Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydinnnnn![]()
![]()
![]()
GünaydınGünaydın canım![]()
GünaydınGunaydin kizlar![]()
GünaydınGünaydınnn![]()
bizim yerimizede uyuBu sabah nasıl yorgun kalktım anlatamam
Her tarafım tutulmuş gibi yatıp uyuyasım var. Hiç kalkmak istemedim. Limonlu suyumu içtim kayısı mı yedim, şimdi yattım geri.
sanırım birazdaha uyuyacağım,![]()
100 kalori daha az yiyecektim Demir ilacı iştahımı açıyor bu kadar kontrol edebildim spor hafif geçirdim canımAfiyet olsun menü güzel spor harika :)
Afiyet olsun spor güzel :)
Protein az gibi Afiyet olsun :)
Afiyet olsun 21 gün şeker hic olmayacak dimi hayırlı olsun :)
Afiyet olsun nohut biraz daha yiyebilirsin diye düşünüyorum :)
Tutturdum derken :)))
Güzel spor
Afiyet olsun:))
Demir ilacı iştahımı açıyor canım hep yemek istiyorum tokluk hissetmiyorum çözmem gerekecekRegl haftası mı canım?
Ben de canım herşey çekiyor.Resmen sinaniyorum sanki
Bugün yürüyüşte adım başı incir ağacı gördum
Canım çekti kuru incir yedim bende.Spor iyiki yapıyoruz yoksa kilo vermek zor gerçekten.
Neyse ki geçici 1 hafta diş sıkıcaz.
Sağol canım.Arada ölçelim![]()
İlacın ismi ne bende kullandım ama doktor dedi yersen kilo alırsın yemezsen almazsin kilo yaparmi diye sormuştum o birazda psikolojik sanki canımDemir ilacı iştahımı açıyor canım hep yemek istiyorum tokluk hissetmiyorum çözmem gerekecekhala artım değişmemiş bugünde bakalım 3 güne zorlayacağım
![]()
Rotayı şaşırdım pardon
Canım akşam oksijen miktarı gündüze göre azdır. ...gündüz yürüyüşlerinde daha çok yağ yakıldığını okumuştum. Bitkiler yani ağaçlar gün içinde oksijen veriyor gün batınca karbondioksit öyle düşün...yağ yakiminda oksijen çok önemli bilgine...Valla sanki içimi okudun haklısın iyi geceler![]()
Gunaydin canım ❤Gunaydinnnnn![]()
![]()
![]()
gunaydin canım ❤günaydın![]()
Günaydın canım ❤Günaydınnn![]()
Günaydın ❤❤Günaydın,,![]()
Günaydın canım ❤Günaydın ❤❤❤
Gunaydin canım ❤Gunaydinnnnnnnnnnn hayırlı sabahlarrrrrrrrrr gızlaaaaaaaaaaaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Uyuyamadım malesef yattım ama 15 dk sonra telefon çaldı kardeşim aradı neyse kapattık tam yattım 5 dk sonra diğer kardeşim hadi onlarda konuştuk tam yattım kapı çaldı sütçüm geldibizim yerimizede uyu![]()
Yemek bölümüne yazarken karıştırıp buraya yazan ben gazozdan sonra nolcaktı nolcaktınölieee nöliee![]()
![]()
![]()
Bende bunu düşünerek koşu bandını balkona çıkarmaya karar verdimCanım akşam oksijen miktarı gündüze göre azdır. ...gündüz yürüyüşlerinde daha çok yağ yakıldığını okumuştum. Bitkiler yani ağaçlar gün içinde oksijen veriyor gün batınca karbondioksit öyle düşün...yağ yakiminda oksijen çok önemli bilgine...