- 8 Eylül 2016
- 103.563
- 438.803
- 898
- 36
Sagol canim kpss ye girdim calismadan girince zor geldikpss mi kaptanım nasıl geçti zormuydu geçmiş olsun
Sinav başvurusuna kadar girmeyi dusunmuyordum sonra baktim gireyim dedim girmesem daha iyiydi :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol canim kpss ye girdim calismadan girince zor geldikpss mi kaptanım nasıl geçti zormuydu geçmiş olsun
Bu sefer de içinde kalırdı aceba derdin boşver bitti rahatlaSagol canim kpss ye girdim calismadan girince zor geldi
Sinav başvurusuna kadar girmeyi dusunmuyordum sonra baktim gireyim dedim girmesem daha iyiydi :))
Bebiş 2 aylik kızım 4 yaşında:)afiyet olsun :)
bebişin kaç aylık canım
selam kaptanım çok şükür iyiyim sen nasılsın![]()
Haftanın 2 3 günü bende çıkıcam zaten markete gitmem yeter uzak olduğu icinyürüyüşe ciktim şimdi
abookız pazar pazar yat dinlen
bizim gruptaysan yeme.
süper
12 kişi baya kalabalık
Sınav nasıldı?geçmiş olsunbitti şükür
Bizlere dw böyle kaptanlar ve takım arkadaşları yaraşır. Harikasınız. Şahane mutivasyon. İnanın bıkmadan azmimi kaybetmeden devam ediyorum. Hepinize teşekkürler. Tek kelime ile ŞAHANESİNİZ.Merhaba
Yürüme challenge sonuçları belli oldu
Katılımcı arkadaşlarımı gösterdiği gayretten dolayı tebrik ederim
1. miz sizlerinde tahmin ettiği gibi açık ara farklaLili 38
2. miz Listeleri altüst ederek güzel puanlar alıp dikkatleri üstüne çeken @Yarenzzzz
3. müz İznini hergün saatlerce yürüyeyerek geçiren ben denizFelicio
4.müz ayağındaki ağrıya rağmen yüksek performans gösterenPAPATYAM
5. miz son dönemlerde verdiği kilolar ve yaptığı sporla dikkat çekensudem34
6. mız sporda son dönemlerde göze çarpan isimmissadangel
7.miz yürüyüşleri ile dikkat çekenOrjinalisim
8.miz menüleri ve sporuyla örnek olan F Faunaaa
9. miz çok güzel spor yapan arkadaşımız @Tesnim1989
10.muz zorluklara aldırış etmeden yürümeye devam edenYazagelen
11.miz sadece 2 günlük performansıyla aramıza katılan @snglmlk![]()
Yürü canım bol bol yürü kış gelmeden hava soğumadan ne kadar yürüdük kar bizeHaftanın 2 3 günü bende çıkıcam zaten markete gitmem yeter uzak olduğu icin
MaşallahBebiş 2 aylik kızım 4 yaşında:)
Hayırlısı olsun yine de belli olmaz zor geldiğine göre belirli bir puan garanti benceSagol canim kpss ye girdim calismadan girince zor geldi
Canım nasıl geçti sınavın? Bitti stres diyelim mi?Evet Evet akşama canlandırcam bende grubu![]()
@Yarenzzzzsudem34 dün ki sporlarınızı tam göremedim ben arada yazılmış sanki yakalayamadım tekrar yazar mısınız acaba
![]()
Oldukça iyi yapmışsın2saat hatta fazla bile yaptim ama 2 saat diyelim tempoly 300 puan
Kolay gelsinSlm kızlar mutlu pazarlar
Kızımı ders çalıştırdım isleri toparlayıp eliptige başladım 30 dk yaparım
Aksamda 1.5 saat tempolu yürüyüş hedefim
Regli yaklaştı kilo durdu yine![]()
Çok geçmiş olsun canım bel tutulması çok kotu yarım insan oluyorsun bir is yapamıyorsun sende çok yoruldun dikkat et kas gevşetici al krem de var istersen özelden yazarımBugün belim tutuldu tarlada 2büklüm kaldim eve geldim halaaa doğrulamadim çok canim yaniyo yağladik yattik bibaktim annem gelmiş sessiz sessizisimiz yoğunken yoktu nebilim artik
Sagol canim seneler önceydi tutulmuştu bilirim acisini yaz istersen sengene yarin alayim cok kotuyumÇok geçmiş olsun canım bel tutulması çok kotu yarım insan oluyorsun bir is yapamıyorsun sende çok yoruldun dikkat et kas gevşetici al krem de var istersen özelden yazarım
Canım çok geçmiş olsun kas gevşetici al mutlakaBugün belim tutuldu tarlada 2büklüm kaldim eve geldim halaaa doğrulamadim çok canim yaniyo yağladik yattik bibaktim annem gelmiş sessiz sessizisimiz yoğunken yoktu nebilim artik
Sağol canım Yaaaa evde varda az kaldı yarin almam lazimCanım çok geçmiş olsun kas gevşetici al mutlaka
Unutmusumdur hemen ekliyorum
Zor canim yaa artik kpss isi zor özel sektorlere bakacagim artikHayırlısı olsun yine de belli olmaz zor geldiğine göre belirli bir puan garanti bence![]()
cook gecmis olsun canimBugün belim tutuldu tarlada 2büklüm kaldim eve geldim halaaa doğrulamadim çok canim yaniyo yağladik yattik bibaktim annem gelmiş sessiz sessizisimiz yoğunken yoktu nebilim artik
Sağol canımUnutmusumdur hemen ekliyorum
Zor canim yaa artik kpss isi zor özel sektorlere bakacagim artik
cook gecmis olsun canim![]()