• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Nereye çekiliyormuşsun hayatta bırakmayız 🤦‍♀️
Kuzum, burada yarış lafı duymak bile beni benden almaya yetiyor yarismak basarili olmak icimde var sanirim🤭 artık kilo vermeyip korumaya gecmem lazım ama yarışa giriyoruz diye kilo vermeye çalışıyorum oda cevrem tarafindan yadirganiyorum artık haksızda değiller aslında yeterince kilo verdim cok sukur daha fazlası beni aşırı zayıf göstericek bunuda biliyorum cunku herkesin kilo dagilimi farkli olabiliyor bu kilo bende nereye dagiliuorsa gercekten daha zayifmis gibi gorunuyorum ama dayanıp bu son yarısıda tamamlamak istiyorum🥰🥰

Son düzenleme:
Kuzum, burada yarış lafı duymak bile beni benden almaya yetiyor yarismak basarili olmak icimde var sanirim🤭 artık kilo vermeyip korumaya gecmem lazım ama yarışa giriyoruz diye kilo vermeye çalışıyorum oda cevrem tarafindan yadirganiyorum artık haksızda değiller aslında yeterince kilo verdim cok sukur daha fazlası beni aşırı zayıf göstericek bunuda biliyorum cunku herkesin kilo dagilimi farkli olabiliyor bu kilo bende nereye dagiliuorsa gercekten daha zayifmis gibi gorunuyorum ama dayanıp bu son yarısıda tamamlamak istiyorum🥰🥰
Canım zaten boyuna gore çok güzel kilo verdin gene yuruyus yapabilirsin sağlığın icin ama korumada kalarak seni ne mutlu ediyorsa onla yaşa mutlu ol yeter

Hayırlısı olsun kaptanım 55 lere gelmişsin kilolarda ben kaçırmışım
2-3 hafta oldu canim ama kaldim bu kilolarda daha asagisini goremedim dugunden once 55.5 u gormustum ama o hafta dikkat edemedim
Kpsszedeler unutun artık geçti bitti gitti :KK60:
Unuttum gitti :-)
Hee o zaman sıkma canını calismamissinki kuzenim bir senedir hazırlanıyor o bile kötü geçti diyor:)
Calisanlar bile zorlanmis gercekten o yuzden sıkmıyorum canimi 🥰
İyiaksamlar herkese :KK200: :KK200: :KK200:
Iyi aksamlar canim 🥰
Yaris bitsin bende 53 u goreyim birlikte koruma yapalim seninle 🤗🤗

Spor
Dünkü spor 5000 adim 75p
Leslie 1 mil 15 dk 45p

Bugünkü spor
10 bin adim 150 p
Leslie boosted 30 dk 120p
N Nidsalii Felicio Felicio
Yine çok güzel yürümüşsün tebrik ederim 👏🏻👏🏻👏🏻 challenge bitti sadece nidsalii spor kaptanımıza etiket yeterli olur haftaya kamp yapacağız o kampa da mutlaka katılmanı isterim 😍😍😍 o zaman yine etiket beklerim 😍😍😍Perşembe günü kamp listesini açıklayacağım özel davetlimsin ❤️❤️❤️

Süpersin şu kampıda atlatalım sana ekstra öğün koyalım koruma gibi olsun hep bizimle olacaksın ol lütfen yani çok seviliyorsun sensiz olmaz 😍😍😍😘😘😘❤️❤️❤️

Süpersin şu kampıda atlatalım sana ekstra öğün koyalım koruma gibi olsun hep bizimle olacaksın ol lütfen yani çok seviliyorsun sensiz olmaz 😍😍😍😘😘😘❤❤❤
Bende sizi cok seviyorum canım siz olmasaydiniz bu kadar kısa sürede veremezdim bu kilolari 🥰🥰
Ve itiraf edeyim hayatimda ilk diyet deneyimim burasi ile basladi. Asla yapamam dediğim diyeti bana sevdiren grup🥰🥰🥰

Yok canim korse taktim aksama gene krem sürüp yaticam bakalim sabaha neolcam😒
Tabi canım ne gerekiyorsa yap korse rahatlatır tepeye tepeye bakmaktan insanın beli boynu tutulur umarım kısa zamanda atlatırsın geçti deyip dinlenmeyi bırakma 💕

Yine çok güzel yürümüşsün tebrik ederim 👏🏻👏🏻👏🏻 challenge bitti sadece nidsalii spor kaptanımıza etiket yeterli olur haftaya kamp yapacağız o kampa da mutlaka katılmanı isterim 😍😍😍 o zaman yine etiket beklerim 😍😍😍Perşembe günü kamp listesini açıklayacağım özel davetlimsin ❤❤❤
Özel davetin için teşekkür ederim canım :KK200:

Afiyet olsun canim güzel menü ama akşam birşey yememissin sanırım

Afiyet olsun menü hafif sporda gayet güzel hafta sonu nasıl basariyosnz bu şekilde yemeyi

Şimdi yazıyorum dün ile bugunu
Çok teşekkür ederim tesnimcim. Bir gün önceden planlıyorum kuzum gün içinde ne yiyeceğimi. Yarın arkadaşlar okul sonrası çiğköfte istediler benden. Yarın zorlu sınavım var korkuyorum. Marullardan medet umuyorum.

Yine çok güzel yürümüşsün tebrik ederim 👏🏻👏🏻👏🏻 challenge bitti sadece nidsalii spor kaptanımıza etiket yeterli olur haftaya kamp yapacağız o kampa da mutlaka katılmanı isterim 😍😍😍 o zaman yine etiket beklerim 😍😍😍Perşembe günü kamp listesini açıklayacağım özel davetlimsin ❤❤❤
Kampta yapacaklarımızı yazacak mısın kuzum. Yeterli bilgim yok.

İyi akşamlar Zipzip- Zipzip-
Bugün içli köfteler beni aldı kendime ceza olarak 30 dk Leslie boosted yapacağım🙃
Spor olarak N Nidsalii
90 dk Leslie 5K 360 p
60 dk bölgesel karın bel kol popo 360 p
8000 adım 120p
30 dk boosted 120p
Toplam 960p

Eklentiler

• BB593816-3511-45EF-8C47-2B09831427F2.webp
    BB593816-3511-45EF-8C47-2B09831427F2.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 16
  • 637A590C-7093-4EA9-8106-8C6320D97FB4.webp
    637A590C-7093-4EA9-8106-8C6320D97FB4.webp