- 22 Ocak 2012
- 14.598
- 62.710
- 798
Ev işi yapmaya başlayınca gözünde puanlar mi belirdi canımBu sicakta utu yapmak en buyuk spor sayılabilir![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ev işi yapmaya başlayınca gözünde puanlar mi belirdi canımBu sicakta utu yapmak en buyuk spor sayılabilir![]()
Allah gönlünüze göre versin inşallah canım, inşallah olur.Of offff mukemmel yaaa masaAllah, hep hayalim yesillikler icinde, bahcesi olan bir ev pembe panjuru olmasada oluresim bugun yine bahsetti bir kac ev gördüm ama kucuk dedi bir tane sevmis oda heveslenmeyim diye gostermedi
para biriktirmemiz lazimmis alabilmek icin nasibimizde varsa bizimde olur belkim
![]()
Ben de onu diyorum canım işte, bu cumaki bildirimle başlamış oluyorum aslında.sadece ortalamaya dahil olmuyorum.Cuma olur canim deneme suresine gerek yok mezun uyelerde cuma bildirim yaparsin 11 eyluldede listeye giris yaparsin
Aynen canimBen de onu diyorum canım işte, bu cumaki bildirimle başlamış oluyorum aslında.sadece ortalamaya dahil olmuyorum.
Sporun cok guzel canimda aksam yemegin az olmus yanina corba ya da yogurt mu ekleseydin,ayran da olabilirİyi akşamlar Hanımlar
Sabah Kahvaltısı :1 domates, 1salatalık,kapyabiber, yeşilçay, 2tane yumurta
Ara:Üzüm, mürdüm Eriği
Akşam Yemeği :Tavuklu Salata
10000adım:150puan
38dk tempolu yürüyüş:95puan
Leslie5k walk :180 puan
25dkcardio :150 puan
Toplam :575puan
Çok karışık oldu bugün
N Nidsalii ,Zipzip-
Hayirli geceler canim ❤❤Hayirli geceler kizlar cok yorgunum ayaklarim zonkluyor ben uyuyayim artik![]()
Guzel canım afiyet olsunSelam kızlar
Bugünkü menüm
Sabah ( 12.30) salçalı iki yumurta, bir kaşık et sote, iki dilim tb ekmek, şekersiz çay
Akşam (19.30) 6 kaşık taze fasulye, 4 kaşık bulgur pilavı, salata, ayran
2 lt su
Çok sevindim beğenmene beni çok rahatlatıyorBen cok sevdim yaa yavastir dedim ama baya etkili 3 4 dansi donusumlu yaptim izlenimi verdi bana ispanyol dansi, brek dansi hatta hatta su dizlerini kaldirip ellerini capraz vuruyorya oradada roman havasi oynuyormus havasina girdim eglenceli idi yeni bitirdim su gibi oldum balkon cam biliyorsun gunes icinde bu sporu sauna icinde yaptim farzet![]()
Ütü yapmayı çok seviyorum gönderin bütün ütüleri sabaha kadar yapayımBu sicakta utu yapmak en buyuk spor sayılabilir![]()
Ben hic birini yapmiyordum ama yemek yapmaya yeni başladımÜtü yapmayı çok seviyorum gönderin bütün ütüleri sabaha kadar yapayımama yemek yapmak tam bi işkence Allahtan annem evde o yapıyor sağolsun canım anam
![]()
Ara ogunde simit olmasa guzel olurmus oda erimistir yururken afiyet olsun canim :))Herkese iyi akşamlar
Çok yorucu bir gün geçirdim Eminönunu tavaf ettik 4-5 saat yurumusuzdur tüm gün
Menüm
Sabah 10:00
2 yumurta peynir zeytin 2 kuru incir ceviz
Ara 13:00 : soğuk kahve şu şokta satilanlardan kalorisi 120
Ara 16:00 yarım simit
Akşam 19:00
2 lahmacun+ ayran
Spor olarak gezinmeye yavaş yürüyüş diyebiliriz sanırım
Yavaş yürüyüş 2 saat 120 puan
Tempolu yürüyüş (eve giderken gelirken hızlı yürüdük) 1 saat 150 puan
Toplamda 270 puan
N NidsaliiFelicio
Verirsin canimBu arada bugünkü menüden akşam 5 ten sonra hiç bi şey yemedim şu an çok fazla bi açlık hissetmiyorum inşallah Cuma’ya kadar 2 gr veririm![]()
Ewet sezaryanSezeryanla mı doğum yaptın ?
İnşallah tartım da aynı şeyleri söylerBen hic birini yapmiyordum ama yemek yapmaya yeni başladım
Ara ogunde simit olmasa guzel olurmus oda erimistir yururken afiyet olsun canim :))
Verirsin canim
2 gram dedigin ne ki![]()
Kolay gelsinselam kizlar sabah 09.00 omlet bitki cayi 1 dilim ekmek
öglen 1.5 pide
aksam sadece salata
kahve yanina 1 kare cikolata
3 lt su
spor 2saat 40 dakika tempolu yuruyus
ve sayilir mi bilmem tam 2.5 saat ayakta 50 tane pide yaptim anam agladi kas yaptim ..bölgesel yapamadim guc kalmadi
160*2.5=400
N NidsaliiFelicio
sudem34
yurudukce sisiyorum kilom artiyor yarin detoksa baslayacagim direnc direniyor bende![]()