• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hayırdır kuzum galiba sınav stresine girdin😟 Az dışarı çık arkadaşlarınla falan buluş az kafa dağıt

Canım sizi yanyana koymuş korkmadım dersem yalan olur 😘

Dinlenme günü ❤️ Türkçe yazsak daha iyi tabiki ağız alışkanlığı bizim işyerinde yarı Türkçe yarı İngilizce konuşuluyor plaza hesabı 😂😂😂

Canım birtanesin sen ❤️ Kg neymiş ödem neymiş hemen verirsin ki 😍😘

Geçmiş olsun bol bol C vitamini taze sebze meyveler yiyin 💐💐💐 birşey olmaz çoğuna olmuyor hiç kendinizi korkutmayın hepimiz geçeceğiz o yollardan semptomsuz atlatırsınız umarım 💐💐💐

Sportie nin yüzü gayet güzel canım algıda seçicilik olmuş sende hem sen yap bakalım öncesi sonrası paylaşırsın bize eminim seninde gayet güzeldir yüzün 💕

Çok güzelsin canım 🧿🧿🧿 Daha güzel olmak için benimde yapmayacağım şey yok 😘😘😘

@sudem34 canım nerelerdesin? Rakibimde olsan en çok kiloyu sen ver isterim ❤️❤️❤️ Nasıl geçiyor günün akşama listeleri yapacağım umarım beni geçmemişsindir 😂😂😂

Canımsın yaa 😍. Tatlım spor sonrası kanter içinde yüzümde daha çökük çıkmış @yarenzzz haklı bence de, bakım sonrası fotolarımı da paylaşırım 🥰

ben bakim tuyolarini cok seviyorum bende acigim..verdigim adrese gir ona sabrin gelmezse tanaka yuz masaji var aslinda butin bu unluler bu kadinin yuz hareketlerini yapiyorlar..tanaka askina (benim yanaklar cökuk hala ama esim cok azalmis diyor bende fark ettim ins devam eder ❤
Ünlüler kıyıyor paraya en güzel doktorlara en iyi estetikleri yaptırıyorlar benim ileride hedefim bu şekilde halletmek 😍😍😍

Canımsın yaa 😍. Tatlım spor sonrası kanter içinde yüzümde daha çökük çıkmış @yarenzzz haklı bence de, bakım sonrası fotolarımı da paylaşırım 🥰
Yok canım bence makyajsızsın birde muhteşem bence hem ünlülerin Çoğunun makyajsız yüzlerine bakılmıyor 😘

Ünlüler kıyıyor paraya en güzel doktorlara en iyi estetikleri yaptırıyorlar benim ileride hedefim bu şekilde halletmek 😍😍😍

Hiç ileriyi bekleme bakım kadar güzel bişey yok, çok pahalı olmayan bakımları yapabilirsin

35 ten sonra botox dolgu zaten devreye girecek🤩

Tatlış sen nasılsın , umarım daha iyisindir bebişler büyüdü mü 😍

Afiyet olsun birtek su böreği biraz gözümü turmaladı, spor olsaydı asla görmezdim 🥰
Yok abla iyi değilim bugünde. Son vurundugum iğne mahvetti beni. Bebekler büyüdü 1.5 aylık oldular ablacım. 😊

Yok canım bence makyajsızsın birde muhteşem bence hem ünlülerin Çoğunun makyajsız yüzlerine bakılmıyor 😘

😘😘😘

O zaman yine makyajsız yüz fotosu gelsin 😘
80014C78-7F12-413E-8F54-45E9A95B367D.webp

Canım inşallah güzel geçmiştir 🙏

Tebrik ediyorum 👋👋👋 kilo verip hafifleyen herkese bravo 👋👋👋

Diyorum ki 24 -25 eylülü bekleyin 😜

Vay kankicim spor sahalarına dönmüşsün harika 👍

Cancağızım burdayım 😘😘😘

Yarın da pek giremeyebilirim, 😘😘😘
Sağol ablacım kolay geçti diyor hayırlısı artık sonucu bekliycez yarın kpss ye girecek olanlar için dua istiyorum herkesden :KK68: :KK68: :KK68: :KK68: :KK68: :KK68:

Hayırdır kuzum galiba sınav stresine girdin😟 Az dışarı çık arkadaşlarınla falan buluş az kafa dağıt

Canım sizi yanyana koymuş korkmadım dersem yalan olur 😘

Dinlenme günü ❤ Türkçe yazsak daha iyi tabiki ağız alışkanlığı bizim işyerinde yarı Türkçe yarı İngilizce konuşuluyor plaza hesabı 😂😂😂

Canım birtanesin sen ❤ Kg neymiş ödem neymiş hemen verirsin ki 😍😘

Geçmiş olsun bol bol C vitamini taze sebze meyveler yiyin 💐💐💐 birşey olmaz çoğuna olmuyor hiç kendinizi korkutmayın hepimiz geçeceğiz o yollardan semptomsuz atlatırsınız umarım 💐💐💐

Sportie nin yüzü gayet güzel canım algıda seçicilik olmuş sende hem sen yap bakalım öncesi sonrası paylaşırsın bize eminim seninde gayet güzeldir yüzün 💕

Çok güzelsin canım 🧿🧿🧿 Daha güzel olmak için benimde yapmayacağım şey yok 😘😘😘

@sudem34 canım nerelerdesin? Rakibimde olsan en çok kiloyu sen ver isterim ❤❤❤ Nasıl geçiyor günün akşama listeleri yapacağım umarım beni geçmemişsindir 😂😂😂
25'inden sonra güzel bir offf çekeceğim canım.:halay:

Dualarımız sınava giren yakınlarınızla gülümsem. :dua::dua:Allah güzel sonuçlar nasip etsin.
Amin ablacım Allah razı olsun bu sene pek umut yok seneye daha güzel olacak ins Allah şimdi sadece şansını denemek için giricek hoc hazirlanmadi çünkü geçen defada hiç çalışmadan 75 almıştı yüksek lisansa baş vurdu artık derslere ağırlık vericek seneye 85 üzeri için çalışmalara devam nasipse

Back
X