• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hiç hazır hissetmiyorum abla ama ins Allah yapa bilirim birbirimizi gazlarsak neden olmasın

995597eba55afc9dae65400da801ab47.webp

Ya çoğu kişi anlamiyo bile virüs olduğunu benim arkadaşımda babası grip olmuş o şekilde gidiyolar doktor test yaptırıyo ve pozitif cikiyo sonra evdeki herkesi yaptırıyorlar herkes pozitif cikiyo sadece baba da belirti var
Bunun sonradan yapılan bir testi var mı acaba. Yani kan testiyle falan geçirip geçirmediğimiz belli olur mu ki.

Benim kuzen konyada doktor. Kendini iyi hissetmeyi test yaptırıyor negatif çıkıyor. 3 gün sonra daha kötü hissediyor yine test yaptırıyor ve sonuç pozitif. Ama Allahtan eşi ve çocuğuna bulamamıştı şükür. Evde 5 gün karantina da kaldı daha sonradaha da ağırlaşınca yoğun bakıma aldılar malesef. Ve düzeldi Allah eşine çocuğuna bağışladı. Birçok kişi gerçekten anlamıyor ve testler negatif çıkabiliyor. Malesef
Çok geçmiş olsun canım, en çok çocuklar için korkuyorum, Allahım yaşatmasın kimseye.

Yaparız canım yeter ki isteyelim benki kısırı bile ekmekle yiyen kişi, sezeryan göbeğim benden ayrı önden gidiyordu neredeyse bütün gün ev işi, yemek, çocuk artık öyle yapmıyorum önce sağlığım makine de asılacak çamaşır var beklesin önce ben bir Leslie yapıp bitireyim ondan sonra asarım artık böyle 15 gündür ekmek yemiyorum, oluyormuş böyle de hiç acıkmıyorum istersek yaparız üşenmek yok

Bugün devlet okuluyla gittim görüşmeye, sınıflar 36-37 kişiymiş 😳

Öğretmenler online yapmak zorunda değilmiş isterlerse 1 saat yapabilirmiş , ebadan günde 1 saat haftada 4 gün eğitim
Bu ne yaaaa

Biz kendi okulumuza devam kararını aldım tereddütsüz
İyi bir okul deneyimi olmamış sizin için, umarım kendi okulunuz indirim konusnda bir şeyler yapar.

Ben bugün aşure yemiycektim ya :kızgın:
Keşke yemeseydin işi ciddi ciddi ele alma vakti geldi bu kadar tatil yeter bonusum 😞
Motivasyon sıfır bacı aman ne bilim sıkıldım galiba 1yili geçti sadece koruma gibi düşünüyorum 74+75 gidip geliyorum
63 rahat olursun ki sen ne kilolardan düşmüşsün 🤩🤩🤩
Bunun sonradan yapılan bir testi var mı acaba. Yani kan testiyle falan geçirip geçirmediğimiz belli olur mu ki.
Antikor testi varda pahalı bildiğim 😘
Bu arada Nasıl gidiyor yarın beni altedecek misin 🤨 çok çabaladım ama birazıda şans kabul edelim💕 yarın bildirimini heyecanla bekleyeceğim 😘

Back
X