• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İyi Geceler Hanımlar
Sabah Kahvaltısı:2 domates,salatalık ,omlet,peynir,Maydonoz,
Ara:1 tane şeftali
Akşam yemeği:İnce lavas üstüne biber,domates,peynirle diyet pizza,ayran,salata

10000adim:150puan
Leslie 5kwalk:180 puan
Toplam:330puan

Ayağım agridigi için bu kadar yapabildim
N Nidsalii , Zipzip- Zipzip-

Herkese iyi akşamlarrr :KK54: Bütün enerjimi toplayarak geldim ve yepyenii bir hedef haftasına spor haftasına başlıyoruz:cool:Artık yeni kurallar ve sporlarla başlayarak kendimizi en güzel bir hallerimize ulaştıracağız:spor: En önemli kuralımız ile başlıyorum listede olan herkesten artık günlük spor için 100 puan görmek istiyorum:duduk: Her hafta beklenen bu puanlar artacaktır:KK49: Ve her gün günün sporu olacaktır hiç erinmeden günlük Her seviye için bir spor belirleyip paylaşacağım ve Bu günlük sporların puanları 8-10 puan olup zorluğuna göre artacaktır günlük sporlar 10-15 dk olabilir daha az da olabilir Ama 100 puanlık düşünüyorum:KK76:listede ki kişi sayısında artış bekliyoruz herkesin aktif katılımı artık önemli 100 puan sınırını unutmuyoruz yapmayanlara cezalar olacaktır kaptanımla birlikte:halay:ayrıca menü takipleride yapılacaktır artık üç hafta sonunda ki hedeflere sıfır kaçamaksız ful sporla ulaşmak lazım bunlara uyuduktan sonra üç hafta sonunda ki sonuçlar büyük memnuniyetler göreceğiz eminim ayrıca incelme hedefleride koyabilirsiniz incelmelerde şaşırtıcı oluyor:cool:herkesten onay bekliyorum artık tam takip peşinizdeyim kurtuluş yok:duduk: menü ve listede aktif olanları etiketleyeceğim Ama herkesi bekliyorum:KK28:
PAPATYAM PAPATYAM sudem34 sudem34 asysss asysss Orjinalisim Orjinalisim F Faunaaa Yazagelen Yazagelen Zeynolin44 Zeynolin44 Puffer Puffer sonngulen sonngulen Gulumse24 Gulumse24 S safsular Felicio Felicio @leydii18 @Kmsl Hnd @birmuhendisanne @Yarenzzzz Tesnim1903 Tesnim1903 @Bonus Lili 38 Lili 38 @Yazan kalem @missadangel Zipzip- Zipzip- sportie sportie @selensu82 @Hedef 55 kilo @yet07 @Elhan
Muhteşem. Ben her daim varım. 💪🏻💪🏻hedefime ulaşıncaya kadar. :KK36: :KK9: :KK36: :KK9:

Herkese iyi akşamlarrr :KK54: Bütün enerjimi toplayarak geldim ve yepyenii bir hedef haftasına spor haftasına başlıyoruz:cool:Artık yeni kurallar ve sporlarla başlayarak kendimizi en güzel fit hallerimize ulaştıracağız:spor: En önemli kuralımız ile başlıyorum listede olan herkesten artık günlük spor için 100 puan görmek istiyorum:duduk: Her hafta beklenen bu puanlar artacaktır:KK49: Ve her gün günün sporu olacaktır hiç erinmeden günlük Her seviye için bir spor belirleyip paylaşacağım ve Bu günlük sporların puanları 8-10 puan olup zorluğuna göre artacaktır günlük sporlar 10-15 dk olabilir daha az da olabilir Ama 100 puanlık düşünüyorum:KK76:listede ki kişi sayısında artış bekliyoruz herkesin aktif katılımı artık önemli 100 puan sınırını unutmuyoruz yapmayanlara cezalar olacaktır kaptanımla birlikte:halay:ayrıca menü takipleride yapılacaktır artık üç hafta sonunda ki hedeflere sıfır kaçamaksız ful sporla ulaşmak lazım bunlara uyuduktan sonra üç hafta sonunda ki sonuçlar büyük memnuniyetler göreceğiz eminim ayrıca incelme hedefleride koyabilirsiniz incelmelerde şaşırtıcı oluyor:cool:herkesten onay bekliyorum artık tam takip peşinizdeyim kurtuluş yok:duduk: menü ve listede aktif olanları etiketleyeceğim Ama herkesi bekliyorum:KK28:
PAPATYAM PAPATYAM sudem34 sudem34 asysss asysss Orjinalisim Orjinalisim F Faunaaa Yazagelen Yazagelen Zeynolin44 Zeynolin44 Puffer Puffer sonngulen sonngulen Gulumse24 Gulumse24 S safsular Felicio Felicio @leydii18 @Kmsl Hnd @birmuhendisanne @Yarenzzzz Tesnim1903 Tesnim1903 @Bonus Lili 38 Lili 38 @Yazan kalem @missadangel Zipzip- Zipzip- sportie sportie @selensu82 @Hedef 55 kilo @yet07 @Elhan
Ben gönüllülük taraftarıyım ❤️❤️❤️ Zorunluluk no no 🙃🙃🙃

Herkese iyi akşamlarrr :KK54: Bütün enerjimi toplayarak geldim ve yepyenii bir hedef haftasına spor haftasına başlıyoruz:cool:Artık yeni kurallar ve sporlarla başlayarak kendimizi en güzel fit hallerimize ulaştıracağız:spor: En önemli kuralımız ile başlıyorum listede olan herkesten artık günlük spor için 100 puan görmek istiyorum:duduk: Her hafta beklenen bu puanlar artacaktır:KK49: Ve her gün günün sporu olacaktır hiç erinmeden günlük Her seviye için bir spor belirleyip paylaşacağım ve Bu günlük sporların puanları 8-10 puan olup zorluğuna göre artacaktır günlük sporlar 10-15 dk olabilir daha az da olabilir Ama 100 puanlık düşünüyorum:KK76:listede ki kişi sayısında artış bekliyoruz herkesin aktif katılımı artık önemli 100 puan sınırını unutmuyoruz yapmayanlara cezalar olacaktır kaptanımla birlikte:halay:ayrıca menü takipleride yapılacaktır artık üç hafta sonunda ki hedeflere sıfır kaçamaksız ful sporla ulaşmak lazım bunlara uyuduktan sonra üç hafta sonunda ki sonuçlar büyük memnuniyetler göreceğiz eminim ayrıca incelme hedefleride koyabilirsiniz incelmelerde şaşırtıcı oluyor:cool:herkesten onay bekliyorum artık tam takip peşinizdeyim kurtuluş yok:duduk: menü ve listede aktif olanları etiketleyeceğim Ama herkesi bekliyorum:KK28:
Canım günün sporları internet videoları şeklinde ise ben yapamam çünkü netim sınırlı uzaktan eğitim çocuk falan filan .

Boosted filan 5k videolarım bile gitti format çekince onlara ekstra puan vs olacaksa olmaz ama listede 24 kisi var sadece ben böyleyim diye vazgeçme çoğunluk ne derse o olsun.Ama ben yürüyüş dışında bölgesel ve adım dışında zor biraz.

Çok zaruri bir durum olursa tekrar boosted indirebilirim.

Süper canım ellerine sağlık. Çok şükür sıkıntılarımi atlattım sayılır, yarın beslenme ve sporla ilgili iki programa başlıyorum. Sabahtan ölçülerimi de alıp full motivasyon başlıyorum, bakalım sonuçlar nasıl olacak. Senin paylaşacağın sporları da heyecanla bekliyorum 🤩

Vee gelelim benim muhteşem 1. Grup arkadaşlarıma:KK68:karşımızda ki güçlü rakiplere karşı en güzel sonuçlarımızla yeneceğimize eminim zaten işleri Bi hayli zor:cool: herkesten tam motivasyon bekliyorum:KK59:karar verdim grup içerisinde spor sınırı 150 olsun kilo vermeyi hızlandıralım ayrıca Her hafta hedef eksileri belirleyelim ve menüler eksiksiz takip:skandal:
PAPATYAM PAPATYAM sudem34 sudem34 asysss asysss Orjinalisim Orjinalisim F Faunaaa Yazagelen Yazagelen sonngulen sonngulen Gulumse24 Gulumse24 S safsular menüler ve sporlar harika bu hafta daha güzelleri göreceğimize eminim💪
Zeynolin44 Zeynolin44 bu hafta biraz daha sıkı tutsak harika olur abla😙
Puffer Puffer biraz daha aktif olarak daha çok destek sağlayabiliriz ben çok göremiyorum sanki🙊
sportie sportie sahalara muhteşem Bir dönüş olacak:KK59:
Haydi süper Bir hafta olsun:KK76:
Ayrıca yok öyle Felicio Felicio Lili 38 Lili 38 var çok seviyoruz nasıl yeneceğiz falan bende çok seviyorum o ayrı konu Ama onlar kiloları verirken biz izleyemeyiz😂

Vee gelelim benim muhteşem 1. Grup arkadaşlarıma:KK68:karşımızda ki güçlü rakiplere karşı en güzel sonuçlarımızla yeneceğimize eminim zaten işleri Bi hayli zor:cool: herkesten tam motivasyon bekliyorum:KK59:karar verdim grup içerisinde spor sınırı 150 olsun kilo vermeyi hızlandıralım ayrıca Her hafta hedef eksileri belirleyelim ve menüler eksiksiz takip:skandal:
PAPATYAM PAPATYAM sudem34 sudem34 asysss asysss Orjinalisim Orjinalisim F Faunaaa Yazagelen Yazagelen sonngulen sonngulen Gulumse24 Gulumse24 S safsular menüler ve sporlar harika bu hafta daha güzelleri göreceğimize eminim💪
Zeynolin44 Zeynolin44 bu hafta biraz daha sıkı tutsak harika olur abla😙
Puffer Puffer biraz daha aktif olarak daha çok destek sağlayabiliriz ben çok göremiyorum sanki🙊
sportie sportie sahalara muhteşem Bir dönüş olacak:KK59:
Haydi süper Bir hafta olsun:KK76:
Ayrıca yok öyle Felicio Felicio Lili 38 Lili 38 var çok seviyoruz nasıl yeneceğiz falan bende çok seviyorum o ayrı konu Ama onlar kiloları verirken biz izleyemeyiz😂
Peki :KK60:

Canım günün sporları internet videoları şeklinde ise ben yapamam çünkü netim sınırlı uzaktan eğitim çocuk falan filan .

Boosted filan 5k videolarım bile gitti format çekince onlara ekstra puan vs olacaksa olmaz ama listede 24 kisi var sadece ben böyleyim diye vazgeçme çoğunluk ne derse o olsun.Ama ben yürüyüş dışında bölgesel ve adım dışında zor biraz.

Çok zaruri bir durum olursa tekrar boosted indirebilirim.
Resim olarakta atarım hiç sıkıntı değil yapmak istedikten sonra Her desteği sağlarım ben:KK200:

İyi geceler. Menümü vereyim. :kk77::kahve:
Kilom.86.5
Sabah.
2 bardak çay.
2 kaşık menemen.
1 dilim peynir
2 dilim çavdar ekmeği
2 bardak form çay
Öğlen
1 kase pudink
2 tane peynirli börek.
Akşam patlıcan musakka
90 dk tempolu yürüme.
15 dk.bisiklet çevirme :KK9: :KK68::spor:
2, 5 lt su
Sabah görüşmek üzere. İyi uykular. :uykucu::uykucu::uykucu:
Afiyet olsun canım
Menüde kaçamaklar görüyorum sende benim gibi haftasonuzedelerindensin hafta içi diyete asılalım:KK6:
İyi Geceler Hanımlar
Sabah Kahvaltısı:2 domates,salatalık ,omlet,peynir,Maydonoz,
Ara:1 tane şeftali
Akşam yemeği:İnce lavas üstüne biber,domates,peynirle diyet pizza,ayran,salata

10000adim:150puan
Leslie 5kwalk:180 puan
Toplam:330puan

Ayağım agridigi için bu kadar yapabildim
N Nidsalii , Zipzip- Zipzip-
Afiyet olsun menüde sporda güzel

Back
X