• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Listeye girmeden ne bulduysam yeyim demiş zaar😁😁😁O kadar gaz verdim bide üstüne 2 kilo aldı bide 200 gram mı almış :confused::confused::confused::confused:
Kız dişimden yemek mi yiyebiliyordum sanki 😂😂
Antibiyotigin etkisi canim:)
Sen de olmasan napardim, hemen gömüyor beni 😂😂
Geçen hafta rakipti de bu hafta beraberiz 😁😁😁
Emin misin,hala bana yükleniyorsun 😂😂
Canım ya şeker diyeti yapıyor ya hemen atar antibiyotik ödemini filan.Ben sana diyorum 66.00 gelecek 🥰
Ağzın bal yesin, 66.9 görsem ona da sevinirim canım. Antibiyotik kullanmaya devam ediyorum bu arada.

Ama hamilelik istenmiyorsa da onlara çok ta güvenmeyelim derim.:eek:o_O:KK48::KK48:
Hahaha :KK53:korunuyorum süt hormonlarina güveniyorum gerisini allaha havale ediyorum:rolleyes:
Isın şakası rabbim isteyene versin ben şu anlık istemiyorum çocuk sorumluluğu çok baska

Aaa öyle miydi, kafam karışmış demek ki. Neyse o da rakip madem, azıcık korksun 😂😂

Yok be canım ne 66si. Dün 68.7 idi, bugün 67.9.
cumaya kadar tartı stresi yok sana gor cuma 66 olacan
Yok sudemcim. Eşim emekli. Evde yani. Ve inanılmaz titiz. Ama evde iki oğlu var ; onlarda bir o kadar dikkatsiz ve umarsızlar. Tabiki illaki onlardan olacak diye birşeyde yok amaa ?? Eşim ve benim kadar titiz davranan yok maalesef. :eek::duduk::KK36:
hayırlısı

Çok heyecanlıyım liste için. İnşallah güzel eksiyle gelirim canım 😘
gelecen
Yok kız o kadar mümkün değil keşke olsa.
olur olur bal gibi olur
Kız dişimden yemek mi yiyebiliyordum sanki 😂😂

Sen de olmasan napardim, hemen gömüyor beni 😂😂

Emin misin,hala bana yükleniyorsun 😂😂

Ağzın bal yesin, 66.9 görsem ona da sevinirim canım. Antibiyotik kullanmaya devam ediyorum bu arada.
Cuma sürpriz yapacan😁

Sakin stres yapma zor birşey biliyorum ama en zoru transferden sonra bekleme dönemi kendini birşeylerle meşgul et birde seni kimsenin anlamasını bekleme seni ancak seninle aynı sıkıntıyı yaşayanlar anlayabilir (ben genelde herkesin beni anlamasını beklerdim bilirsin tedavi süreci çok stresli zor )
Canım dediğin gibi kimse anlamıyor zaten. Çevremde kimsenin benim acımı paylaştığını hissetmiyorum. Evde surekli meşgul oluyorum zaten. Aklıma getirmemek için özenli davranmaya çalışıyorum. Senin, sizlerin desteği yeter bana ❤️

Back
X