• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kocişçim zaten yeterince kendimi obez gibi hissettiyo :delphin:

sende kocişinin inadına zayıfla işte. ben inada bindirince acayip sonuçlar alıyorum. çok inatçıyım bende ya... annem hep der bu huyun babaannene çekmiş diye. annemde babaannemi hiç sevmez hoş sevilcek kadında değil zaten.

nazlıcım ben son 7 senedir kocişe inat zayıflamaya çalışıyom
bende ters etki yaratıyo inat edince
daha çok yiyesim geliyo ona kızdıkça

nazlım şu sonuçlarımı bi göstereyim hayırlısıyla 1 sene önce yaptığım gibi 0 dan diyete başlicam bende o zaman söz istediğin kadar yarışalım olurmu,
hem reglim bitsin hemde dr ne dicek bakalım çok sıkmak istemiyorum ben kendimi şimdi
baş ağrım olunca fena oluyorum ben tatlım
as kaldı döneüşüm muhteşem olcek :)...

nazlım şu sonuçlarımı bi göstereyim hayırlısıyla 1 sene önce yaptığım gibi 0 dan diyete başlicam bende o zaman söz istediğin kadar yarışalım olurmu,
hem reglim bitsin hemde dr ne dicek bakalım çok sıkmak istemiyorum ben kendimi şimdi
baş ağrım olunca fena oluyorum ben tatlım
as kaldı döneüşüm muhteşem olcek :)...

tabiki hayalciğim önemli olan senin saplığın canım . sağlığın yerinde olsunda ben yarışmakta istemem canım.

nazlıcım ben son 7 senedir kocişe inat zayıflamaya çalışıyom
bende ters etki yaratıyo inat edince
daha çok yiyesim geliyo ona kızdıkça

canım benim ozaman az az sıksık yemek ye fazla acıkmazsında ozanlarda. benim diyetisyenin bana verdiği menü bak

sabah
1 adet somates
1 adet salatalık
2 dilim ekmek
kibrit kutusu kadar beyaz peynir. ( peynir yerine yumurta yiyebilirsin. )

öğlen

3 köfte veya 3 köfte kadar et tavuk kırmızı et yaklaşık olarak 150 gr kadar
1 bardak yoğurt
2 dilim ekmek ( 1 dilim ekmek 1 kepçe çorbaya veya 2 yemek kaşığı pilav ve makarnaya bedelmiş ekmek yerine bunları tüketebilirsin )
salata

ara olarak
1 dilik ekmek veya yarım paket diyet bisküvi kibrit kutusu kadar beyaz peynir.

akşam

8 yemek kaşığı sebze yemeği
2 dilim ekmek
yoğurt
salata

ben bu şekilde baya kilo verdim canım eğer uygulayabilirsen dene bir.

FISTIKLAR . BEDıŞıM PC GıTMıŞ ....

bugün ankara gelmemiş eşinin komutanı degişmiş ada imza atmadan çıkabilecegini söylemiş şu an bedişe gidiyo yoldadır .... hehe ... selami var ...

bu arada sonuncu olmamışız .......

hayal canım iyi haberini bekliyorum güzelim ...

hatunlar selam nabersiniz valla bugün cumaya biraz kaçırdım sanırım börekmörek yedim
karnımda nasıl ağrıyo dere denizim herhalde soğan suyunun etkisiyle söktü baya
sillerden ne var ne yok

içimdeki ben

sabahları yataktan kalkıp bugün diyetteyim deyip sabah kahvaltısını abartmadan yapan ben
ara öğünüde 2 bisküvi yada 1 meyve olmadı domatest yiyen ben
öğleye gelince 1 demlik çay demleyip yanında allah ne verdiyse deyip yiyen ben
öğle sonu yine can sıkıntısından yeniden bir çay demleyip yanında kuru kuru olmaz birde bisküvi olmadı 2 eti cin yiyen bencokacimcoook
akşam yemeğini ekmeksiz nasıl olsa deyip yiyen bencokacimcoook
akşam yeniden bir demlik çay demleyip kuru kuruya içemiyen ben
yatağa yatarken bu gün çok yedim yaaa. yarın az yiyeceğim. yarın kesin aşırı diyete gireceğim deyip bir pişmanlıkla yatağa yatıp mutsuz olarak uykuya zorla dalan ben:a015: daha sonra çok mutsuz olarak uyanan ben.:a015:
işte bu benim içimdeki ruh halim.
ama bir karar verdim bundan böyle bu mutsuzluklarıma bir son verip yeniden sağlıklı beslenme moduna gireceğim.
ye ye nereye kadar. evet kilo almıyorum belki ama bu almayacağım anlamınada gelmiyor.
çok çoook aşırı bir tüketimde bulunmasam bile yedikçe mutlu olan yedikten içimde kocaman pişmanlıkla dolaşıp karışık duygulara bölünüyorum.:1no2:

kendime sadece pazar günleri dilediğim bir şeyi yeme izni vereceğim. tıpkı eskisi gibi.

bunları yapmıyorum.
evde cipse kadar atıştırıyorum. sonuçta bir tane canavarım var evde. o yerken hemen içinden alıp götürüveriyorum nasıl olsa 2 taneden bişi olmaz diye:oklava:
artık abur cuburada son noktayı koyuyorum
yediklerimi yazmıyorum yazacak ruh halinde olmuyorum

gelelim asıl meseleye ben kendi adıma söz veriyorumki haftaya kilo verenler dalına gireceğim:teytey:
yaşım 35
ama ben 35 ken 50 gibi göstermek istemiyorum.:lepi:

ohh be içimi iyce bir döktüm ve rahatladım sayılır.delikafadulden
hadin bakalım sıra sizde sizlerde içinizdeki sizleri dökünüz motivasyonu artıralım kızlarkaydirigubbakcemile

dün günlerden cuma idi ve ben patlayıncaya kadar yedim. yedikçe yedim ama. çünkü kendime bir söz verrdim ye dedim eline ne geçecek.
elime hiç bir şey geçmedi. sabah kalktığımda yine açtım . demekki bu karınhiç doymaz. saman çuvalı gibi doldursan doldursan yine dolmamışa döner.
anca lop lop et ve yağ olarak dönüşüm yapar.
bende bunu istemiyorum.kötükedihüso
kokuşmuş yağlara savaş açıp hep sağlıklı bir yaşam içinde olmak istiyorummmm:sm_cool:

Son düzenleme:
günaydın doracığım. içimdeki benide anlatayım .

her alış verişe gidip güzel şeyler gördükten ve bunların içine giremiyince veya yakışmayınca gaza gelip diyet yapıp daha sonra diyetisyenlere ve lpg karboterapi gibi zayıflama yöntemlerine verilen ve o an için iyi sonuçlar alıp daha zayıfladım zaten deyip tekrar yemeye başlamalar ve boşa giden paralar. daha sonra kilo aldığımı farkedip yaptığım saçma sapan şok diyetler ve normal hayata dönünce fazlasıyla gelen kilolar. ben kendimi bildim bile hep böyle oldu. zayıfladım deyip boşlamalar ve aynı kilolara geri gelmeler. bende bu sabah kalktım evde giyecek bişeye bulamadım giydiklerimde yakışmadı hiç:oklava: karar verdim artık eski hatalara düşmeyeceğim. ve artık gittiğim yerlerde bişeyler ikram ettiklerinde hayır demesini bileceğim biliyorum ki benim çene açılınca bir daha kapanmaz yedikçe yiyesim gelir. bu hafta kilo verenler kervanına bende katılıcam. önce kendime daha sonrada sizlere söz veriyorum kızlar. hepinizi çok seviyorum.

günaydın doracığım. içimdeki benide anlatayım .

her alış verişe gidip güzel şeyler gördükten ve bunların içine giremiyince veya yakışmayınca gaza gelip diyet yapıp daha sonra diyetisyenlere ve lpg karboterapi gibi zayıflama yöntemlerine verilen ve o an için iyi sonuçlar alıp daha zayıfladım zaten deyip tekrar yemeye başlamalar ve boşa giden paralar. daha sonra kilo aldığımı farkedip yaptığım saçma sapan şok diyetler ve normal hayata dönünce fazlasıyla gelen kilolar. ben kendimi bildim bile hep böyle oldu. zayıfladım deyip boşlamalar ve aynı kilolara geri gelmeler. bende bu sabah kalktım evde giyecek bişeye bulamadım giydiklerimde yakışmadı hiç:oklava: karar verdim artık eski hatalara düşmeyeceğim. ve artık gittiğim yerlerde bişeyler ikram ettiklerinde hayır demesini bileceğim biliyorum ki benim çene açılınca bir daha kapanmaz yedikçe yiyesim gelir. bu hafta kilo verenler kervanına bende katılıcam. önce kendime daha sonrada sizlere söz veriyorum kızlar. hepinizi çok seviyorum.

hımmm bak ben alış veriş olayına girmemiştimÇok üzgünüm çoook
evet XXL lerden şu anda L lere kadar düştüm ama ben şu anda ki hedefim M olayına girmek olacak:lepi:
S yi bilmiyorum düşünürmüyümdelikafaduldens benim kızın bedeni artık yuh anne aynı şeylerimi giyeceğiz diyebilirdelikafadulden

o dediğin hatayı bende yapıyorum.
öncesindede benim kilo verme olaylarım olmuştu.
verdim nasıl olsa deyip yemiye başlayınca üzerinede hamilelik olayı girince artısı verdiğimin 1 katı fazlası 90 olarak dönüşüm yapmıştı.
ayy ne iğrenç bir görüntüm vardı bir ara yüklerim bakarsınız.kafamçokkarıştı
çok şükür o kiloları verdim. ama yeniden bıraksam yiğne o kiloya çıkmamamın bir garantisi yok. o yüzden dikkat edeceğim etmeliyimdealkisalkisalkis

günaydın kızlar sabah sabah iyi geldiniz bana valla
içimizdeki şişko canavarları durduralım :lepi:

evet doracığım benimde dikkat etme lazım evlenicem şişko gelin olmak istemiyorum. hele istemediğim bana yakışmayacak bir gelinliği hiç giymek istemem. hedefim bu hafta en az 1,5 kilo vermek ve vericem ben başarabilirim daha önce başardım.

günaydın kızlar sabah sabah iyi geldiniz bana valla
içimizdeki şişko canavarları durduralım :lepi:

sanada günaydın elseciğim DURDURALIM CANIM.kaydirigubbakcemile5 HEP BİRLİKTE BU OLAYA BİR EL ATALIMsüprizzzzz

takımca toptan bu sorunu bitirip zayıf va sağlıklı günlere merhaba diyelim:içelim::teytey::lepi:sırnaşık şeyalkisalkisalkis

haftaya pazar evlilik yıldönümümüz, ben 63 kilo olcam demiştim kendime
ama hala aynı yerde 68deyim :mymeka:

sanada günaydın elseciğim DURDURALIM CANIM.kaydirigubbakcemile5 HEP BİRLİKTE BU OLAYA BİR EL ATALIMsüprizzzzz

takımca toptan bu sorunu bitirip zayıf va sağlıklı günlere merhaba diyelim:içelim::teytey::lepi:sırnaşık şeyalkisalkisalkis

vayyyy vayyyy vayyyy ne gaza gelirmişiz. bu hafta ilk üçe girelim hattta 1. olalım. şu KARA BULUTLARI ( yağcıkları ) dağatalım kızlar.

Back
X