Zipzip- Felicio Felicio @snglmlk

Kızlar merak edersiniz diye etiketledim.🤗🤗🤗🤗
Sporla vücudunu çok güzel adapte ettin 🧿Süper benim o kadar farketmemiştir herhalde hep ölçeceğim diyorum su falan içmiş oluyorum sonraya kalıyor 🤩🤩🤩🤩

Back
X