• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Valla öyle dedi burdaki yetkili devlet ebayı veriyor bitti, öğretmenin insiyatifindeymiş ayrıca ders vermek 37 kişiye nasıl verebilir zaten mümkün değil , eşim demişti olmaz diye de ben ümitlenmiştim
Canlı ders bizim okulda zorunlu idareciler hemen herkese canlı ders açmış plan dahilinde hergün canlı ders veriyorlar vermedikleri gün de okula gidiyorlar

3 4 gündür sırt ve boyun agrım yine coşuyor rahattım sesim çıkmıyordu bayadır yine kas gevşetici içmeye başladım hiç istemesemde🥺
Boosted sana iyi geliyordu.
Sabah 1 saat yaptığında ağrıların diniyordu.
Tekrar mı baslasan.
Kas gevşetici de ishal yapar.

3 4 gündür sırt ve boyun agrım yine coşuyor rahattım sesim çıkmıyordu bayadır yine kas gevşetici içmeye başladım hiç istemesemde🥺
Geçmiş olsun cnm benim emzirmeden dolayı hep var o ağrılar da seninkisi biraz daha fazla herhalde

Valla abla veren nasıl veriyor ne münasebet öğretmen insiyatifi ne demekmiş okula gidemiycek çocuklar bu öğretmenler napıcaklar peki bütün gün? Hiç kusura bakmasınlar herkes işini yapsın.

Şikayet ederdim ben direk. Tamam hiç bişey mükemmel değil ama herkes üstüne düşeni yapıcak.

Eşim derse girmediği halde diğer hocaların dersi varken pc başında oluyo ya herkea bişey soruyo sorun olmasın diye.

Canım kime edicen, devlet öğretmene bilgisayar mı veriyor, çocuğu varsa da o kullanacak bilgisayarı , devlet ven hizmetini yapıyorum diyo eba ile

Boosted sana iyi geliyordu.
Sabah 1 saat yaptığında ağrıların diniyordu.
Tekrar mı baslasan.
Kas gevşetici de ishal yapar.
Esimde oule dedi sporunu yapmiyormusun ne guzel gecmisdi agrilarin diye ama yapiyorumda sabahlari degil aklima gelen tek sey sabahlari gunesde yuruyuse cikiyorumya gunes gozume yuzume geliyor diye boynumu egip yuruyorum ondan olabilirmi? Başka birşey gelmiyor aklima

Son düzenleme:
Esimde oule dedi sporunu yapmiyormusun ne guzel gecmisdi agrilarin diye ama yapiyorumda sabahlari degil aima gelen tek sey sabahlari gunesde yuruyuse cikiyorumya gunes guzume yuzume geliyor diye boynumu egip yuruyorum o dan olabilirmi?Başka birşey gelmiyor aklima
O zaman bu hafta yuruyus yapma canim zaten mezuniyet kilona geldin 🥰🥰

Keşke yemeseydin işi ciddi ciddi ele alma vakti geldi bu kadar tatil yeter bonusum 😞

63 rahat olursun ki sen ne kilolardan düşmüşsün 🤩🤩🤩

Antikor testi varda pahalı bildiğim 😘
Bu arada Nasıl gidiyor yarın beni altedecek misin 🤨 çok çabaladım ama birazıda şans kabul edelim💕 yarın bildirimini heyecanla bekleyeceğim 😘
Valla imkansız canım seni altetmem, sabah 68.3 gördüm. Gidip diş çektireceğim şimdi, bu hafta antibiyotik falan kullandım, tek suçluyu o buldum :KK70: :KK70:

Kolaylarına gelmiş olur mu öyle şey . Öğretmen de üşenmiş idareci de olan çocuklara oluyor . Vallahi telefonum susmuyor ödev gönderiyorum hepsini deftere yazıp atıyorlar tek tek kontrol ediyorum Bugün dersim olmamasına rağmen . Çalışmak istemiyorlar ne ala memleket . Kuzuma yazık 😞

Şimdi özelden gidince beklentiyi de bildiği için sonra karşıma gelme diyo bana, whats uptan ödev vs oluyomuş ta öyle canlı yayınlar yokmuş
Biz okulumuza devam 😍

Back
X