Aynen bu liste olaylarında böyle şeyler oluyor 1. Liğini tebrik ederim çok ta yakışmışGecen cok uzulmusdum su bir liste vardiya buna benzerdi denk gelemeden mezun oldum diye Allah biliyor uzulmusdum Rabbim sen üzülme dedi galiba![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bu liste olaylarında böyle şeyler oluyor 1. Liğini tebrik ederim çok ta yakışmışGecen cok uzulmusdum su bir liste vardiya buna benzerdi denk gelemeden mezun oldum diye Allah biliyor uzulmusdum Rabbim sen üzülme dedi galiba![]()
Baksana arkadan gelenlerde gümbür gümbür geliyor ucundan kıyısından ilk 3 de olurum galibaArtik mezunumya galiba listede olma sansim yok zaten simdi 1. Lik senindir canisi![]()
Öncelikle hoşgeldin1 hafta tatildeydim yeni geldim, mezun üyelerdenim. Daha da incelmek istiyorum, sporla aram iyidir
Nickin çok hoşuma gitti, squat düzenli yapıyomusun peki,
Tek başına fırça yetmiyor tabi
Bol bol su, minimum şeker, spor, selülit kremi ve fırça
Hep birlikte şahane sonuç alıyorsun gerçekten
Hepsini uyguladığım için güzel sonuç aldım ben, tavsiye ederim. İstikrar disiplin şart tabi![]()
Sira sende elimi sana verdimBaksana arkadan gelenlerde gümbür gümbür geliyor ucundan kıyısından ilk 3 de olurum galiba![]()
2 haftası geçti geriye 6 haftamiz kaldi nota almadan tamamlamaliyizBaksana arkadan gelenlerde gümbür gümbür geliyor ucundan kıyısından ilk 3 de olurum galiba![]()
Offf çok sıkıldım zaten hasta olan yine oluyor tedbirleri sadece riski yüksek olanlar alsınIyiyim canim sen nasilsin
Havalar tekrardan isindi
Virus sicakta mutasyona ugrar, daha az etkisi olur dediler ama bizimde etkimiz buyuk,tatillerden ,dugunlerden ,eglencelerden vazgecmedik toplum olarak
Kaptanım o nota dediğiniz şey ne?2 haftası geçti geriye 6 haftamiz kaldi nota almadan tamamlamaliyiz![]()
Ortalamanin %0.300 un altinda düşmesiKaptanım o nota dediğiniz şey ne?
Belli bir limit vardi onun altında olunca nota aliyordukKaptanım o nota dediğiniz şey ne?
Düşmeyelim 3 hafta projelerimiz var düşmeyiz ve nidsalii de sınavını aşıp gelince başka güzel şeylerde yaparız birlikteOrtalamanin %0.300 un altinda düşmesi
Insallah canim su sinav bitsin guzel seyler yapacağızDüşmeyelim 3 hafta projelerimiz var düşmeyiz ve nidsalii de sınavını aşıp gelince başka güzel şeylerde yaparız birlikte![]()
Ettim ettim. Tavrını görsen dersin ki sen hergun işini aksatip, her gün telefonla konuşuyorsun heraldeBoşver canım içinden küfret geçaynen bu zamanda iş bulmak çalışmak kolay değil
Benim.en sevdiğim mevsimde ılkbahar
Benimde ilk bahar![]()
Çok sinir ama heryerde böyle şeyler oluyor herkes iş hayatında ucundan kıyısından böyle tiplere tahammül etmesi gerekiyorTelefonla konuşurken de işimi aksatmadim bir yandan konuşuyorum bir yandan işimi yapıyorum. Öyle olmazmış adapte olunmazmis
Hoşbuldum
Benimde sporla aram iyiydi doğum yaptım 2 ay oldu :) evet yapıyordum zamanında zaten büyük totomvar yapınca daha yuvarlak duruyoren sevdiğim hareketlerden biridir . Ya ben de var fırça 1 gün yapsam 2 günü yapmıyorum banyoda kese pleeng falan yapıyordum eskiden ama gene başlıcam peki sen düzenli yaptıkça sikilasmaoluyormu
Canım benim verilecek ortalama 6 kg kaldı sen 7 ,7 kg ile olduğuna göre ben 6 kg ile diğer listede en fazla ilk 3 te olabilirim mantıken olsun ziyanı yok senin gibi verilecek kilomuz kalmasındaSira sende elimi sana verdim![]()
Hoşbuldum:) eskilerden birini görmek güzel:)Hoşgeldin :)) KK küçük her yerde karşılaşıyoruz
Boosted oldukça hızlı ama şu Amerikan Health yazan videoyu ve 5K olanı ben çok seviyorum 45 dk ama gevşeme hareketleri inanılmaz dinlendiriyor iyi hissettiriyor kondisyonum iyi olduğu halde terliyorum bir dene istersen LilimFelicio canisi simdi lesli yapicamda boostede yakin olan onerin varmi 1 2 onlari sevmemisdim yada bana güzel bir video onerebilirmisin