- 22 Ocak 2012
- 14.598
- 62.710
- 798
Oooo çok pahalıymış yaaa, geçenlerde grip benzeri bir şey atlattık ev ahalisi olarak, gerçekten grip miydi diye merak ediyorum.Var canım antikor testi. Hatta geçenlerde sordum nekadar diye 400 TL dedi hastane
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oooo çok pahalıymış yaaa, geçenlerde grip benzeri bir şey atlattık ev ahalisi olarak, gerçekten grip miydi diye merak ediyorum.Var canım antikor testi. Hatta geçenlerde sordum nekadar diye 400 TL dedi hastane
Cuma 25 Eylül oluyorbence yarın ki hedeflerden sonra tüm grup ikinci hedef haftası mı yapsak ben katılırım yinede
![]()
Hiç hazır hissetmiyorum abla ama ins Allah yapa bilirim birbirimizi gazlarsak neden olmasın
Motivasyon sıfır bacı aman ne bilim sıkıldım galiba 1yili geçti sadece koruma gibi düşünüyorum 74+75 gidip geliyorum
Yaparız canım yeter ki isteyelim benki kısırı bile ekmekle yiyen kişi, sezeryan göbeğim benden ayrı önden gidiyordu neredeyse bütün gün ev işi, yemek, çocuk artık öyle yapmıyorum önce sağlığım makine de asılacak çamaşır var beklesin önce ben bir Leslie yapıp bitireyim ondan sonra asarım artık böyle 15 gündür ekmek yemiyorum, oluyormuş böyle de hiç acıkmıyorum istersek yaparız üşenmek yok
İyi bir okul deneyimi olmamış sizin için, umarım kendi okulunuz indirim konusnda bir şeyler yapar.
Olmazmı
Benim güncel kilom 72,9
24 eylüle hedefim 70 kısmetse bakalım
O.çocuğu diyolar sık sık he![]()
3 4 gündür sırt ve boyun agrım yine coşuyor rahattım sesim çıkmıyordu bayadır yine kas gevşetici içmeye başladım hiç istemesemde![]()
Esimde oule dedi sporunu yapmiyormusun ne guzel gecmisdi agrilarin diye ama yapiyorumda sabahlari degil aklima gelen tek sey sabahlari gunesde yuruyuse cikiyorumya gunes gozume yuzume geliyor diye boynumu egip yuruyorum ondan olabilirmi? Başka birşey gelmiyor aklima
Güneş gözlüğü tak.Esimde oule dedi sporunu yapmiyormusun ne guzel gecmisdi agrilarin diye ama yapiyorumda sabahlari degil aklima gelen tek sey sabahlari gunesde yuruyuse cikiyorumya gunes gozume yuzume geliyor diye boynumu egip yuruyorum ondan olabilirmi? Başka birşey gelmiyor aklima
Puanini 4 yada 5 yapabilirizZipzip- kaptanım tempolu yürüyüş ile kosu bandındaki yürüyüşün puanı aynı olmasa nasıl olur??? Çünkü ben koşu bandında resmen uçuyorum normal yolda o kadar hızlı yürüyemem yani
mesaji ben yazmisim gibi gorunuyor ılginç:))Güneş gözlüğü tak.
D vitaminine de ihtiyacın var.
Kasım a kadar bol bol güneşe çıkmak lazım.
Karar vermene sevindim.25 eylül olursa katılmam, çünkü 24 eylülde muhtemelen dışarı çıkarız yeriz içeriz cuma artı gelirim
Gaz bizim işimiz
Senki kilo verme makinası , hadi hadi kalk kalk hala verilecek kilolar var 60 lara gelmelisin
Harikasın budur işte
Zaten eşim pek oralı olmamıştı, şimdiki durumun çok daha iyi olduğunu anladım bizim için
Senin hedefi 69,900 yapalım ne dersin 70 lere veda olsun
Ömürsün ya, ben çok sevdim o diziyi Tokyo gibi fiziğim olsun yeter
Canım çok geçmiş olsun pilates sırt çalışırsan faydasını görürsün
Kızlar daha önce diyet grubuna katılmadığıma milyon pişmanım şimdi tartıldım 86.2 bu kahvaltı yapmış halimgrup için küçük ama benim için büyük bir adım oldu yehuuuueeeaa
![]()
Ben yaptıysam sende yaparsın sen 86la başlamışsın ben 99.8 le baslamıştım![]()
Burdan uzak olunca motivasyon düşüyor lilim o yüzden bu aralar pek diyet modunda değildim kendi halimde takiliyordum sabah başlayıp akşama bitiyordu yanlız olunca sorumluluk olmayınca kaçıra biliyor insan ama toparlamam lazım
Sen yaprak dökümüne dalmışsın ben la casa de papel![]()
Canım ya nasil olsa geçiren tekrar geçirebiliyor.
Yaptırsak ne çare![]()
Oooo çok pahalıymış yaaa, geçenlerde grip benzeri bir şey atlattık ev ahalisi olarak, gerçekten grip miydi diye merak ediyorum.
Fark etmez tabi ki ama mesaji sen degil lili yazmisSenle iki gündür mesaj maceramız var zaten
Ben sen ,sen ben ne farkeder![]()
Canım kime edicen, devlet öğretmene bilgisayar mı veriyor, çocuğu varsa da o kullanacak bilgisayarı , devlet ven hizmetini yapıyorum diyo eba ile
Dün öyle yorulmuşum bugün kolum kalkmıyor, ama bu mesajdan sonra spora doğru yönelicem
Harikasınyarınki tartını merak ediyorum ❤
Akşam bana ekmek fazla geldi, arkadaşına çok geçmiş olsun canım
Gayet beğendim
Sabah hem gelva hem reçel sonra bisküvi bi çıt fazla gibi geldi
Afiyet olsun menünde sporunda çok güzel canım![]()
tamamYeni takmayı akıl ettim bende halbuki gözlüksüz çıkmazdımGüneş gözlüğü tak.
D vitaminine de ihtiyacın var.
Kasım a kadar bol bol güneşe çıkmak lazım.
Iki cocuk ve bu sicakta iyi yürümüşsün tebrik ederim2 cocukla iyi yürüdum![]()
2 cocukla iyi yürüdum![]()
Bizde kilo genetik insülin 21 çıktı benim ama doktor normal dedi direnç yokmuş buna rağmen 8 ayda 25 kilo verdim 4 ayda 2 kilo daha gitti toplamda 27 ama 2 kiloyu sürekli alıp veriyorum buda sıkılmama sebep oldu koruma moduna girdim millet yeter artık yüzden vermeye basladin böyle iyisin demeleri rahat davranmama sebep oldu ama ipin ucunu sıkı tutmam lazımOh oh, haydi daha da az rakamlar görmeye. :) Menü yazacak olmak disiplin sağlıyor. Tabi menüleri olduğu gibi yazmak lazım "Şu keki yazmayıvereyim" dedik mi, haftaya 2 dilim kek yazmıyoruz sonra. :)
Ay yıllardır bayrak diye bakıyorum ona ben.
Yaaaa.Harikasın.
Motivasyonunu düşürme. Motivasyon düşerse rejim durur, rejim durursa kilolar yavaş yavaş geri gelir. 2 aya değil ama 2 yıla bir bakarsın başladığın yerdesin.
Şimdi şöyle bir şey var, biliyorsunuzdur belki... İnsulin iştahla da çok alakalı. İnsülin azsa iştah az, çoksa iştah çok oluyor. Ne kadar yağlıysak ve üstüne ne kadar göbekliysek insülin o kadar çok oluyor. Genetikte varsa daha da çok oluyor. İnsülin kilo almayı kolaylaştırıp vermeyi de zorlaştırıyor. Yani çok insülin= çok iştah, çok kilo olma, duruma göre zor kilo verme ya da hiç verememe. Ama az insülin = Az iştah, kolay kilo alamama. Yani şişmanlık daha fazla şişmanlık eğilimini, zayıflık da daha fazla zayıflık eğilimini getiriyor. BMI'yi en kötü ihtimalle 22'ye düşürmeden motivasyonu düşürmeyelim bence yani. Yoksa korumak çok çok zor olur.
Aaa çok güzel dizidir la casa de papel, bütün sezonlarını izledim. :) Sıradaki sezon finalmiş diyorlar.
Yani bence de geçiren bir daha geçiriyor, o yüzden geçmişe dönük test yaptırmanın çok bir anlamı yok. En son okuduğumda hastalığı geçirenlerin sadece %30 u bağışıklık kazandıcarak kadar antikor üretmiş oluyordu. Zaten bağışıklık sağlama süresi de birkaç hafta mı, 1-2 ay mı neydi. Aşı bulunmadan pek çare olmayacak gibi, kendimizi korumak lazım.
Ben geçirdiğime inanıyorum ama ilk zamanlardı, test yapmadılar. 10 gün nefes alamadığımı bilirim. Buz gibi havada gece camları açıyordum nefes alabilmek için. Kalp krizi geçiriyormuşsun gibi göğsü daraltıyor, hep üstünde bir baskı, bazen fil oturuyormuş gibi... Amcam da benim geçirdiğim belirtilerle geçirmiş, ben 2 hafta yattım o 1 ay yatmış yatakta. Ama hastalandığım sıralar bir arkadaşımla beraber kalıyorduk, onda hiçbir şey olmadı. Herkeste belirti vermiyor yani. Ben Mart'tan beri çıkıp gezmiyorum, kafeye bilmem nereye hiç gitmedim. İki sokak aşağıdaki teyzeme bile gitmedim. Ölümün geri dönüşü yok, bu hastalığın pek yaşı yok, gerçeklerde acı. Mecburen kapalı alanlarda kalması gerekenler tüm önlemleri alsınlar, taktıkları maskelerin kalitesine dikkat etsinler. Mesafeyi koruyup korumayanları uyarsınlar. 2 kere minibüse binmek zorunda kaldım, millet burnu açık geziyor. Açık havada istediğin gibi gez ama minibüste öyle gezemezsin. Benden başka uyaran da yok. Uyarın görürseniz. Yoksa gerçekten çok ciddi sorunlar yaşayabilirsiniz.
8ayda çok güzel kilo vermişsin bazen duraklama oluyor bunun için sporu ya da yediklerini biraz değiştirsen olur mu acaba ben de daha yolun çok başındayım 3 kilo verdim dahaBizde kilo genetik insülin 21 çıktı benim ama doktor normal dedi direnç yokmuş buna rağmen 8 ayda 25 kilo verdim 4 ayda 2 kilo daha gitti toplamda 27 ama 2 kiloyu sürekli alıp veriyorum buda sıkılmama sebep oldu koruma moduna girdim millet yeter artık yüzden vermeye basladin böyle iyisin demeleri rahat davranmama sebep oldu ama ipin ucunu sıkı tutmam lazım