• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Menümü yazıp kacicam
Sabah
10: 1taze incir
Üzerine 2 bardak su

Geç kahvaltı yaptım
12: yulaflı sütlü 2tane yumurta çırpıp omlet yaptım
Domates
Bol peynir
Ekmek tatlı tüketmedim

Ara
Rezene
2 hurma

Akşam 19.30 da yemeyi düşünüyorum
Arnavut ciğeri
Soğan salatası
Madensuyu

Ara olarak
Siyah üzüm
Sarı üzümsüz miktarda yemeyi düşünüyorum
Suyumu bolbol içtim 2 saat kan ter içinde temizliğini yaptım
Yatmadan öncede zumba30 dakika yapmayı düşünüyorum
Hedefim 60 kilo
Sağlıklı şekilde vermek
Inşallah veririm
Daha dikkat edip protein ağırlıklı Beslenicem
Ev yoğurdum bitti süt alıp mayalamyi dusunuyore❤❤😎

Süper canım afiyet olsun 👍

Yürüyüşe çıkmıyorum canım, vakalar arttı ben yine eve kapandım. Ama koşu bandında yuryebilirim biraz ya da Leslie yaparım. Her gün pilatesi kesin yapıyorum.

Pilatese bende devam ediyorum canım dün off vermişti bugün 5. Gününü yaptım , o çakışma başlangıç mı orta seviye mi sence ?

Bugünkü menüm kızlar 🥰
Sabah (11.00)
2 yumurta, 2 kk peynir, bal, 2 dilim tb ekmek
Öğle (16.00) bir kase aşure :KK22:
Akşam (19.00) bir tabak fırın sebze, bir kase cacık
Su 2 lt, bir saat de ev temizliğim var.
Şu regl bitsin de düzenli spor yapmam lazım artık . Bir inanılmaz tatlı isteği ve iştah yapıyor bende. Cuma gününden korkuyorum şimdiden :KK17:

Regl zamanı nedense insan deli gibi tatlı istiyor

Bi ben yemedim bu sene aşure, veren de yapan da yok, iyi oldu bi bakıma 😍

Bugünkü menümü yazıyım

Sabah 9.00
1 sahanda yumurta
1 parça peynir
2 y zeytin
Söğüş
1 nektarin 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi

14.00
Tavuklu mantar sote
2 kaşık yoğurt

17.30
1 muska pestil içi fındıklı

19.15
Fırın patlıcan kabak kıymalı
Söğüş salata

Allahım akşam gelecek browni den koru beni yarabbim çok çok amin 🙏

N Nidsalii canım 1 saat pilatesim var 360 p

Niyetim senin sporunu da yapmak misafirlerim gittiğinde yapabilirsem yazarım 😘

Felicio Felicio canım seni maske tıkıyor bak maskeleri beyaz sabunla yika kurut öyle kullan .Astımlı bir arkadaş öyle yapıyor.Bende öyle yapıyorum.Alerjin nuksediyor bence.İnsallah değilsindir.😘😘😘

sportie sportie senle su bahceli ev hayalimiz n'olacak bizim?Kısmet umarım yakın zamanda olur ve çok mutlu oluruz.😍

@Orjinalisim inşallah covid değildir 🤗

sonngulen sonngulen canım yürüyüş yapmadın mı daha?
Hemde nasıl bunaltıyor maske beni 😔 dediğin gibi deneyeyim

:kk77:
Sabah (08.30)
- 2 gün kurusu ve suyu
Kahvaltı (11.30)
- 5-6 kaşık menemen:KK52:1 dilim peynir
Ara (16.00)
- sütlü filtre kahve, 2 erik
Akşam (19.30)
- 2 dolma biber, 1 kase cacık, yarım dilim karpuz
Yatmadan yoğurt kürü
Su: 2.5 lt
Spor: 80 dk cardio, 15 dk zumba
Toplam: 540p:KK49:

Çok yorucu bi gündü okula gittim geç kaldım geç kalınca dersi uzattım biraz fazla uzatmışım 😅
Evi 💩 götürüyordu yemek yoktu çamaşır birikmişti oğlum ben okula gidince çok ağlamış her şey üst üste geldi 😅
Neyse ki hepsini yoluna koydum güzel de bir menüm var Bugün dün beyaz ekmeği değiştir demişti gruptan biri özür diliyorum adını unuttuğum için . Tam buğday ekmeği aldım okuldan gelince onla iki dilimden evdeki herkese tost yaptım ve acayip tok tuttu .
Sabah 09:00
Okulda bir bardak şekersiz nescafe 3 bardak şekersiz çay 4 de olabilir emin değilim (çay öğretmenin yakıtıdır )
12:00 kahvaltı
Tb ekmeğinden kaşarlı sucuklu tost yanında bir bardak su
Öğlen 15:30
Fırında tavuk baget orta boy 3 tane ve fırında zeytinyağlı patates ekmeksiz .
Akşam yürüyüşe çıktım ama tempolu değildi spor yerine sayılmaz .
Acayip bi şişlik var üzerimde hissediyorum turşular şişim şişim şişirdi kör olmayasıca öyle de dadlı ki 😂
Şimdi bir kupa kiraz sapı çayı koydum onu içecem belki iyi gelir .
2 lt de su içtim yatana kadar 3 olur

Ellerinize sağlık. Bende konserve yaptığım zaman ki ;( 3 gün uğraştım ) bir gün yürüyebildim. İki gün kaldım çok yorgun düştüm. Hem yemeklik, hem sos yani salça gibi, hem menemenlik, hemde kırmızı biber. Yaptım. 10 pakette kahvaltılık közledim. Çok uğraştırdı. Afiyet olsun. :KK200::KK36::KK37::kk77::kk77:
Seninde ellerine sağlık canım Rabbim ağız tadıyla yedirsin insaAllah🥰🥰🥰

Selammm🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️
Dışarı çıktım kardeşimle eve giremedim hala
🙈 O fotodaki iki ayak bana ait😆 akşam yürüyüşümüz yapamadım henüz ve kardeşim de illa kırk yılda bir biraraya geldik otur diyince sandalyede spor yapmaya çalışan ben🤭🤭🤭 ayak kaldırıp indiriyorum işte boş duranı Allah sevmezmiş ya👍
🙈 IMG_20200908_202300.webp

Disi yavru kedimiz vardi canim ama 1 yasina yakin kizginliga girmeye başladı vucudundan sivi salgiliyordu sonrasinda ablam onu kisirlastirdigii icin regl olmadi
Erkek kedi icinde kizginliga yakin onlarda sivi bırakıyorlar yasina yakin onuda kisirlastirdik canim
Büyük ihtimalle kısırlaştırma yolunu seçeriz biz de ama tam bir öğrenmek istiyorum canım.

Canım dediğin gibi kimse anlamıyor zaten. Çevremde kimsenin benim acımı paylaştığını hissetmiyorum. Evde surekli meşgul oluyorum zaten. Aklıma getirmemek için özenli davranmaya çalışıyorum. Senin, sizlerin desteği yeter bana ❤
5 kere tüp bebek deneyimi geçirmiş biri olarak her zaman dertlesmek istediğinde veya kafana birşeyleri taktığında buradayiz

5 kere tüp bebek deneyimi geçirmiş biri olarak her zaman dertlesmek istediğinde veya kafana birşeyleri taktığında buradayiz
Canımsın ya Allah binlerce kez razı olsun. Hep sizler icin de dua ediyorum inşallah rabbim en doğru zamanda o mutluluğu verecek

Back
X