Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızım çok seviyorEve pastayı tatlıyı yasak et nasılsa sana yediriyorlar bol sebze bol protein bebişin için o tatlıların hiç bir faydası yok zararı var![]()
SaolasinKolay gelsin canım❤❤❤
Aynen canım bu hafta kafamıza göre takılalım haftaya en az 200 puanlık sporu kampa konu edelim ne dersin? 200 iyi mi en az için?
1.grup
N Nidsalii
@PAPATYAM
sudem34
asysss
@Orjinalisim
@Faunaaa
@Yazagelen
Zeynolin44
@Puffer
@snglmlk
@Gulumse25
@safsular
2.grup
Felicio
@leydii18
@Kmsl Hnd
@birmuhendisanne
Diyette
@Tesnim1989
@Bonus
@Lili 38
@Yazankalem
missadangel
Zipzip-
@Elhan
kizlar bu gruplar 25 eylule kadar yarisacak ve gruptaki uyeler bir birini motive edecek
her hafta gruplar arasi birinciyi belirleyecegim
Yürüyüş tamamlayınca mutlaka de yapmış gibi ben yine not alıyorumdaSlm kızlar mutlu pazarlar
Kızımı ders çalıştırdım isleri toparlayıp eliptige başladım 30 dk yaparım
Aksamda 1.5 saat tempolu yürüyüş hedefim
Regli yaklaştı kilo durdu yine![]()
yürüyüşe ciktim şimdiÇok şükür iyiyim :) sen nasılsın
abooNasılda tanır beni arkadaşım90 dk boosted 60 dk dan fazla bölgesel yaptım bile
takımımda yapıyordur eminim ❤❤❤
bizim gruptaysan yeme.Evet kocam yemiyor kızım yemiyor ziyan olmasın dedim kocam da dün pasta almış yemeden ziyan olcakdiger gruptaysan serbest
![]()
Aynen canım bu hafta kafamıza göre takılalım haftaya en az 200 puanlık sporu kampa konu edelim ne dersin? 200 iyi mi en az için?
12 kişi baya kalabalık
Sınav nasıldı?geçmiş olsunSelam kizlar nasilsiniz
Az sonra geçmişe bakacagim![]()
Tadi da çok güzeldi öyle her aşureyi yemem biraz seciciyimdirmenü de spor da çok iyi
fazla yememişsin canım dikkat et şekerin düşmesin afiyet olsun
çok az değil mi canım protein hiç yok dikkat et kendine
afiyet olsun güzel
ah bu komşular ve getirdiği aşureler
afiyet olsun iyi tutmuşsun kendini
afiyet olsun canım ama az yemişsin sporun çok iyi
afiyet olsun
herkesi tebrik ederim kızlar![]()
Canım aynı takimdaymisizYürüyüş tamamlayınca mutlaka de yapmış gibi ben yine not alıyorumda![]()
Evet Evet akşama canlandırcam bende grubuCanım aynı takimdaymisizfelicio sağlam çalışıyor
![]()
Sinav calismadiigm icin cok zor geldi canimSınav nasıldı?geçmiş olsunbitti şükür
afiyet olsun :)Cumartesi menüsü
Öğlen 12:30
2 servis kaşığı kavrulmuş mantar
2 kk beyaz peynir
1 paket altınbaşak bisküvi
6-7 zeytin, domates salatalık
10 tane falan kara üzüm
18:00
1 tabak tavuklu bezelye
6 tane çiğköfte göbek salata
Büyük bardakla ayran
Suyum 1,5 lt yi geçti
1 gün önceden yorgundum spor yapamadım
@Gulumse25 etiket yapıyorum sana başladık diye. Başladın dimi parçalatma bana gendini
bebişin kaç aylık canımBen kaçar hazır bebiş uyuyorken![]()
selam kaptanım çok şükür iyiyim sen nasılsınSelam kizlar nasilsiniz
Az sonra geçmişe bakacagim![]()
ben de öyleyim anneme saklıyorum kendimiTadi da çok güzeldi öyle her aşureyi yemem biraz seciciyimdir
Iyiyim bende canim Sinav bitti kafam rahatladiselam kaptanım çok şükür iyiyim sen nasılsın![]()
kpss mi kaptanım nasıl geçti zormuydu geçmiş olsunIyiyim bende canim Sinav bitti kafam rahatladi![]()