Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazmayı unuttum sabah hastanede bir simit yedim onun için diğer öğünlerde az yedim. Canısı.Canım çok az olmamış mı yediklerin![]()
64 -66kg =65kg olabilir bu 3 luden ne asagi ne yukari ..kafayi siyirdim
Ay yerim ben bunları hepsi bi tatlı ama gri bir başka , şapşik suratlı güzel şey
yaz a kadar kilo verir bölgesel olarakta calisarak sipsiki bir vucutla ins istegimize ulasmak dilegi ile![]()
Eeee burçlarımız da aynı sırada ne varakrep burcuyumsudem34 ilgilimisin burclara?
Tamam o zamanYazmayı unuttum sabah hastanede bir simit yedim onun için diğer öğünlerde az yedim. Canısı.![]()
![]()
![]()

Sütüm de boldu:) insallahAfiyet olsun canim menü guzel ekmek tuketmemissin bugün çok güzel ınsallah hedefine ulaşırsın
Afiyet olsun menü güzel aşure dışında spor yapıp dengeleyebilseydin daha iyi olacaktı
Afiyet olsun menüde sporda güzel
Afiyet olsun menüde sporda güzel
evet canım severim burçlarıakrep burcuyumsudem34 ilgilimisin burclara?
Vuu süper fıstık gibi olucan yani64 -66kg =65kg olabilir bu 3 luden ne asagi ne yukari ..kafayi siyirdimbu hedefe kilitlenme
tatlım puanları kaç bir de kaç dakika yapacağız? Bölgesel puanıyla mı carpicaz?Süreyi kendimiz tutupHerkese iyi gecelersporu bırakmaya geldim yarın birazcık zorlayacağız
Eki Görüntüle 2687459
Sporumuz bu açamayacaklar için hareketler
Eki Görüntüle 2687461
1. Bisiklet 2. Popo kaldırma 3. Çapraz kol bacak 4. Yanlara eğilme mekik pozisyonunda 5.bacaklarla birlikte kapanma
Bu sefer yüksek efor yapıp 1. Hareketi 20 sn hızlı yapıp 10 sn dinlenip tekrar 20sn hızlı yapıyoruz bu şekilde 4 set yapıp ikinci harekete geçiyoruz aynı şekilde tekrarlıyoruz yanmayı çok güzel hissedeceğizset sayısını ve süreleri kendinize göre ayarlayabilirsiniz
![]()
Süper
Ay yerim ben bunları hepsi bi tatlı ama gri bir başka , şapşik suratlı güzel şey
yaz a kadar kilo verir bölgesel olarakta calisarak sipsiki bir vucutla ins istegimize ulasmak dilegi ile![]()
Yılan miiiiikız ben ilçede büyüdüm lise 20 dk mesafeydi yürüyerek sabahlari 5-6 köpek bana eşlik ederdipek korkmam şükür hiç isirmadi
tırsa tırsa geçerdim yanlarından
ben hayvanlara elleyemiyorum bir tuhaf oluyorum
ama sirkte koca yılana ellemistim fotoğrafım var
hatta oğlum boynuna sardı filan sirkteki görevli yaptı yani
canım burcun ne boğa deme sakın
![]()
Günaydın canım halsiz hissediyorumtatlım puanları kaç bir de kaç dakika yapacağız? Bölgesel puanıyla mı carpicaz?Süreyi kendimiz tutup
Süperkuzum nasılsın ?
Unutmuşum ben onutatlım puanları kaç bir de kaç dakika yapacağız? Bölgesel puanıyla mı carpicaz?Süreyi kendimiz tutup
Süperkuzum nasılsın ?
Gunaydin canım ❤Günaydın herkese![]()
![]()
![]()
gunaydin canım ❤Herkese günaydın.![]()
Gunaydin canim❤Günaydın ☀☀☀☀
gunaydin canım❤günaydın![]()
Gunaydin canım ❤Günaydınnnn![]()