- 8 Eylül 2016
- 103.563
- 438.803
- 898
- 36
Chorem dan girince klavye sorunu oluyor canim baska tarayicidan girmek gerekiyorBen de olmuyor canım, sadece alt satıra geçerken klavye kayboluyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Chorem dan girince klavye sorunu oluyor canim baska tarayicidan girmek gerekiyorBen de olmuyor canım, sadece alt satıra geçerken klavye kayboluyor.
Hadi inşallah canimÇok heyecanlıyım liste için. İnşallah güzel eksiyle gelirim canım![]()
Yok kız o kadar mümkün değil keşke olsa.Kız onlar odemdir bu hafta 66 gelir yani 500 gram da üstüne verir![]()
Kız dişimden yemek mi yiyebiliyordum sankiListeye girmeden ne bulduysam yeyim demiş zaarO kadar gaz verdim bide üstüne 2 kilo aldı bide 200 gram mı almış
![]()
Sen de olmasan napardim, hemen gömüyor beniAntibiyotigin etkisi canim:)
Emin misin,hala bana yükleniyorsunGeçen hafta rakipti de bu hafta beraberiz![]()
Ağzın bal yesin, 66.9 görsem ona da sevinirim canım. Antibiyotik kullanmaya devam ediyorum bu arada.Canım ya şeker diyeti yapıyor ya hemen atar antibiyotik ödemini filan.Ben sana diyorum 66.00 gelecek![]()
Bı de öyle denerim canım olmazsa.Chorem dan girince klavye sorunu oluyor canim baska tarayicidan girmek gerekiyor
Dun normal google üzerinden girdim sorun yasamadim ama alismisim yine ayni tarayicidan girdimBı de öyle denerim canım olmazsa.
HahahaAma hamilelik istenmiyorsa da onlara çok ta güvenmeyelim derim.![]()
cumaya kadar tartı stresi yok sana gor cuma 66 olacanAaa öyle miydi, kafam karışmış demek ki. Neyse o da rakip madem, azıcık korksun
Yok be canım ne 66si. Dün 68.7 idi, bugün 67.9.
hayırlısıYok sudemcim. Eşim emekli. Evde yani. Ve inanılmaz titiz. Ama evde iki oğlu var ; onlarda bir o kadar dikkatsiz ve umarsızlar. Tabiki illaki onlardan olacak diye birşeyde yok amaa ?? Eşim ve benim kadar titiz davranan yok maalesef.![]()
gelecenÇok heyecanlıyım liste için. İnşallah güzel eksiyle gelirim canım![]()
olur olur bal gibi olurYok kız o kadar mümkün değil keşke olsa.
Cuma sürpriz yapacanKız dişimden yemek mi yiyebiliyordum sanki
Sen de olmasan napardim, hemen gömüyor beni
Emin misin,hala bana yükleniyorsun
Ağzın bal yesin, 66.9 görsem ona da sevinirim canım. Antibiyotik kullanmaya devam ediyorum bu arada.
Geçmiş bittiğine göre yatabilirim![]()
Kolay gelsin canimEvi süpürdüm, öldüm bittim valla, gidip şimdi de yemek yapayım.
Canım dediğin gibi kimse anlamıyor zaten. Çevremde kimsenin benim acımı paylaştığını hissetmiyorum. Evde surekli meşgul oluyorum zaten. Aklıma getirmemek için özenli davranmaya çalışıyorum. Senin, sizlerin desteği yeter banaSakin stres yapma zor birşey biliyorum ama en zoru transferden sonra bekleme dönemi kendini birşeylerle meşgul et birde seni kimsenin anlamasını bekleme seni ancak seninle aynı sıkıntıyı yaşayanlar anlayabilir (ben genelde herkesin beni anlamasını beklerdim bilirsin tedavi süreci çok stresli zor )
Sen nasılsın canımİnşallah bol bol dua ile![]()
![]()
![]()
![]()
daha iyiyim kendime geldimSen nasılsın canım